LG lanserer Google Stadia til nyere TV-modeller
TESTER GUIDER SERIER/FILM L&B FORUM HØYTTALERE TV HODETELEFONER HI-FI FOTO BIL & MOBILITET SMARTE HJEM HJEMMEKINO DATA MOBIL GAMING
Nyhet

LG lanserer Google Stadia til nyere TV-modeller

Googles skybaseste spilltjeneste er nå tilgjengelig på LG smart-TVer av nyere dato.

forfatter
Publisert 08.12.21 - 08:30

Har du en LG TV med webOS 5.0 eller nyere kan du nå laste ned Googles egen gamingtjeneste, Google Stadia!

Stadia er en skybasert spilltjeneste der man «strømmer» spillet direkte gjennom TV-skjermen via internett,  uten å koble til noen separat spillkonsoll. Alt man trenger er å koble til en kompatibel håndkontroll: Dette kan være en Playstation- eller Xbox-kontroll du allerede har liggende – alternativt kan man bestille Googles egen Stadia-kontroller. (Sjekk liste over kompatible kontroller her)

Google Stadia på LG TV

Google Stadia for LG TV er tilgjengelig for nedlasting i 22 land, deriblant Norden. Tjenesten er kompatibel med LG Smart-TVer som kjører operativsystemene WebOS 5.0 eller 6.0: Det vil i praksis si 2020-modeller og nyere. Vi sjekket og fant raskt frem til  appen på redaksjonens LG OLED55CX fra 2020.

<
>
Googles Stadia er nå tilgjengelig på LGs smart-TVer med webOS 5.0 eller nyere: Vi fant Stadia-appen på redaksjonens OLED55CX, i LGs Content Store. (Foto: Audun Hage)

Over 200 spill

Googles spilltjeneste byr på en rekke populære spill som Cyberpunk 2077, Resident Evil Village, Assassin’s Creed: Valhalla, Hitman 3, og Baldur’s Gate 3, som man altså kan spille direkte uten å måtte laste ned.

Abonnerer man på Stadia Pro får man også tilgang til premium-innhold med 4K/60fps HDR grafikk og 5.1 surroundlyd, som selvfølgelig tar seg ekstra godt ut på en kompatibel 4K-TV. Et abonnement på Stadia Pro koster 99 kr per måned. Mer info på https://stadia.google.com/

I pressemeldingen fra LG trekkes det også fram at selskapets OLED-TV-er skal være ideelle for både skytespill, strategi og racing, takket være den kontrastrike bildekvaliteten og rask responstid.

Kilde: LG pressemelding

 

Lese hele artikkelen? eller bli medlem av LB+.

Med LB+ får du tilgang til ALT innhold på lydogbilde.no

LB+ inkluderer
  • Over 6000 produkt-tester
  • Unngå bomkjøp med våre råd og guider
  • Delta i L&B-forumet med L&B-entusiaster
  • Store rabatter hos våre samarbeidspartnere i LB+ Fordelsklubb
  • Alltid oppdatert på siste nytt
  • Nyhetsbrev rett i innboksen
  • L&B TechCast - en podcast av L&B
  • Deaktiver annonser (gjelder kun 12 måneder)
  • Ingen bindingstid, si opp når du vil!

Vi tester for deg!

forfatter

Audun Hage

(f. 1981): Redaksjonssjef. Audun ble ansatt som journalist hos Lyd & Bilde i 2004 og har spilt en aktiv rolle i utviklingen av L&B som magasin og nettsted. Audun er ekstremt kvalitetsbevisst, og kjent for sine kresne ører og skarpe blikk. Som redaksjonssjef holder han et våkent øye med alt journalistene skriver. Han er også ansvarlig for Lyd & Bildes TV-tester.

Kommentarer


Velkommen til Lyd & Bildes kommentarfelt. Vi vil gjerne vite hva du mener. Hold deg til temaet og vær saklig, så slipper vi å moderere innlegg. Andre spørsmål eller synspunkter rettes til redaksjon@lydogbilde.no.

Motta varsler
Varlse meg om

0 Kommentarer
Inline Feedbacks
View all comments
Aktuelle tilbud
Prisguiden.no er en kommersiell partner av lydogbilde.no. De leverer prisvarsling, produktinformasjon og oppdaterte priser.
Skulpturen er en luksus-TV Hvis du har en sterk estetisk sans - og vanvittig mange penger til å finansiere den - kan C Seed N1 gi deg en "usynlig" 165-tommer i stua.
Vi tester Samsungs første OLED-TV Endelig har vi fått testet en av årets mest omdiskuterte og etterlengtede TV-er! Samsung S95B leverer svært imponerende bildekvalitet, men har også visse forbedringspunkter.
Vi tester den nye 2022-modellen av The Frame Årets versjon av Samsung The Frame ser enda mer malerisk ut, takket være en mattere skjermoverflate. Den kan også snus på høykant!
Nye QLED TV-er fra... Sharp? Sharp er tilbake i Norden og presenterer en ny Android TV-serie med QLED-teknologi og innebygd lyd fra Harman Kardon!
TCL lanserer 98-tommer til rekordpris Drømmer du om ordentlig kino hjemme? TCL slår et slag for de virkelig store TV-skjermene med 98C735.
LG avslører ny design-TV En potensiell utfordrer til Samsung The Frame?
Følg Lyd & Bilde
Send this to a friend