Foto & Video Hi-fi Hjemmekino Hodetelefoner Høyttalere TV

3D-plasma fra Panasonic

Panasonic lanserer alt fra håndholdte 3D videokameraer til gigantiske 3D plasmaskjermer på årets CES-messe.

Skrevet av / 07.01.10 - 00:51
3D-plasma fra Panasonic

Panasonic ønsker å være en av premissleverandørene for 3D i hjemmet, og gjennom samarbeidet med James Cameron på produksjonen av «Avatar» har de fått god kjennskap til hele 3D-kjeden. Ekstra interessant for TV- og videoprodusenter var nok introduksjonen av en håndholdt, kompakt 3D-camcorder med doble linser som gjør det langt lettere å filme i ekte 3D.
3D plasma
På hjemmefronten knyttes det desto større forventninger til Panasonics nye 3D-plasma, og den største nyheten er den populære Viera V-serien får en kraftig oppgradering i 2010, i form av 3D-teknologi. I følge Panasonic er det ikke snakk om en liten revisjon, men en helt ny TV.
Den nye 3D V-serien kommer aller først i 65, 58, 54 og 50 tommers størrelse, hvor plasmapanelets fosforceller etter sigende er ”optimalisert for best mulig 3D ytelse”. Disse skjermene har 120Hz bildefrekvens for å kunne vise et stereoskopisk 3D-bilde i Full HD. Men bildekvaliteten i vanlig 2D skal også være forbedret takket være et nytt ”Infinite black” bildepanel.

En 3DTV er til liten nytte uten 3D-innhold, og derfor lanserer Panasonic også sin nye 3D-kompatible BD-spiller DMP-BDT350 som oppfyller den nylig lanserte “3D-spesifikasjonen” fra Blu-ray Disc Association.
Panasonic lanserte også et samarbeid med DirecTV om distribusjon av 3D-basert innhold til amerikanske TV-seere. Millioner av amerikanere vil om kort tid kunne oppgradere sin eksisterende HD-boks over nettet, og få tilgang til sport musikk, dokumentarer, film og underholdningsprogrammer i ekte 3D. Finalen i MLB Baseball vil filmes i 3D senere i år.
Flere Viera-funksjoner
Panasonics Viera-skjermer får også flere interessante funksjoner i 2010, blant de aller hotteste er integrert Skype-funksjon som åpner for videosamtaler med familie og venner rett fra sofakroken.

For mer info, sjekk ut http://panasonic.net/avc/viera/3d/
Årets CES-messe ser ut til å bli den mest innholdsrike på lenge. Følg med på www.lydogbilde.no for siste nytt fra Las Vegas!

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Her er Sonys nye TV-modeller for 2024

Nå kan du gjøre et TV-kupp

TCL C855 går til 98 tommer

Her er TCL 115X955 MAX

Nå kan du se OLED-TV på flytur

Mer Philips Hue på Samsung TV

TCL 115X955: Gigant-TV klar for Norge

Se hva vi fant hos LG i Tyskland

Sniktitt på LGs nye OLED-modeller i Frankfurt

163 tommer, noen større?

Nå i butikk: TCL X955-serien

Sniktitt på Samsungs 2024 TV-modeller

0
Lyd & Bilde
Scroll to Top