TESTER GUIDER SERIER/FILM HØYTTALERE TV HODETELEFONER HI-FI FOTO BIL & MOBILITET SMARTE HJEM HJEMMEKINO DATA MOBIL GAMING
Nyhet

Nå kan du se Wham! – Last Christmas i glitrende 4K-kvalitet

Nettopp kjøpt deg ny 4K-TV? Da kan du innvie den med Last Christmas i remastret 4K-versjon!

forfatter
Oppdatert: 22.12.22 - 10:00 // Først publisert: 17.12.2019

Last Christmas er en av de største “juleplagene” gjennom tidene, og bidro til å gjøre Wham! og George Michael til verdenskjente popstjerner. Nå kan du se juleklassikeren fra 1984 i remastret 4K-versjon!

I forbindelse med 35-års jubileet i 2019, så Sony sitt snitt til å gi den ikoniske musikkvideoen en aldri så liten ansiktsløfting. Store deler av videoen ble nemlig filmet med 35mm filmkameraer, som har latt seg restaurere til glitrende 4K-kvalitet.

George Michael døde selv altfor tidlig (25. desember 2016, 53 år gammel), men musikken hans lever videre. Og uansett om Last Christmas er en personlig julefavoritt eller en “juleplage” bidrar den til å få de fleste i julestemning!

Her er videoen som nå ligger tilgjengelig på YouTube. Obs! Sees aller best på en ekte 4K-TV! Husk å velge 4K-oppløsning under Innstillinger.

https://youtu.be/E8gmARGvPlI

 

2 kommentarer om “Nå kan du se Wham! – Last Christmas i glitrende 4K-kvalitet”

  1. Nyhet! En 3 år gammel sak er vel ikke nyhet?!?
    Mye tull dere skriver i det bladet her!
    Og hva med å teste litt flere merker? Dere er jo nesten reklame avis for hifi klubben.

    Svar

Legg igjen en kommentar

forfatter

Audun Hage

(f. 1981): Redaksjonssjef. Audun ble ansatt som journalist hos Lyd & Bilde i 2004 og har spilt en aktiv rolle i utviklingen av L&B som magasin og nettsted. Audun er ekstremt kvalitetsbevisst, og kjent for sine kresne ører og skarpe blikk. Som redaksjonssjef holder han et våkent øye med alt journalistene skriver. Han er også ansvarlig for Lyd & Bildes TV-tester.
MSI RTX 40: Nye prisbelønte serier av bærbare datamaskiner Ta spranget til et helt nytt nivå med de nye grafikkortene i GeForce RTX 40-serien og 13. generasjon Intel® Core™-prosessorer.
lbpluss
LGs 2023 OLED TV-er klare for Norden Slippes i butikk 13. mars - kan forhåndsbestilles allerede nå.
lbpluss
Sjekk denne 98-tommeren fra Sony! Sony slår på stortromma og lanserer sin første 98-tommers 4K TV! Derimot kommer det ingen nye 8K TV-er i år.
lbpluss
Sony satser videre på QD-OLED Sony har holdt potte tett om årets nye TV-er, men nå har de endelig tatt bladet fra munnen. De nye toppmodellene A95L og A80L entrer scenen.
lbpluss
Allente lanserer spesialtilpasset Chromecast med Google TV Nå kan Allente-abonnentene sløyfe TV-boksen.
lbpluss
Her er Samsungs nye flaggskip 8K TV, QN900C En ny bildemodus betyr redningen for strømslukende 8K-TV-er.
Følg Lyd & Bilde