Search
Generic filters

CES 2009: Nye LED-TV fra Samsung

Samsung lanserer en mengde LED-baserte flatskjermer på CES-messen i Las Vegas.


Samsung lanserer tre helt nye serier med LED-TV i 2009, som angivelig skal sette en ny standard for bildekvalitet, energieffektivitet og ultratynn design. I første omgang – det vil si i løpet av første halvår 2009 – dreier det seg om skjermer i størrelser fra 40 til 55 tommer.
De nye flatskjermene lover både fantastisk fargegjengivelse og rekordhøyt kontrastomfang, men er også blitt mer energibesparende. Ifølge Samsung forbruker de opp til 40 prosent mindre energi enn en tilsvarende lcd-TV. Takket være et baklys basert på lysdioder inneholder en Led-TV også vesentlig mindre kvikksølv enn en LCD-tv.
Internett direkte på TV-skjermen
Samsungs TV-modeller kan nå koble seg direkte på nettet, enten via den innebygde ethernet-porten eller gjennom trådløs oppkobling (Wi-Fi). Tjenesten Internet@tv lar brukere få tilgang til innhold og tjenester som Flickr, YouTube, sosiale nettverk, enklere e-handelstjenester og spill rett fra TV-skjermen. Samsung offentliggjorde også et bredere samarbeid med Yahoo! på CES, som vil gi tilgang til nytt innhold. Internett-funksjonene blir å finne i 2009-versjonene av led-, lcd- og plasma-TV i 7,8 og 9-seriene, i tillegg til lcd-TV i 6-serien.

Spesifikasjoner:
6-serien:
Led-TV. Ultra slim Crystal TV design. Full hd. 100 Hz Motion Plus. Ultra Clear Panel. Fire hdmi-innganger, hvorav en på siden. Usb 2.0 Movie med mulighet til å koble til eksterne enheter og se på film, jpeg-bilder og høre på mp3. Megadynamisk kontrast. 6-serien finnes i 40 og 46 tommer. I butikk i april.
7-serien:
Led-TV (avbildet). Ultra slim Crystal TV design. Full hd. 100 Hz Motion Plus. Ultra Clear Panel. Fire hdmi-innganger, hvorav en på siden. Usb 2.0 Movie med mulighet til å koble til eksterne enheter og se på film, jpeg-bilder og høre på mp3. Megadynamisk kontrast. Medi@2.0 inklusive Internet@tv og trådløs DLNA. 7-serien finnes i 40, 46 og 55 tommer. I butikk i april.
8-serien:
Led-TV. Ultra slim Crystal TV design. Full hd. 200 Hz Motion Plus. Ultra Clear Panel. Fire hdmi-innganger, hvorav en på siden. Usb 2.0 Movie med mulighet til å koble til eksterne enheter og se på film, jpeg-bilder og høre på mp3. Megadynamisk kontrast. Medi@2.0 inklusive Internet@tv og trådløs DLNA. 8-serien finnes i 40 og 46 tommer. I butikk i juni.
www.samsung.com/no

Kommenter

Legg igjen en kommentar

Les også

Panasonic starter utrullingen av sin første Android-TV i november!
Så er det offisielt. OnePlus lanserer sin neste mobil om tre uker.
Kun 50 par, og de blir ikke akkurat billige.
I tillegg til Elite 85t slipper Jabra aktiv støydemping til den eksisterende Elite 75t.

Aktuelle tilbud

Prisguiden.no er en kommersiell partner av lydogbilde.no. De leverer prisvarsling, produktinformasjon og oppdaterte priser.
I dag slipper Netflix traileren til sin første norske originalfilm: Kadaver.
Med Netatmo Smart Videoringeklokke ser du hvem som ringer på og kan snakke med dem fra hvor som helst.
Bestill og spesifiser din egen Mustang Mach-E. Pris fra 412.000 kroner, mulighet for firehjulstrekk og rekkevidde opptil 610 km.
Snart får vi nordmenn nok en strømmetjeneste å velge imellom.
En mer kompakt og billigere modell av Sony Xperia 1 II. Men med nesten alle de samme spesifikasjonene.
Snart kommer nok en svensk originalserie fra strømmegiganten.
SteelSeries Arctis 9 er et trådløst hodesett med surroundlyd, som funker til både PC og PlayStation-konsollene.
Kompakt high-end med nok krefter.
En nærmere kikk på både innsiden og utsiden av de nye Xbox-ene.
GoPro Hero9 Black har 5K video, enda bedre videostabilisering – og endelig selfie-skjerm.
30. oktober slipper Disney+ sesong 2 av The Mandalorian.
Og prisene blir relativt hyggelige.