Canal Digital på iPad

Canal Digitals nye strømmetjeneste kommer på iPad 15. oktober.
Annonse
Annonse
forfatter

Under en pressekonferanse hos Telenor Expo trakk Canal Digital sløret av sin nye strømmetjeneste for iPad. Informasjonsdirektør Kenneth Tjønndal Pettersen fra Canal Digital Parabol forteller at de har jobbet lenge med å skape et helhetlig underholdningstilbud som ”kombinerer det beste fra TV og strømmetjenester”.
P1010483r

Den nye tjenesten heter Canal Digital GO og er i praksis en modernisert utgave av dagens GO-portal tilrettelagt for nettbrett. Med GO-tjenesten kan du se både direktesendt  og valgfritt streaminginnhold rett på nettbrettet.

Den nye iPad-versjonen gir tilgang til 21 direktesendte TV-kanaler, og til Ukesarkivet, hvor du kan se programmene du gikk glipp av. Ukesarkivet er (som også ligger tilgjengelig på ADB mottakeren fra Canal Digital) er en catch-up streamingtjeneste som holdes løpende oppdatert med underholdningsprogrammer, filmer og serier hentet fra 13 ulike TV-kanaler. Tjenesten husker hva du har sett før, og gir deg anbefalinger til nye programmer.

P1010480r
De som i dag abonnerer på film- og seriekanalene fra C More vil også få tilgang på dette via den nye iPad-løsningen, forteller Tone Krohn Clausen fra Canal Digital.

Abonnementet bestemmer innholdet

Den nye tjenesten forutsetter at du allerede er Canal Digital parabol-abonnent. Tilgangen på TV-kanaler vil også reflektere den kanalpakken du abonnerer på til vanlig. Det vil si at du også må være abonnent på C More for å få full tilgang på helt ferske filmer og TV-serier. Da kan du til gjengjeld streame det samme innholdet til iPaden, med bl.a fulle sesonger av Boardwalk, True Detective, Game of Thrones med flere. Nye episoder gjøres tilgjengelig 24 timer etter de er vist i USA.

Annonse

Tjenesten er tilgjengelig gratis for alle CD kunder frem til mars neste år. Etter det vil den koste en liten sum ekstra, men vil fortsatt være gratis for dem som abonnerer på Canal Digital PLUS og har tv i flere rom.

Canal Digital GO kommer på iPad 15. Oktober og kan da lastes ned i App Store. En egen versjon for Android-plattformen kommer i løpet av første halvår 2015.

Vi setter stor pris på at du leser Lyd & Bilde
for å lese videre.

NYHET - nå kan du betale med Vipps!

Prøv Lyd & Bilde i 30 dager for 49 kr

Få full tilgang til alle +artikler, Nordens største testarkiv, guider, anmeldelser og ukentlig nyhetsbrev. Se flere muligheter her

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

 

forfatter

Audun Hage

(f. 1981): Redaksjonssjef. Audun ble ansatt som journalist hos Lyd & Bilde i 2004 og har spilt en aktiv rolle i utviklingen av L&B som magasin og nettsted. Audun er ekstremt kvalitetsbevisst, og kjent for sine kresne ører og skarpe blikk. Som redaksjonssjef holder han et våkent øye med alt journalistene skriver. Han er også ansvarlig for Lyd & Bildes TV-tester.
Annonse
Annonse

Aktuelle tilbud

Prisguiden.no er en kommersiell partner av lydogbilde.no. De leverer prisvarsling, produktinformasjon og oppdaterte priser.

Les også

Nå kommer en spesiell Final Fantasy-utgave av Panasonics kompakte gaming-lydplanke SC-HTB01. Også kjent som SoundSlayer.
Vi loves masse fylde og bass med den kompakte lydplanken SC-HTB490, med trådløs subwoofer.
3D-lyd med Dolby Atmos og berøringspanel er blant nyhetene på Bluesounds nye lydplanke.
Lukkede kinoer og coronaisolasjon har fått oss til å se filmene hjemme. Og lyden skal være god. Det gleder en dansk tonemester.
Sony har i dag lansert en ny modell til Xperia 10-serien. Mobilen er den første i serien med 5G.
Strømmegiganten har gjort en større innholdsavtale med Sony Pictures.
Mer enn en halv million Huawei-brukere har lastet ned infiserte apper fra selskapets offisielle app-butikk, AppGallery.
Lanserer blant annet nye TV-er med MiniLED-teknologi.
TCL TS8132 er en rimelig lydplanke med Dolby Atmos, som gjenskapes av diskrete topphøyttalere.
Ny drivlinje og fleksible utstyrspakker.
Nok en gang utsettes kinopremierer på store filmtitler.
77 mil rekkevidde, Burmester lydanlegg og MBUX infotainment-system. Garantert en luksusbil av dimensjoner.
Creative SXFI Air Gamer lover å være noe for alle, og tilbyr både trådløs og kablet lyd.
Sony oppdaterer flaggskipkameraene.
AMD Ryzen vipper Intel av pinnen for første gang på 10 år i nye gaming-maskiner fra Dell og Alienware.
Helelektrisk utgave av X1.