Canal Digital på iPad

Canal Digitals nye strømmetjeneste kommer på iPad 15. oktober.

Under en pressekonferanse hos Telenor Expo trakk Canal Digital sløret av sin nye strømmetjeneste for iPad. Informasjonsdirektør Kenneth Tjønndal Pettersen fra Canal Digital Parabol forteller at de har jobbet lenge med å skape et helhetlig underholdningstilbud som ”kombinerer det beste fra TV og strømmetjenester”.
P1010483r

Den nye tjenesten heter Canal Digital GO og er i praksis en modernisert utgave av dagens GO-portal tilrettelagt for nettbrett. Med GO-tjenesten kan du se både direktesendt  og valgfritt streaminginnhold rett på nettbrettet.

Den nye iPad-versjonen gir tilgang til 21 direktesendte TV-kanaler, og til Ukesarkivet, hvor du kan se programmene du gikk glipp av. Ukesarkivet er (som også ligger tilgjengelig på ADB mottakeren fra Canal Digital) er en catch-up streamingtjeneste som holdes løpende oppdatert med underholdningsprogrammer, filmer og serier hentet fra 13 ulike TV-kanaler. Tjenesten husker hva du har sett før, og gir deg anbefalinger til nye programmer.

P1010480r
De som i dag abonnerer på film- og seriekanalene fra C More vil også få tilgang på dette via den nye iPad-løsningen, forteller Tone Krohn Clausen fra Canal Digital.

Abonnementet bestemmer innholdet

Den nye tjenesten forutsetter at du allerede er Canal Digital parabol-abonnent. Tilgangen på TV-kanaler vil også reflektere den kanalpakken du abonnerer på til vanlig. Det vil si at du også må være abonnent på C More for å få full tilgang på helt ferske filmer og TV-serier. Da kan du til gjengjeld streame det samme innholdet til iPaden, med bl.a fulle sesonger av Boardwalk, True Detective, Game of Thrones med flere. Nye episoder gjøres tilgjengelig 24 timer etter de er vist i USA.

Tjenesten er tilgjengelig gratis for alle CD kunder frem til mars neste år. Etter det vil den koste en liten sum ekstra, men vil fortsatt være gratis for dem som abonnerer på Canal Digital PLUS og har tv i flere rom.

Canal Digital GO kommer på iPad 15. Oktober og kan da lastes ned i App Store. En egen versjon for Android-plattformen kommer i løpet av første halvår 2015.

forfatter

Audun Hage

(f. 1981): Redaksjonssjef. Audun ble ansatt som journalist hos Lyd & Bilde i 2004 og har spilt en aktiv rolle i utviklingen av L&B som magasin og nettsted. Audun er ekstremt kvalitetsbevisst, og kjent for sine kresne ører og skarpe blikk. Som redaksjonssjef holder han et våkent øye med alt journalistene skriver. Han er også ansvarlig for Lyd & Bildes TV-tester.
Kommenter

Legg igjen en kommentar

Les også

Prisgunstig fotoskriver for entusiaster.
De helt trådløse øreproppene Oppo Enco X har aktiv støyreduksjon. Lyden er det Dynaudio som står for.
Suksessforfatter Jo Nesbø slår pjaltene sammen med HBO for et kommende serieprosjekt.
Lekkede bilder viser kommende Galaxy S-modeller for første gang.

Aktuelle tilbud

Prisguiden.no er en kommersiell partner av lydogbilde.no. De leverer prisvarsling, produktinformasjon og oppdaterte priser.
Gamle planer er funnet frem av skuffen og blir nå støvet av i en teaser på Twitter.
Ratched er en av Netflix' største suksesser noensinne.
Tidal gjør som Spotify: Med Tidal Connect blir det enklere å strømme musikken til kompatible høyttalere.
Standarden for fotoredigering, Photoshop, blir smartere med kunstig intelligens.
Med kun få dager igjen til sesongpremieren har Disney sluppet en ny teaser-trailer!
Denne uken kan du som abonnent spørre redaksjonen om hva du vil innen hodetelefoner. Vi svarer live!
Philips slipper 17 og 24 tommers dataskjerm med pekefunksjon. Den største 242B9TL har Full HD-oppløsning.
Når du gjerne skulle sett forskjellen på en elg og en hjort, trenger du en kikkert med zoom.
Bluetooth-system til film og musikk på datamaskinen
Fujifilm X-S10 stjeler fra de beste og senker prisen.
Norske priser på Tesla Model 3 justeres, den rimeligste starter nå på 399.900 kroner.
Romantikk på kontoret + drama på hjemmefronten = kaos.