Bil & El-kjøretøy Data Sport & Trening Gaming Mobil Smart Home Teknologi

J.J. Abrams blir ny Star Wars-regissør

Siste nytt fra Hollywood: Star Trek-regissør J.J. Abrams har tatt på seg regien av Star Wars: Episode 7, med planlagt premiere i 2015.

Skrevet av / 25.01.13 - 13:34
J.J. Abrams blir ny Star Wars-regissør

Helt siden Disney kjøpte Star Wars-rettighetene fra George Lucas og avslørte at de vil slippe en ny Star Wars-trilogi, har det vært mye spekulasjoner rundt hvem som ville bli regissør for de nye filmene.

Nå ryktes det at J.J Abrams, mannen bak science fiction-filmer som Star Trek og Super 8, har signert en avtale med Disney om å regissere den kommende Star Wars Episode VII. Handlingen i filmen skal utspille seg etter begivenhetene i «Return of the Jedi» (1983), og har planlagt kinopremiere i 2015.

AbramsStarTrekSet_0
Abrams på filmsettet til Star Trek.

Både Jon Favreau (Ironman 1, 2, 3) og Matthew Vaughn (Kick-Ass) skal ha vært aktuelle kandidater til den prestisjefylte jobben, men Lucasfilm-produsent Kathleen Kennedy skal nå ha lykkes å signere Abrams, mens Michael Arndt (Toy Story 3) skriver manus, melder nettstedet The Wrap.

George Lucas var regissør for den første Star Wars-filmen (Episode 4: A New Hope), men for de påfølgende filmene overlot han jobben til Irvin Kershner (Empire Strikes Back)og Richard Marquand (Return of the Jedi), før han selv var tilbake i regissørstolen for de nye Episode 1-3, til blandede kritikker.

Nå blir det interressant å se hva en erfaren sci-fi regissør som Abrams kan gjøre for å videreføre og videreutvikle Star Wars-universet. Dersom ryktene stemmer, får Abrams og hans produksjonsselskap Bad Robot nemlig ansvaret for ikke bare en, men to av filmhistoriens mest populære sci-fi eposer! Vi får håpe de greier å holde tunga rett i munnen…

Star-Trek-Star-Wars

Sjekk ut traileren for Abrams’ kommende film, Star Trek Into Darkness her:

http://www.youtube.com/watch?v=diP-o_JxysA

Audun Hage
(f. 1981): Redaksjonssjef. Audun ble ansatt som journalist hos Lyd & Bilde i 2004 og har spilt en aktiv rolle i utviklingen av L&B som magasin og nettsted. Audun er ekstremt kvalitetsbevisst, og kjent for sine kresne ører og skarpe blikk. Som redaksjonssjef holder han et våkent øye med alt journalistene skriver. Han er også ansvarlig for Lyd & Bildes TV-tester.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Blir det Google-AI i iPhone?

Solcellepaneler i øynene?

Googles AI fantiserar fram spill

Nye funksjoner for Pixel-enheter

Ny AI utfordrer GPT-4

Google lanserer mini-AI

Kinas superdatamaskin slår rekorder

AI-generator lager realistiske videoer

Kan dette pannebåndet kontrollere drømmer?

ISS oppgraderer sine datamaskiner

Nå blir Googles AI mye flinkere - på norsk!

Hyperloop i Italia

0
Scroll to Top