Foto & Video Hi-fi Hjemmekino Hodetelefoner Høyttalere TV

Nyhet

Nå kan Samsung The Frame vise kunst fra Marimekko

Marimekkos ikoniske trykk er nå tilgjengelig i Samsung Art Store.

Skrevet av / 01.02.24 - 08:00
Nå kan Samsung The Frame vise kunst fra Marimekko

Samsung lanserer nå et samarbeid med det finske designhuset Marimekko. Marimekko er et finsk livsstils-designfirma grunnlagt i 1951, kjent for sine originale trykk og farger.

Samarbeidet innebærer blant annet nye «Unikko»-mønstrede tilbehørsprodukter til Samsung Galaxy-familien(telefondeksler, Galaxy Buds-deksler og klokkeremmer). Dessuten vil 40 ikoniske Marimekko-design blir tilgjengelig på Samsung Art Store for The Frame.

Her kan du se en Samsung The Frame som viser et av Marimekkos karakteristiske Unikko-trykk. (Foto: Samsung)
Les også Vi tester den nye 2022-modellen av The Frame Årets versjon av Samsung The Frame ser enda mer malerisk ut, takket være en mattere skjermoverflate. Den kan også snus på høykant!

Marimekko-kunst på The Frame

Samsungs populære ramme-TV The Frame er kjent for sin praktiske, stuevennlige design med utskiftbare rammer: Når den ikke viser TV-innhold kan skjermen også vise en mengde malerier, fotografier og kunstverk, tilgjengelig via Samsungs digitale Art Store.

Samlingen vil inneholde et «nøye kuratert» bibliotek med 30 Marimekko-design, og tre sesongbaserte samlinger med 12 trykk som roterer gjennom året. Dette vil gi eierne av The Frame mulighet til å velge passende kunstverk for sesongen.

– Vi i Marimekko har alltid satt pris på en vakker hverdag fylt med glede. Vi er begeistret over vårt nye samarbeid med Samsung, da det tilgjengeliggjør våre dristige mønstre i form av tilbehør og hverdagskunst til nye målgrupper. I dette samarbeidet med Samsung er vi spesielt glade for å feire 60-årsjubileet til Unikko, sier Sanna-Kaisa Niikko, markedssjef i Marimekko.

Kunstverkene vil være tilgjengelig på The Frame fra 1. februar 2024. De kan lastes ned fra Samsung Art Store, en abonnementstjeneste som koster 49 NOK per måned.

Les også Nå lanseres høyttalervarianten av "The Frame" Samsung vil utfordre IKEA og Sonos - nå lanserer de sin egen bilderamme med lyd.
Audun Hage
(f. 1981): Redaksjonssjef. Audun ble ansatt som journalist hos Lyd & Bilde i 2004 og har spilt en aktiv rolle i utviklingen av L&B som magasin og nettsted. Audun er ekstremt kvalitetsbevisst, og kjent for sine kresne ører og skarpe blikk. Som redaksjonssjef holder han et våkent øye med alt journalistene skriver. Han er også ansvarlig for Lyd & Bildes TV-tester.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Her er Samsungs nye TV-modeller 2024: Full av AI-funksjoner

TCLs 163-tommer X11H demonstrert i Kina

Nå vet vi prisene på årets nye OLED-TV-er fra LG

Her er Sonys nye TV-modeller for 2024

Nå kan du gjøre et TV-kupp

TCL C855 går til 98 tommer

Her er TCL 115X955 MAX

Nå kan du se OLED-TV på flytur

Mer Philips Hue på Samsung TV

TCL 115X955: Gigant-TV klar for Norge

Se hva vi fant hos LG i Tyskland

Sniktitt på LGs nye OLED-modeller i Frankfurt

Lyd & Bilde
Scroll to Top