Nyhet

Nå kan du se Wham! – Last Christmas i glitrende 4K-kvalitet

Nettopp kjøpt deg ny 4K-TV? Da kan du innvie den med Last Christmas i remastret 4K-versjon!
forfatter

Last Christmas er en av de største «juleplagene» gjennom tidene, og bidro til å gjøre Wham! og George Michael til verdenskjente popstjerner. Nå har juleklassikeren fra 1984 gjenoppstått i remastret 4K-versjon!

I forbindelse med 35-års jubileet i 2019, så Sony sitt snitt til å gi den ikoniske musikkvideoen en aldri så liten ansiktsløfting. Store deler av videoen ble nemlig filmet med 35mm filmkameraer, som har latt seg restaurere til glitrende 4K-kvalitet.

George Michael døde selv altfor tidlig (25. desember 2016, 53 år gammel), men musikken hans lever videre. Og om Last Christmas er en personlig julefavoritt eller en «juleplage» skal vi ikke uttale oss om, men den bidrar til å få de fleste i julestemning!

Whamageddon

Last Christmas har også gitt inspirasjon til konkurransen Whamageddon. Whamageddon er et spill som spilles i julesesongen ,der spillerne prøver å gå fra 1. desember til 1. juledag uten å høre «Last Christmas» av Wham! Hvis spilleren hører sangen mellom de dagene, er de ute av spillet og må legge ut «#Whamageddon» på sosiale medier for å indikere at de har tapt. (kilde: Wikipedia).

Her er videoen som nå ligger tilgjengelig på YouTube. Obs! Sees aller best på en ekte 4K-TV!

Sammenlign gjerne med originalen fra 1984:

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

 

forfatter

Audun Hage

(f. 1981): Redaksjonssjef. Audun ble ansatt som journalist hos Lyd & Bilde i 2004 og har spilt en aktiv rolle i utviklingen av L&B som magasin og nettsted. Audun er ekstremt kvalitetsbevisst, og kjent for sine kresne ører og skarpe blikk. Som redaksjonssjef holder han et våkent øye med alt journalistene skriver. Han er også ansvarlig for Lyd & Bildes TV-tester.

Aktuelle tilbud

Prisguiden.no er en kommersiell partner av lydogbilde.no. De leverer prisvarsling, produktinformasjon og oppdaterte priser.