Bil & El-kjøretøy Data Sport & Trening Gaming Mobil Smart Home Teknologi

Canal Digital til Android

Endelig kommer Canal Digital GO-appen til Android nettbrett og mobiler.

Skrevet av / 15.04.15 - 10:43
Canal Digital til Android

Fra og med i dag kan enda flere satellitt-TV kunder hos Canal Digital laste ned den GO-appen til sine mobiler og nettbrett. Den nye tjenesten ble lansert til iPad og iPhone i fjor høst, men blir nå også tilgjengelig på enheter som bruker Android operativsystemet.

– Med dagens lansering av GO på Android mobiler og nettbrett kan enda flere av våre kunder se store deler av sitt TV-tilbud på bærbare skjermer. Vi har tidligere lansert GO på iPhone og iPad slik at vi nå har en godt utgangspunkt å bygge videre på. Fremover vil vi lansere flere nye TV-kanaler og legge til flere funksjoner slik at kundene kan se det de ønsker, når de ønsker og på den skjermen som de selv foretrekker å se på TV, sier Roger von Zernichow, adm.dir i Canal Digital Norge.

GO på Android nettbrett og mobil vil ha de samme funksjonalitetene og brukeropplevelsen som man får på dagens iPhone og iPad-løsning.
GO til Android vil ha den samme funksjonaliteten som dagens iPhone og iPad-løsning.

Abonnementet bestemmer innholdet
GO-appen gir tilgang til opptil 36 direktesendte TV-kanaler og «Ukesarkivet» med innhold man gikk glipp av. Hvilket innhold og TV-kanaler man har tilgang på bestemmes ut i fra hvilket TV-abonnement man har. Innholdet på de bærbare skjermene speiler det man har i TV-abonnementet. Samtlige abonnenter vil inntil videre kunne benytte tjenesten kostnadsfritt, i følge Canal Digital.

GO på Android tilbyr 36 direktesendte TV-kanaler, inkludert tre TV-kanaler fra TV 2 Sport Premium som viser Premier League, Ukesarkiv med flere tusen titler fra 20 ulike TV-kanaler. Serie- og filmentusiaster kan i tillegg benytte underholdningstilbudet fra C More som omfatter tusenvis av filmer en rekke HBO-serier, mens barnefamilier også kan se kjente og kjære barnefilmer fra Barnas SF Favoritter.

Last ned appen i Google Play Store

Audun Hage
(f. 1981): Redaksjonssjef. Audun ble ansatt som journalist hos Lyd & Bilde i 2004 og har spilt en aktiv rolle i utviklingen av L&B som magasin og nettsted. Audun er ekstremt kvalitetsbevisst, og kjent for sine kresne ører og skarpe blikk. Som redaksjonssjef holder han et våkent øye med alt journalistene skriver. Han er også ansvarlig for Lyd & Bildes TV-tester.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

OnePlus er på vei med nye produkter

Heineken lanserer trist mobil

Årets Edge-serie er her

Billigere iPhone-reparasjoner

Sporingsbrikker for alle Android-mobiler

Smart kombi-lader til ferieturen

Hva vil Apple vise i juni?

Galaxy Tab S6 Lite oppgraderes

Design drømmemobilen din

Enklere å bytte fra iPhone til Android

Se Google Pixel på stor skjerm

Samsung klar med to nye budsjettvennlige mobiler

Lyd & Bilde
Scroll to Top