Foto & Video Hi-fi Hjemmekino Hodetelefoner Høyttalere TV

Nyhet

165-tommers TV i kinetisk skulptur

Hvis du har en sterk estetisk sans - og vanvittig mange penger til å finansiere den - kan C Seed N1 gi deg en "usynlig" 165-tommer i stua.

Skrevet av / 22.07.22 - 11:24
165-tommers TV i kinetisk skulptur

Man kan fint argumentere for at et par høyttalere kan pynte stuen, men TV-er derimot, de er oppriktig vemmelige! En svær svart firkant som tar opp en stor del av veggen.

Hvis du vil skjule den gigantiske TV-en din, og samtidig ikke legge skjul på at du bader i penger, er C Seed N1 sannsynligvis navnet på din neste TV.

Den Porsche-designede TV-en er formet som en lav, moderne metallskulptur i stuen når den ikke er i bruk. Når fjernsynet skrus på reiser skulpturen seg majestetisk fra gulvet, og skjermen brettes ut. Selv om det er snakk om en helt vanvittig sum med penger, er det likevel vanskelig å ikke bli litt fascinert av finmekanikken.

C SEED N1 TV modern room pos1 C SEED N1 TV modern room pos2 C SEED N1 TV modern room pos3 C SEED N1 TV modern room pos4 C SEED N1 TV modern room pos5
<
>
C Seed N1 bretter seg ut fra skulptur til TV. (Foto: C Seed)

Vi operer i den øverste enden av high-end-markedet. Mange av våre klienter er kunstsamlere. Og de er ute etter en visuell kvalitet som matcher en høyt raffinert innredning,” sier C Seeds Direktør, Alexander Swatek (i dette prisleiet har man ikke kunder, men klienter -red).

C Seed N1 fås i størrelsene 165″, 137″ og 103″. Prisene begynner på EUR 180.000. Altså godt over 1,8 millioner kroner.

John Hvidlykke
(f. 1964): Journalist og tester. John har arbeidet for Lyd & Bilde siden 2013, hvor han skriver om hi-fi, høyttalere, computere, gaming og teknologihistorie. John har beskjeftiget seg med teknologijournalistikk siden 1982(!), og har arbeidet for tallrike magasiner i forskjellige roller; blant annet GEAR, High Fidelity, Komputer for alle, Illustreret Videnskab, Ny Elektronik, PC World og Privat Computer. Han har dessuten skrevet tallrike bøker og undervisningsprogrammer om IT.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Tilbud i samarbeid med vår kommersielle partner Prisjakt.no

Gnistrende high-end høyttaler

Storm i et vannglass

Slår Sonos på hjemmebane

Scroll to Top