Gamefly: TV-spill uten spillkonsoll

Ny app til LG smart TV lar deg streame spill direkte til TV-skjermen.
Annonse
Annonse
forfatter

Eier du en nyere smart TV fra LG? Da kan du du snart spille direkte på TV-en, bare ved å koble til en spillkontroll!

Den nye spill-appen GameFly Streaming App blir snart tilgjengelig på LG TV-er fra 2015 og oppover (med operativsystem webOS 2.0 og 3.0). Gamefly omtales som spillverdenens svar på Netflix, hvor man i stedet for å koble til en ekstern spillkonsoll, kan streame et bredt utvalg av spill direkte via nettet. GameFly’s anbefalte tilbehør består av Logitech F310, Logitech F710 og Xbox wired controller.

Ved å betale et månedlig abonnement får man tilgang på såkalte GameFly Streaming Packs, medpopulære actionspill som Tomb Raider: Game of the Year Edition, Batman: Arkham Origins, F.E.A.R. 3, Darksiders og Red Faction Armageddon. GameFly-biblioteket inkluderer også mer familievennlige spill som Lego Batman 3, Pacman Championship Edition og WRC4.

Med GameFly-tjenesten behøver du bare å koble til en kontroll som Logitech F310 direkte til TV-en. Foto: Logitech

GameFly Streaming App til LG smart-TV blir tilgjengelig i slutten av april, og vil da kunne lastes ned som del av en softwareoppgradering til respektive TV-modeller. Prisen for selve abonnementet er ennå ikke kjent.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

 

forfatter

Peter Gotschalk

(f. 1973): Utviklingsredaktør og journalist. Peter har arbeidet for Lyd & Bilde siden 2012. Han har vært aktiv som tech-journalist for tallrike medier siden 1998, blant annet som sjefredaktør for gadgetmagasinet GEAR og som journalist for magasinene PC World og Privat Computer. Peter skriver om smartmobiler og andre bærbare enheter samt om teknologisk innovasjon, inkludert 5G, elektrisk mobilitet og smarte hjem.
Annonse
Annonse

Les også

Når lanseringsfesten holdes på nett, så kan man like så godt gjøre det ekstravagant.
Acers chromebook-nyheter har mer kraft enn mange PC-bærbare.
Eksternt grafikkort gir den kompakte bærbare ekstra krefter til spill både hjemme og ute.
Raskere grafikk, raskere CPU, raskere skjerm.

Aktuelle tilbud

Prisguiden.no er en kommersiell partner av lydogbilde.no. De leverer prisvarsling, produktinformasjon og oppdaterte priser.
Strømmeforsterker som kan alt man ber om, og litt til.
Får økt rekkevidde og bedre plass
Skoda Enyaq iV har ankommet Norge, hvor 25 biler skal turnere rundt hos forhandlere frem til slutten av februar. Løp og se den!
I dag innsettes USA 46. president, og amerikanerne, verden og den frie pressen, kan legge et fire år langt mareritt bak seg.
I dag har den nye kompakt-suven Mercedes-Benz EQA offisiell verdenspremiere. Se video fra lanseringen her!
Gjør klar for enda raskere trådløst internett! Netgear Nighthawk RAXE500 er verdens første ruter med Wi-Fi 6E.
Nikolaj Coster-Waldau har hovedrollen i kommende dansk Netflix-film.
En gang var jakten på den beste lyden hobbyen til de fleste unge menn. Nå foretrekker de fleste å nyte musikk som bakgrunns-underholdning. De gamle dagene kommer aldri tilbake. Men nåtiden er likevel ikke så ulik fortiden.
Netflix har sikret seg Gal Gadots neste film.
Så mye lyd som mulig fra små kabinetter
Under CES 2021 viste Razer frem en gamingstol med utrullbar OLED-skjerm! Har den massasje også?
De mest eksklusive surroundprosessorene fra Lyngdorf og Steinway, nemlig MP-60 og P300, får endelig videokort av siste skrik. Blant annet 8K.