Foto & Video Hi-fi Hjemmekino Hodetelefoner Høyttalere TV

CES 2009: Nye LED-TV fra Samsung

Samsung lanserer en mengde LED-baserte flatskjermer på CES-messen i Las Vegas.

Skrevet av / 08.01.09 - 10:42
CES 2009: Nye LED-TV fra Samsung


Samsung lanserer tre helt nye serier med LED-TV i 2009, som angivelig skal sette en ny standard for bildekvalitet, energieffektivitet og ultratynn design. I første omgang – det vil si i løpet av første halvår 2009 – dreier det seg om skjermer i størrelser fra 40 til 55 tommer.
De nye flatskjermene lover både fantastisk fargegjengivelse og rekordhøyt kontrastomfang, men er også blitt mer energibesparende. Ifølge Samsung forbruker de opp til 40 prosent mindre energi enn en tilsvarende lcd-TV. Takket være et baklys basert på lysdioder inneholder en Led-TV også vesentlig mindre kvikksølv enn en LCD-tv.
Internett direkte på TV-skjermen
Samsungs TV-modeller kan nå koble seg direkte på nettet, enten via den innebygde ethernet-porten eller gjennom trådløs oppkobling (Wi-Fi). Tjenesten Internet@tv lar brukere få tilgang til innhold og tjenester som Flickr, YouTube, sosiale nettverk, enklere e-handelstjenester og spill rett fra TV-skjermen. Samsung offentliggjorde også et bredere samarbeid med Yahoo! på CES, som vil gi tilgang til nytt innhold. Internett-funksjonene blir å finne i 2009-versjonene av led-, lcd- og plasma-TV i 7,8 og 9-seriene, i tillegg til lcd-TV i 6-serien.

Spesifikasjoner:
6-serien:
Led-TV. Ultra slim Crystal TV design. Full hd. 100 Hz Motion Plus. Ultra Clear Panel. Fire hdmi-innganger, hvorav en på siden. Usb 2.0 Movie med mulighet til å koble til eksterne enheter og se på film, jpeg-bilder og høre på mp3. Megadynamisk kontrast. 6-serien finnes i 40 og 46 tommer. I butikk i april.
7-serien:
Led-TV (avbildet). Ultra slim Crystal TV design. Full hd. 100 Hz Motion Plus. Ultra Clear Panel. Fire hdmi-innganger, hvorav en på siden. Usb 2.0 Movie med mulighet til å koble til eksterne enheter og se på film, jpeg-bilder og høre på mp3. Megadynamisk kontrast. Medi@2.0 inklusive Internet@tv og trådløs DLNA. 7-serien finnes i 40, 46 og 55 tommer. I butikk i april.
8-serien:
Led-TV. Ultra slim Crystal TV design. Full hd. 200 Hz Motion Plus. Ultra Clear Panel. Fire hdmi-innganger, hvorav en på siden. Usb 2.0 Movie med mulighet til å koble til eksterne enheter og se på film, jpeg-bilder og høre på mp3. Megadynamisk kontrast. Medi@2.0 inklusive Internet@tv og trådløs DLNA. 8-serien finnes i 40 og 46 tommer. I butikk i juni.
www.samsung.com/no

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Nå vet vi prisene på årets nye OLED-TV-er fra LG

Her er Sonys nye TV-modeller for 2024

Nå kan du gjøre et TV-kupp

TCL C855 går til 98 tommer

Her er TCL 115X955 MAX

Nå kan du se OLED-TV på flytur

Mer Philips Hue på Samsung TV

TCL 115X955: Gigant-TV klar for Norge

Se hva vi fant hos LG i Tyskland

Sniktitt på LGs nye OLED-modeller i Frankfurt

163 tommer, noen større?

Nå i butikk: TCL X955-serien

Lyd & Bilde
Scroll to Top