Nyhet

IFA 2023 begynner i dag!

IFA 2023 åpner offisielt i morgen, men de store lanseringene er allerede igang!

Skrevet av / 31.08.23 - 12:06
IFA 2023 begynner i dag!

Det er messetid igjen! Og IFA 2023 er ikke bare hvilken som helst messe, den er faktisk årets største messe for underholdningselektronikk i Europa! Og den viktigste for Lyd & Bildes lesere. For det er nemlig slik at produktene som lanseres i Berlin de neste dagene, som regel blir tilgjengelige umiddelbart eller i løpet av kort tid.

Offisielt åpner ikke messen før fredag, men i forkant av den offisielle åpningen kjemper produsentene om å være først ute og stjele showet med de største nyhetene. De første pressekonferansene fant sted i går, og i dag er den store dagen. Messen avsluttes tirsdag 5. september.

For å dekke så mye som mulig av IFA 2023 har vi fire personer på plass på messegulvet i Berlin (med 21 store messehaller å dekke, vil de likevel ikke tråkke hverandre på tærne). Herfra vil de rapportere om de mest spennende nyhetene innen TV, Hi-Fi og høyttalere.

Så følg med på Berlin-nyhetene våre. Vi oppdaterer deg fortløpende mens messen pågår.

Du finner også nyheter om Smart Home, datamaskiner og biler på søstersiden vår, L&B Home.

John Hvidlykke
(f. 1964): Journalist og tester. John har arbeidet for Lyd & Bilde siden 2013, hvor han skriver om hi-fi, høyttalere, computere, gaming og teknologihistorie. John har beskjeftiget seg med teknologijournalistikk siden 1982(!), og har arbeidet for tallrike magasiner i forskjellige roller; blant annet GEAR, High Fidelity, Komputer for alle, Illustreret Videnskab, Ny Elektronik, PC World og Privat Computer. Han har dessuten skrevet tallrike bøker og undervisningsprogrammer om IT.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Mer sofistikert kunst til The Frame

Her er høstens nye TV-modeller fra Philips

Ny Playstation-app til Android TV

Thomson på IFA: Viste gjennomsiktig OLED

Storskjerm med gaming mode

Store, sterke og lynraske TV-er fra Hisense

Scroll to Top