Search
Generic filters

Get klar med alt-i-ett mottaker

Med 16 mottakere kan alle i hele huset se forskjellige tv-programmer. Den trådløse Get box II lagrer også opptakene dine.

TV-mottakere har hatt en rivende utvikling. En av de viktigste hendelsene er seks år gammel. Da presenterte kabel-tv-selskapet Get sin første mottaker med opptak og HD. Get HD PVR. Mottakeren er stadig tilgjengelig for Gets kunder, og har en 250 GB harddisk innebygget, og to mottakere  – tunere, slik at man kan ta opp tv fra en annen kanal enn den man ser på.

Siden har Get lansert en harddisk-løs HD-mottaker, og en bitteliten mottaker kalt box mikro, slik at det finnes en for et hvert behov.

I sommer kommer den mest avanserte hittil: Get box II.

Den kommer først til Gets IP-TV-kunder, men i løpet av sommeren er den også klar for alle Gets kabel-kunder. Den nye boksen har dobbelt så stor harddisk, 500 GB med plass til 140 timer med opptak. Men den har også støtte for fiberlkabel, to telefonporter og fire LAN-innganger. Den trådløse boksen har ikke mindre enn 16 mottakere (8 TV + 8 DOCSIS), slik at man kan se forskjellige tv-programmer i rundt omkring i huset.

Den fungerer også som en trådløs wifi-ruter og gir nettilgang i hele huset. Get box Mikro, nettbrett og smarttelefoner vil kunne kobles trådløst opp mot Get box II.

Mottakeren kan styres med Gets app for iPhone, iPad og Android-mobiler.

Box II er allerede bestilt til test, og vi skal ha en brukertest av egenskapene i løpet av sommeren.

– Get endret folks tv-vaner i 2007da vi lanserte vår første Get boks med opptaksfunksjon, og få kan i dag tenke seg en tv-hverdag uten å kunne pause, spole eller ta opp programmer og serier. Nå ønsker kunder enkel tilgang til direkte-tv, strømme-tjenester og egne opptak, både hjemme og når de er på farten. Dagens lansering av Get box II er et viktig skritt for å gi kunder dette på Get-måten, sier administrerende direktør i Get, Gunnar Evensen.

Med dagens lansering legger vi grunnlaget for neste generasjons brukeropplevelser på både tv og bredbånd. Vi tester nå ulike teknologiske løsninger som vil gi en unik brukeropplevelse med søk og anbefalinger på tvers av plattformene, sømløs tilgang til strømmetjenester, og tilgang til alt innhold på TV, nettbrett og smarttelefoner – uavhengig av tid og sted. Det er Get med god brukeropplevelse, avslutter Evensen.

perspektiv_venstre_lys

Fakta om Get box II:

 • 2 GB RAM
 • 500 GB HDD (over 140 timer opptak)
 • 16 tunere (8 TV + 8 DOCSIS)
 • 4×1 Gb LAN porter
 • 2 telefoniporter
 • Støtter IPv6
 • HDMI v1.4
 • Dolby Digital Plus
 • Stillegående vifte
 • SD slot
 • eSATA utgang

Kommenter

Legg igjen en kommentar

Les også

Snart får vi nordmenn nok en strømmetjeneste å velge imellom.
En mer kompakt og billigere modell av Sony Xperia 1 II. Men med nesten alle de samme spesifikasjonene.
Snart kommer nok en svensk originalserie fra strømmegiganten.
SteelSeries Arctis 9 er et trådløst hodesett med surroundlyd, som funker til både PC og PlayStation-konsollene.

Aktuelle tilbud

Prisguiden.no er en kommersiell partner av lydogbilde.no. De leverer prisvarsling, produktinformasjon og oppdaterte priser.
Kompakt high-end med nok krefter.
En nærmere kikk på både innsiden og utsiden av de nye Xbox-ene.
GoPro Hero9 Black har 5K video, enda bedre videostabilisering – og endelig selfie-skjerm.
30. oktober slipper Disney+ sesong 2 av The Mandalorian.
Og prisene blir relativt hyggelige.
Vidvinkelzoom og lyssterk 50mm til Nikon Z.
Med to nye iPads viste Apple ved gårsdagens lansering at verdens mest populære nettbrett, som har ti-års jubileum i år, er kommet for at bli.
Nå måler den også oksygennivået i blodet ditt.
United States Customs and Border Protection har beslaglagt et større parti OnePlus Buds trådløse ørepropper. Myndighetene vurderer at OnePlus har kopiert Apples AirPods.
De fleste spesifikasjonene vet vi allerede. Nå har det kommet nyheter om kameramodulen på den kommende smarttelefonen fra OnePlus.
Med Motorola Razr 5G og Motorola Moto G9 Plus er kinesiske Lenovo klar med mobiler til både store og små lommebøker
Sony lanserer a7C, det minste fullformatkameraet.