TESTER GUIDER SERIER/FILM L&B FORUM HØYTTALERE TV HODETELEFONER HI-FI FOTO BIL & MOBILITET SMARTE HJEM HJEMMEKINO DATA MOBIL GAMING
17. Mai tilbud - 3 mnd LB+ for 17 kr!
KJØP

3D-plasma fra Panasonic

Panasonic lanserer alt fra håndholdte 3D videokameraer til gigantiske 3D plasmaskjermer på årets CES-messe.

forfatter
Publisert 07.01.10 - 00:51

Panasonic ønsker å være en av premissleverandørene for 3D i hjemmet, og gjennom samarbeidet med James Cameron på produksjonen av «Avatar» har de fått god kjennskap til hele 3D-kjeden. Ekstra interessant for TV- og videoprodusenter var nok introduksjonen av en håndholdt, kompakt 3D-camcorder med doble linser som gjør det langt lettere å filme i ekte 3D.
3D plasma
På hjemmefronten knyttes det desto større forventninger til Panasonics nye 3D-plasma, og den største nyheten er den populære Viera V-serien får en kraftig oppgradering i 2010, i form av 3D-teknologi. I følge Panasonic er det ikke snakk om en liten revisjon, men en helt ny TV.
Den nye 3D V-serien kommer aller først i 65, 58, 54 og 50 tommers størrelse, hvor plasmapanelets fosforceller etter sigende er ”optimalisert for best mulig 3D ytelse”. Disse skjermene har 120Hz bildefrekvens for å kunne vise et stereoskopisk 3D-bilde i Full HD. Men bildekvaliteten i vanlig 2D skal også være forbedret takket være et nytt ”Infinite black” bildepanel.

En 3DTV er til liten nytte uten 3D-innhold, og derfor lanserer Panasonic også sin nye 3D-kompatible BD-spiller DMP-BDT350 som oppfyller den nylig lanserte “3D-spesifikasjonen” fra Blu-ray Disc Association.
Panasonic lanserte også et samarbeid med DirecTV om distribusjon av 3D-basert innhold til amerikanske TV-seere. Millioner av amerikanere vil om kort tid kunne oppgradere sin eksisterende HD-boks over nettet, og få tilgang til sport musikk, dokumentarer, film og underholdningsprogrammer i ekte 3D. Finalen i MLB Baseball vil filmes i 3D senere i år.
Flere Viera-funksjoner
Panasonics Viera-skjermer får også flere interessante funksjoner i 2010, blant de aller hotteste er integrert Skype-funksjon som åpner for videosamtaler med familie og venner rett fra sofakroken.

For mer info, sjekk ut http://panasonic.net/avc/viera/3d/
Årets CES-messe ser ut til å bli den mest innholdsrike på lenge. Følg med på www.lydogbilde.no for siste nytt fra Las Vegas!

Aktuelle tilbud
Prisguiden.no er en kommersiell partner av lydogbilde.no. De leverer prisvarsling, produktinformasjon og oppdaterte priser.

Kommentarer

Motta varsler
Varlse meg om
0 Kommentarer
Inline Feedbacks
View all comments
Første test av QD-OLED Sonys nye toppmodell A95K er blant de første TV-ene med den nye QD-OLED teknologien. Og en bildekvalitet vi knapt har sett maken til!
Panasonic avslører årets TV-modeller Introduserer en rekke oppgraderte OLED og LCD-modeller skreddersydd for gaming.
Ny OLED-TV fra Bang & Olufsen B&O har oppdatert sin beste TV med splitter nytt OLED-panel fra LG! Og prisen blir...heftig.
På jakt etter ny TV? Sjekk vår topp 10 liste. Her finner du de 10 beste TV-modellene akkurat nå!
Blant de beste OLED TV-ene vi har testet LGs stilfulle OLED-TV med galleridesign er tilbake i ny 2022-årgang. OLED G2 gir gnistrende god bildekvalitet!
Nye OLED toppmodeller fra Philips Toppmodellene fra Philips ventes til høsten - med lyd fra Bowers & Wilkins.
Følg Lyd & Bilde
Send this to a friend