Search
Generic filters

Android-TV fra Sony i 2015

Sony er klar med TV-er basert på Googles platform i 2015. I tillegg får TV-ene både PlayStation Now og Remote Play.

700 dollar blir startprisen for å skaffe seg et helt nytt Sony-tv basert på Googles nye Android TV-platform. I tillegg til Android kommer det nye Sony-tv med både PlayStation Now og Remote Play. Det betyr at man vil kunne spille PS2- og PS3-spill direkte på TV-en via en nettskytjeneste, ved å koble til en trådløs håndkontroll. Man vil også kunne streame spill fra sin nettverksoppkoblede PlayStation 4 konsoll til TV-en, selv om konsollen er fysisk tilkoblet en annen TV.

PlayStation Network er foreløpig ikke i lansert Europa, men Remote Play er tilgjengelig fra dag én.

Google lanserte Android TV i forbindelse med Google I/O utviklerkonferansen i juni, og det dreier seg om en tilpasset versjon av det mobile operativssystemet Android Lollipop- hvilket bør gjøre det enkelt for utviklere å konvertere eksisterende mobil-apper til tv-formatet. Android TV vil også få samme funksjonalitet som Chromecast, slik at man kan bruke nettbrett eller mobil til å søke frem innhold (i f.eks. Netflix eller Viaplay) og deretter få filmen direkte opp på storskjermen.

nexus-player

Utover Sony er også Sharps og Philips på vei med nye TV-er baseret på Android TV (Philips lanserte sine første Android-TV-er (basert på den eldre Android JellyBean plattformen) i 2014). Også Googles egen Apple-TV utfordrer Nexus Player bygger på den nye plattformen.

Her kan du lese mer om Android TV.

Kommenter

Legg igjen en kommentar

Les også

Bestill og spesifiser din egen Mustang Mach-E. Pris fra 412.000 kroner, mulighet for firehjulstrekk og rekkevidde opptil 610 km.
Snart får vi nordmenn nok en strømmetjeneste å velge imellom.
En mer kompakt og billigere modell av Sony Xperia 1 II. Men med nesten alle de samme spesifikasjonene.
Snart kommer nok en svensk originalserie fra strømmegiganten.

Aktuelle tilbud

Prisguiden.no er en kommersiell partner av lydogbilde.no. De leverer prisvarsling, produktinformasjon og oppdaterte priser.
SteelSeries Arctis 9 er et trådløst hodesett med surroundlyd, som funker til både PC og PlayStation-konsollene.
Kompakt high-end med nok krefter.
En nærmere kikk på både innsiden og utsiden av de nye Xbox-ene.
GoPro Hero9 Black har 5K video, enda bedre videostabilisering – og endelig selfie-skjerm.
30. oktober slipper Disney+ sesong 2 av The Mandalorian.
Og prisene blir relativt hyggelige.
Vidvinkelzoom og lyssterk 50mm til Nikon Z.
Med to nye iPads viste Apple ved gårsdagens lansering at verdens mest populære nettbrett, som har ti-års jubileum i år, er kommet for at bli.
Nå måler den også oksygennivået i blodet ditt.
United States Customs and Border Protection har beslaglagt et større parti OnePlus Buds trådløse ørepropper. Myndighetene vurderer at OnePlus har kopiert Apples AirPods.
De fleste spesifikasjonene vet vi allerede. Nå har det kommet nyheter om kameramodulen på den kommende smarttelefonen fra OnePlus.
Med Motorola Razr 5G og Motorola Moto G9 Plus er kinesiske Lenovo klar med mobiler til både store og små lommebøker