Canal Digital på iPad

Canal Digitals nye strømmetjeneste kommer på iPad 15. oktober.
Annonse
Annonse
forfatter

Under en pressekonferanse hos Telenor Expo trakk Canal Digital sløret av sin nye strømmetjeneste for iPad. Informasjonsdirektør Kenneth Tjønndal Pettersen fra Canal Digital Parabol forteller at de har jobbet lenge med å skape et helhetlig underholdningstilbud som ”kombinerer det beste fra TV og strømmetjenester”.
P1010483r

Den nye tjenesten heter Canal Digital GO og er i praksis en modernisert utgave av dagens GO-portal tilrettelagt for nettbrett. Med GO-tjenesten kan du se både direktesendt  og valgfritt streaminginnhold rett på nettbrettet.

Den nye iPad-versjonen gir tilgang til 21 direktesendte TV-kanaler, og til Ukesarkivet, hvor du kan se programmene du gikk glipp av. Ukesarkivet er (som også ligger tilgjengelig på ADB mottakeren fra Canal Digital) er en catch-up streamingtjeneste som holdes løpende oppdatert med underholdningsprogrammer, filmer og serier hentet fra 13 ulike TV-kanaler. Tjenesten husker hva du har sett før, og gir deg anbefalinger til nye programmer.

P1010480r
De som i dag abonnerer på film- og seriekanalene fra C More vil også få tilgang på dette via den nye iPad-løsningen, forteller Tone Krohn Clausen fra Canal Digital.

Abonnementet bestemmer innholdet

Den nye tjenesten forutsetter at du allerede er Canal Digital parabol-abonnent. Tilgangen på TV-kanaler vil også reflektere den kanalpakken du abonnerer på til vanlig. Det vil si at du også må være abonnent på C More for å få full tilgang på helt ferske filmer og TV-serier. Da kan du til gjengjeld streame det samme innholdet til iPaden, med bl.a fulle sesonger av Boardwalk, True Detective, Game of Thrones med flere. Nye episoder gjøres tilgjengelig 24 timer etter de er vist i USA.

Tjenesten er tilgjengelig gratis for alle CD kunder frem til mars neste år. Etter det vil den koste en liten sum ekstra, men vil fortsatt være gratis for dem som abonnerer på Canal Digital PLUS og har tv i flere rom.

Canal Digital GO kommer på iPad 15. Oktober og kan da lastes ned i App Store. En egen versjon for Android-plattformen kommer i løpet av første halvår 2015.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

 

forfatter

Audun Hage

(f. 1981): Redaksjonssjef. Audun ble ansatt som journalist hos Lyd & Bilde i 2004 og har spilt en aktiv rolle i utviklingen av L&B som magasin og nettsted. Audun er ekstremt kvalitetsbevisst, og kjent for sine kresne ører og skarpe blikk. Som redaksjonssjef holder han et våkent øye med alt journalistene skriver. Han er også ansvarlig for Lyd & Bildes TV-tester.
Annonse
Annonse

Les også

LG Display tilbyr flere nye OLED skjermstørrelser i 2021, deriblant en etterlengtet 42-tommer. Spørsmålet er hvilken av TV-produsentene som biter på først?
LG viser frem både små og store TV-er under CES 2021, men denne tar kaka.
TCL satser tungt på den nye MiniLED-teknologien, med flere modeller i planene for 2021.
LG har en rekke TV-nyheter på gang i år, deriblant et helt nytt OLED-panel!

Aktuelle tilbud

Prisguiden.no er en kommersiell partner av lydogbilde.no. De leverer prisvarsling, produktinformasjon og oppdaterte priser.
Acers chromebook-nyheter har mer kraft enn mange PC-bærbare.
Dårlig batteri på Sonos Move? Nå kan du skifte det selv.
Samsungs nye trådløse ørepropper kommer med intelligent aktiv støyreduksjon.
Likt som i fjor kommer årets Samsung Galaxy S-serie i tre forskjellige utgaver: Galaxy S21, Galaxy S21+ og Galaxy S21 Ultra.
Sonys enorme videovegg kommer nok ikke inn i stua med det første, men det kan godt hende du får se den i aksjon likevel!
Forsterker kampen mot Sonos, med Sound Bar 550.
Anvendelig 35mm for Sony fullformat
Eksternt grafikkort gir den kompakte bærbare ekstra krefter til spill både hjemme og ute.
Raskere grafikk, raskere CPU, raskere skjerm.
Earins nye øresnegler lover bedre bass og lydkvalitet enn konkurrentene.
Ny infotaimentskjerm dekker hele dasbordet
LG Display tilbyr flere nye OLED skjermstørrelser i 2021, deriblant en etterlengtet 42-tommer. Spørsmålet er hvilken av TV-produsentene som biter på først?