Strømming

Alle Rammstein-albumene er tilgjengelig fra og med 26. november.
forfatter

Det var på tide. Vi har ventet lenge, men endelig kan nå Spotify avsløre at alle albumene til det tyske industrial metal-bandet Rammstein er tilgjengelig for strømming. Det passer bra med at Rammstein feirer 20 år i år! For øyeblikket er det kun Spotify som får strømme bandet, men vi regner med flere strømmetjenester kommer etter.

– I dag er en stor dag, både for fansen og for Spotify. Det er en stor ære å presentere Rammsteins storslagne katalog eksklusivt i Spotify, og få lov til å introdusere dette fantastiske bandet for en ny generasjon med fans, sier Ken Parks, Chief Content Officer i Spotify.

6 studioalbum
Fra om med i dag, kan Spotify-brukere nyte alle av det tyske bandets studioalbum:

• Herzeleid (1995)
• Sehnsucht (1997)
• Mutter (2001)
• Reise, Reise (2004)
• Rosenrot (2005)
• Liebe ist für alle da (2009)

Spillelister med musikalsk inspirasjon
Rammstein har i tillegg satt sammen en egen spilleliste med låter og artister som har inspirert dem gjennom årene, deriblant Sex Pistols, Prince, Depeche Mode og Prodigy.

I følge pressemeldingen loves vi hele katalogen til bandet, men så langt finner vi bare studioalbumene, og ingen live-album, singler, eller remixer.

Lytt direkte i Spotify her.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

 

forfatter

Geir Gråbein Nordby

(f. 1978): Journalist. Gråbein har aldri hatt noen heltidsjobb før Lyd & Bilde. Her har han til gjengjeld vært nesten halvparten av sitt liv, helt siden han i 2001 sendte jobbsøknaden til feil adresse (han ville opprinnelig til et innspillingsstudio ved samme navn). Gråbeins ekspertise er hovedsakelig innenfor hi-fi, hodetelefoner og hjemmekino, men det hender han glimter til med andre kvaliteter.

Aktuelle tilbud

Prisguiden.no er en kommersiell partner av lydogbilde.no. De leverer prisvarsling, produktinformasjon og oppdaterte priser.