Foto & Video Hi-fi Hjemmekino Hodetelefoner Høyttalere TV

Nyhet

Svensk Netflix-trailer – Svart Krabbe

Jakob Oftebro og Noomi Rapace spiller hovedrollene i den svenske Netflix-filmen "Svart krabbe". Nå er traileren her.

Skrevet av / 26.02.22 - 08:31
Svensk Netflix-trailer – Svart Krabbe

Netflix’ kommende svenske thriller, Svart Krabbe får global premiere den 18. mars.

«Svart krabbe» er en skandinavisk actionthriller i en postapokalyptisk verden som er revet fra hverandre av klimaendringer og krig. Gjennom en endeløs vinter sendes soldater ut på et farlig oppdrag til det frosne havet for å transportere en pakke som til slutt kan avslutte krigen.

Utstyrt med skøyter, uvitende om hva de bærer på eller hvem de kan stole på, utfordrer oppdraget deres egen tro og tvinger dem til å stille seg selv spørsmålet: Hva er de villige til å ofre for sin egen overlevelse?

Se traileren nå!

 

Hovedrollene bekles av den verdenskjente skuespillerinnen Noomi Rapace (Prometheus, Menn som hater kvinner), samt Jakob Oftebro, Erik Enge, Dar Salim, Ardalan Esmaili, Aliette Opheim og David Dencik (Kastanjemannen).

Svart krabbe 7 Svart krabbe 13 Svart krabbe 3 Svart krabbe 6 Svart krabbe 8 Svart krabbe 9 Svart krabbe 12 Svart krabbe 2 Svart krabbe 10 Svart krabbe 4 Svart krabbe 1
<
>
Svart krabbe (Foto: Netflix)

I pressemeldingen uttaler regissør (og manusforfatter), Adam Berg:

Jeg er veldig glad og stolt over at denne sterke rollebesetningen skal gi liv til denne filmen, og dens karakterer – at disse drevne skuespillerne, med deres øyne, stemmer, ansikter og kropper, skal dra oss gjennom historien. De kommer til å få oss til å føle på brutaliteten ved krig, viktigheten av håp i en håpløs verden og prisen man må betale for å overleve. De tar med seg vakker medmenneskelighet inn i den kalde verdenen som er «Svart Krabbe».

Filmen er basert på romanen, ved samme navn, til Jerker Virdborg.

Les også Vi kårer den beste strømmetjenesten (for deg) Med lanseringen av Disney+ har strømmekrigen for alvor tatt av, men hvilke av de store strømmetjenestene MÅ du ha?
Noomi Rapace i «Svart Krabbe» (Foto: Netflix)

Tor Aavatsmark
(f. 1974): Lyd & Bildes dedikerte filmanmelder, samt administrerende direktør. Tor har jobbet i L&B siden 2005. I perioden 2003-2005 var han og en partner eiere av et magasinforlag, med blant annet et filmmagasin i porteføljen, en interesse han har dratt med seg inn i L&B. Tor er utdannet cand.polit. fra UiO, men finner seg meget godt til rette bak rattet i en mediebedrift.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Annonsørinnhold: Huawei Watch GT 4

En smartklokke kan være både elegant og intelligent

Les mer

Her er testene du leste mest i 2023

Black Week: Let etter Årets Beste produkter!

L&B Home kårer årets beste produkter 2023-2024

Velkommen hjem!

0
Scroll to Top