Foto & Video Hi-fi Hjemmekino Hodetelefoner Høyttalere TV

Nyhet

TAG Heuer Connected Calibre E4

TAG Heuer Connected Calibre E4 kommer i to størrelser.

Skrevet av / 12.02.22 - 11:00
TAG Heuer Connected Calibre E4

Jeg ble litt overrasket da jeg fikk pressemeldingen på TAG Heuer Connected Calibre E4. Er det virkelig sju år siden TAG Heuer slapp den første Connected smartklokken, tenkte jeg. Men så kom jeg på at jeg tross alt hadde testet den selv. Den gang syntes jeg den var stor, dyr, og treg. Alt for stor for de fleste håndledd, og over dobbelt så dyr som en Apple Watch.

Den forrige og tredje generasjonen, testet jeg i 202o, og da var den endelig blitt kjapp, mer lyssterk og langt mer anvendelig. Men fremdeles svær – og dyr.

Les også TAG Heuer Connected Watch TAG Heuers første smartklokke passer ikke for alle, men frir skamløst til de mest kresne brukerne der ute.

TAG Heuer Connected Calibre E4

TAG Heuer Connected Calibre E4 duo
TAG Heuer Connected Calibre E4 duo

Den nye, fjerde generasjonen, er blitt langt slankere i utrykket, og leveres i to størrelser. 42 og 45mm diameter, som vist på bildet over. Begge har urkasse i rustfritt stål med den nye Calibre E4-modulen som inneholder en Qualcomm Snapdragon 4100+ prosessor, og 45mm utgaven har en keramisk bezelring med minuttmarkeringer.

TAG Heuer Connected Calibre E4 lugs
TAG Heuer Connected Calibre E4 lugs

Klokkene har fått flere sensorer og måler nå høydemeter. Sports-appen er oppdatert med flere funksjoner, med blant annet en slags PT som guider deg gjennom treningsøktene, som man kan velge fra et enda større utvalg enn før.

Man kan også skreddersy sine egne økter, som lagres og hentes fra pekeskjermen og den elektroniske kronen, når man ønsker.

TAG Heuer Connected Calibre E4 orange
TAG Heuer Connected Calibre E4 orange

De nye Connected-klokkene leveres med Wear OS 2 installert, og man kan oppgrader til Wear OS 3 gratis, når den er klar for nedlasting.

Den større 45mm utgaven kan også leveres i sortbelagt med et DLC-belegg, og har endelig fått opp til 30% bedre batteritid. Sammenlignet med forgjengeren.

Les også TAG Heuers smartklokke er i en klasse for seg TAG Heuer Connected er mer enn en smart treningsklokke, den er også et pent armbåndsur.
Lasse Svendsen
(f. 1965): Ansvarlig redaktør. Lasse har jobbet for Lyd & Bilde siden 1999. Han har også skrevet om foto for magasinet Fotografi, om hi-fi i bladet Audio Video, og har erfaring som biljournalist i bladet Drive. Det hele startet i 1980 med en Garrard platespiller, en Tandberg receiver og Jamo høyttalere, Han har også lang erfaring fra hi-fi-bransjen, og skriver i dag mye om hi-fi, foto, computere, lyd, men også om bil.

1 hendelser på “TAG Heuer Connected Calibre E4”

  1. Alle lurer da på pris??? Men det må vi vel lete efter selv som vanlig…

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Scroll to Top