Foto & Video Hi-fi Hjemmekino Hodetelefoner Høyttalere TV

Nyhet

The Boys, sesong 4 – nå er traileren her

De uortodokse superheltene i The Boys vender tilbake til Prime Video denne sommeren.

Skrevet av / 06.05.24 - 12:06
The Boys, sesong 4 – nå er traileren her

En serie som nok for mange har gått litt under radaren, men som har blitt en stor hit på Prime Video, er Eric Kripkes (sorte) humoristiske vri på superhelter: The Boys.

Førstesesongen hadde sin premiere helt tilbake i 2019, og hovedrollene bekles av Karl Urban (The Lord of the Rings), Jack Quaid, Antony Starr og Erin Moriarty.

Nå er det snart klart for sesong 4, og traileren er klar:

 

Traileren ble avduket under helgens CCXP i México – så nå er det bare å smøre seg med tålmodighet, og glede seg til premieren den 13. juni!

The Boys er basert på The New York Times’ bestselgende tegneserie av Garth Ennis og Darick Robertson, som også er utøvende produsenter, og er utviklet av Eric Kripke, utøvende produsent og serieskaper.

Les også Den dataanimerte krigshistorien Nok en gang har Steven Spielberg og Tom Hanks samarbeidet om skildringen av terroren som herjet under andre verdenskrig. Visuelt spektakulær, men emosjonelt hult.

I sesong fire står verdens skjebne på randen. Victoria Neuman befinner seg nå nærmere Det ovale kontoret enn noensinne, mens hun er under den stramme kontrollen til Homelander, som raskt konsoliderer sin makt. Butcher, som har bare noen få måneder igjen å leve, har mistet både Beccas sønn og sin rolle som leder for The Boys.

Resten av teamet er ferdig med hans løgner. Med alt på spill må de nå finne en måte å samarbeide på for å redde verden før det er for sent.

The Boys, sesong 4 (Foto: Prime Video)

På premieredagen slippes de tre første episodene, etterfulgt av en ny episode hver uke, og avsluttes med den episke sesongfinalen (eps. 8) torsdag den 18. juli

Les også Hurra! For en remake Med remaken av 1980-tallsserien serverer Disney+ en av årets mest interessante TV-opplevelser.

I The Boys spiller Karl Urban, Jack Quaid, Antony Starr, Erin Moriarty, Jessie T. Usher, Laz Alonso, Chace Crawford, Tomer Capone, Karen Fukuhara, Colby Minifie, Claudia Doumit og Cameron Crovetti.

Sesong 4 vil i tillegg by på nykommerne Susan Heyward, Valorie Curry og Jeffrey Dean Morgan.

The Boys - Season 4 Teaser Art The Boys Victoria Neuman Season 4 Teaser Art The Boys, sesong 4_1 (3) The Boys Season 4 Key Art The Boys, sesong 4_1 (4) The Boys Homelander Season 4 Teaser Art The Boys, sesong 4_1 (2) The Boys Season 4 Key Art
<
>
The Boys, sesong 4 (Foto: Prime Video)
Les også Kampen om status og milliarder Jeff Daniels kan mer enn å spille i «dumme» komedier.
Tor Aavatsmark
(f. 1974): Lyd & Bildes dedikerte filmanmelder, samt administrerende direktør. Tor har jobbet i L&B siden 2005. I perioden 2003-2005 var han og en partner eiere av et magasinforlag, med blant annet et filmmagasin i porteføljen, en interesse han har dratt med seg inn i L&B. Tor er utdannet cand.polit. fra UiO, men finner seg meget godt til rette bak rattet i en mediebedrift.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Ventetiden er over!

Premiere til høsten!

Sci-fi-klassiker klar for strømming!

Premieredatoen er klar!

MILF-trailer!

Klar for nok en runde?

En god latter forlenger livet!

Kongen brøler igjen!

De kriminelles herjinger fortsetter i Kingstown

Harry Potter-lydbøker får Dolby Atmos

Se nye trailer fra Holocaust-helvete

Hysterisk ny trailer!

Scroll to Top