Foto & Video Hi-fi Hjemmekino Hodetelefoner Høyttalere TV

Nyhet

Beovision Harmony 88 er B&Os nye flaggskip-TV

Bang & Olufsens nye OLED-TV er to meter bred, og koster en halv million!

Skrevet av / 28.05.20 - 12:30
Beovision Harmony 88 er B&Os nye flaggskip-TV

Bang & Olufsen er kjent for sine ekstreme TV-er, og nå tar de den helt ut med en ny toppmodell! Den eksotiske OLED-skjermen Beovision Harmony som tidligere er lansert i 65″ og 77″ utgave: Disse får nå selskap av en storebror på hele 88 tommer med knivskarp 8K-oppløsning.

Les også: Beovision Harmony: 77 tommers tryllekunst fra B&O

Beovision Harmony 88: 8K OLED-TV

Beovision Harmony 88 er i likhet med lillebrødrene basert på OLED-teknologien fra LG. Selve bildepanelet består av den splitter nye 2020-modellen LG OLED88ZX, som så integreres i den skreddersydde lyddelen/gulvsokkelen fra B&O, pluss den luksuriøse fjernkontrollen BeoRemote One i aluminium.

Dette er en effektiv metode for å oppnå høy kvalitet i alle ledd: Med en fiks ferdig TV fra LG, kan B&O konsentrere seg det de kan best, nemlig å lage best mulig lyd og vakker design. Noe de absolutt har hatt hell med tidligere, på modeller som Beovision Eclipse.

Med LGs aller råeste OLED-skjerm på «innsiden» kan Beovision sannsynligvis by på en bildeopplevelse av de sjeldne: Vi har tidligere testet 2019-modellen OLED88Z9, og kan bekrefte at en OLED-TV med 8K-oppløsning ser helt magisk ut!

Beovision Harmony 88 kan utvides til full surround. (Foto: B&O)

Beovision Harmony lover også en utsøkt lydopplevelse: Sokkelen inneholder et avansert trekanals lydsystem (venstre, høyre og senterkanan) pluss to innebygde subwoofere. Det er imidlertid bare begynnelsen, for systemet kan utvides med opptil 8 trådløse Bang & Olufsen-høyttalere i full surround om du måtte ønske. Kanskje det kan friste med et sett Beolab 18, Beolab 50 eller til og med de kolossale Beolab 90?

Pris og tilgjengelighet

Beovision Harmony 88″, inkludert gulvstativ, høyttalersystem, fjernkontroll og en optimalisert versjon av LG 8K OLED88ZX, kommer i to utgaver, der man kan velge mellom frontdeksler i tekstil eller med eikespiler.

Beovision Harmony blir tilgjengelig hos Bang & Olufsen forhandlere mot slutten av juni. Avhengig av hvilken versjon man velger vil TV-en koste et sted mellom 510.000 og 530.000 kroner.

 

Audun Hage
(f. 1981): Redaksjonssjef. Audun ble ansatt som journalist hos Lyd & Bilde i 2004 og har spilt en aktiv rolle i utviklingen av L&B som magasin og nettsted. Audun er ekstremt kvalitetsbevisst, og kjent for sine kresne ører og skarpe blikk. Som redaksjonssjef holder han et våkent øye med alt journalistene skriver. Han er også ansvarlig for Lyd & Bildes TV-tester.

1 hendelser på “Beovision Harmony 88 er B&Os nye flaggskip-TV”

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

TCL 115X955: Gigant-TV klar for Norge

Se hva vi fant hos LG i Tyskland

Sniktitt på LGs nye OLED-modeller i Frankfurt

163 tommer, noen større?

Nå i butikk: TCL X955-serien

Sniktitt på Samsungs 2024 TV-modeller

LG: Våre OLED TV-er er de beste til film

Lanserer TV med 10 års garanti

Marimekko-mønster på The Frame

Her er Philips 2024 TV-modeller

Her er de beste (og villeste!) TV-ene vi fikk se i Las Vegas

Blendende og sylskarp!

0
Scroll to Top