Mobilt bredbånd for Gets kunder

Mange har allerede kabel-tv fra Get, nå kan de skaffe seg mobilt bredbånd til laptopen og iPad-en. Også fra Get.
forfatter

Get slipper nemlig et SIM-kort som kommer i både vanlig og mikro-SIM-versjon, som passer i nettbrett. For laptop-brukere lansere de et USB-modem som plugges i PC-en, og så er man på nett.

Vel og merke dersom man har et av Gets bredbåndsabonnement: M 20, L 50, XL 100 eller XXL 200. Andre Get-kunder kan også bruke mobilt bredbånd fra Get, men de må betale 49 kroner ekstra i måneden for tjenesten.

I tillegg til den faste månedsavgiften betales det 0,99 kr. pr megabyte begrenset oppad til maks 599 kroner per måned. Det er ingen etablering og alle får med et USB modem inkludert i abonnementet.

– Undersøkelser viser at kunder ønsker å få levert komplette tjenester fra Get, og øverst på ønskelisten står mobilt bredbånd. Vi er derfor glade for at kunder fra i dag også kan få mobilt bredbånd fra Get, sier Gunnar Evensen, administrerende direktør i Get.

Les mer her.

 

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

 

forfatter

Lasse Svendsen

(f. 1965): Ansvarlig redaktør. Lasse har jobbet for Lyd & Bilde siden 1999. Han har også skrevet om foto for magasinet Fotografi, om hi-fi i bladet Audio Video, og har erfaring som biljournalist i bladet Drive. Det hele startet i 1980 med en Garrard platespiller, en Tandberg receiver og Jamo høyttalere, Han har også lang erfaring fra hi-fi-bransjen, og skriver i dag mye om hi-fi, foto, computere, lyd, men også om bil.

Aktuelle tilbud

Prisguiden.no er en kommersiell partner av lydogbilde.no. De leverer prisvarsling, produktinformasjon og oppdaterte priser.