Search
Generic filters

Gigant-TV fra Sharp

Sharps TV-monster LC-90LE757E sies å være verdens største LCD-TV med LED-baklys. Den er nå tilgjengelig i Norge.

Verdens største TV med LED-baklys måler hele 90 tommer på diagonalen. TV-en er 1,2 meter høy og 2 meter bred, så rydd plass!

Panelet av siste generasjon X-gen, utviklet og produsert av Sharp selv. Og Sharp lover at det ikke bare er størrelse som gjør TV-en imponerende, men også bildekvaliteten.

– Vår 90-tommers LED-TV overgår alt som forbrukerne hittil har opplevd med LED-TV og gir en fantastisk seeropplevelse, som er så medrivende at det føles som om du er en del av handlingen, sier Per-Martin Öhman, nordisk produktsjef for Sharp Electronics Nordics.

Elegant design
Til tross for sine store mål har TV-en en elegant design, er tynn og veier mindre enn man skal tro. Med sine 64 kg uten fot er den likevel ikke noe man bare tar under armen.

Baklyst LED
TV-en har aktiv 3D-teknologi og 200 Hz Active Motion-teknologi. Rask bildeprosessor skal gi glimrende bilder i raske bevegelser, og fordi skjermen har bak-LED i stedet for kant-LED, er fargegjengivelse, svartnivå og høylys jevnt over hele skjermflaten.

Smart-TV
Smart-TV-funksjon gjør det mulig å surfe på nettet, og TV-en kan integreres og styres med mobile enheter med Android eller iOS. TV-en er klargjort for Video-on-Demand og Skype.

Trippel HD-tuner og innebygd medieavspiller for USB og nettverk er på plass.

Energiforbruk
TV-en er energimerket A++, og bruker 166 watt påslått. Dette er svært energieffektivt for en så stor TV å være. I hvilemodus bruker den bare 0,2 watt, og gjennomsnittlig forbruk gjennom et år er oppgitt til 230 kilowattimer. Med dagens strømpriser på 30 øre pr kWh blir det en strømkostnad på rundt 70 kroner i året.

Pris
Prisen på TV-en er imidlertid ikke lav. Sleng på en femmer, så er den nøyaktig 100.000 kroner.

Sharp.no

forfatter

Geir Gråbein Nordby

(f. 1978): Journalist. Gråbein har aldri hatt noen heltidsjobb før Lyd & Bilde. Her har han til gjengjeld vært nesten halvparten av sitt liv, helt siden han i 2001 sendte jobbsøknaden til feil adresse (han ville opprinnelig til et innspillingsstudio ved samme navn). Gråbeins ekspertise er hovedsakelig innenfor hi-fi, hodetelefoner og hjemmekino, men det hender han glimter til med andre kvaliteter.
Kommenter

Legg igjen en kommentar

Les også

Fritt valg på lyseffekter og fire forskjellige opptaksmoduser.
Bang & Olufsen i gaming-samarbeid med e-sportsutøverne i Astralis. Vil ha gaming-headsett klar til våren.
Nettverks-bridger fra Japan lover oss et klokkerent musikksignal, slik at den tilkoblede DAC-en kan skinne ekstra.
Amazon-eide Ring har lansert Always Home Cam, som har en helt unik funksjon: Det er en flygende minidrone som patruljerer hjemmet ditt.

Aktuelle tilbud

Prisguiden.no er en kommersiell partner av lydogbilde.no. De leverer prisvarsling, produktinformasjon og oppdaterte priser.
Nytt Omen-tilbehør med Warp Wireless teknologi
Etter å ha trukket tilbake første Sleepbuds på grunn av problemer med batteriene, er det nye propper på vei.
Med optiske brytere i stedet for mekaniske skal Roccat Vulcan Pro tastaturer være hele 40 ganger raskere enn konkurrentene.
Blir Canons billigste pro-videokamera.
Skal forbedre lyden betydelig med ny teknologi.
Samsung Galaxy S20 Fan Edition kan være den perfekte kombinasjonen av spesifikasjoner og pris.
– Det eneste raskere enn Ludicrous er Plaid.
Men Volkswagen holder fortsatt tett om mulighetene for oppgradert lyd!
Panasonic starter utrullingen av sin første Android-TV i november!
Så er det offisielt. OnePlus lanserer sin neste mobil om tre uker.
Kun 50 par, og de blir ikke akkurat billige.