TESTER GUIDER SERIER/FILM HØYTTALERE TV HODETELEFONER HI-FI FOTO BIL & MOBILITET SMARTE HJEM HJEMMEKINO DATA MOBIL GAMING
HØSTTILBUD PÅ LB+ 5 UKER FOR 5 KR
Nyhet

Gjør din Yale Doorman smart

Ingen kodelås for inngangsdør er like populær som Yale Doorman. Nå kan du enkelt gjøre den smart, med appstyring.

forfatter
Publisert 23.09.22 - 15:33

Har du en kodelås av typen Yale Doorman men skulle ønske den mer moderne Doorman L3, men ikke føler det forsvarlig å bruke mye penger på ny lås, så har vi gode nyheter til deg: Du trenger ikke! For nå har oppgraderingssettet Yale Access Module kommet.

Det nye kit-et gjør at eldre Yale Doorman-låser endelig kan kobles sammen med den nye appen. Det betyr en ganske annen hverdag for de mange brukerne som kun bruker Doorman som en kodelås lokalt på inngangsdøren. Nå kan man nemlig fjernstyre låsen med Yale Access-appen. Du kan dermed se direkte på telefonen om døren er åpen, lukket eller låst. Du kan få varslinger om at barnet ditt har kommet seg trygt hjem når skoledagen er over, og du kan lage midlertidige koder fra fjernt. For eksempel til vaskehjelpen. Og slette adgangsrettighetene når du ønsker.

JULY_10_21 ACCESS MODULE AMAZON 2000x2000 IMAGES AW23
Foto: Yale

Mange nye funksjoner

Yale Access Module gir eldre Doorman-håndtak funksjoner som automatisk opplåsning og forsinket automatisk låsing, akkurat som både Yale Doorman L3 og Yale Linus kan.

I samme app kan du styre flere ulike typer Yale-låser i samme hjem eller flere hjem (hytta, sommerhuset osv). Access Module kan dessuten kobles opp for smartstyring med Google Home, Alexa, Airbnb og IFTTT.

16-9_classic_alexa_google
Yale Access Module kan kobles opp mot smarthøyttalere fra Google og Amazon. Foto: Yale

Enkel installasjon

En Bluetooth-modul passer inn i en port under batteridekselet på Yale Doorman V2, V2N og Classic. Det følger med en Yale Connect wifi-bro, som kobler låsen til hjemmenettverket. Dermed kan du fjernstyre låsen i appen når du ikke er hjemme.

Foto: Yale

Yale Access Module: Pris og tilgjengelighet

Produktet blir tilgjengelig i slutten av oktober, til 1490 kroner.

Mer info: yalehome.com

forfatter

Geir Gråbein Nordby

(f. 1978): Journalist. Gråbein har aldri hatt noen heltidsjobb før Lyd & Bilde. Her har han til gjengjeld vært nesten halvparten av sitt liv, helt siden han i 2001 sendte jobbsøknaden til feil adresse (han ville opprinnelig til et innspillingsstudio ved samme navn). Gråbeins ekspertise er hovedsakelig innenfor hi-fi, hodetelefoner og hjemmekino, men det hender han glimter til med andre kvaliteter.

2 kommentarer om “Gjør din Yale Doorman smart”

  1. Hva er forskjellen på denne og den gamle modulen, der man kunne gjøre nøyaktig det samme? 🤷‍♂️

    Svar
    • Litt dårlig spesifisert ja, men den nye fungerer med den nye appen, slik at Doorman kan kobles i system med f.eks. Linux, og Yale har planer om nye smarthjem-funksjoner i fremtiden, som ikke støttes av den gamle modulen.

Legg igjen en kommentar

Aktuelle tilbud
Prisguiden.no er en kommersiell partner av lydogbilde.no. De leverer prisvarsling, produktinformasjon og oppdaterte priser.
Den populære dørlåsen blir endelig smart Ingen kodelås for inngangsdør er like populær som Yale Doorman. Nå kan du enkelt gjøre den smart, med appstyring.
Wiz scanner stuen din som en radar Smartlysprodusenten WiZ får med en softwareopdatering Wi-Fi-lyspærene til å fungere som bevegelsessensorer!
Prisgunstig og kraftfull En selvtømmende støvsuger med moppefunksjon til en rimelig pris – virker som om høsten er reddet.
Rent uten besvær Ecovacs utvider sine støvsuge- og mopperoboter med Deebot T10-familien, først ut er Plus og Turbo
La Bob og Joe hjelpe deg på kjøkkenet Franske Daan Tech vil selge sin nye minioppvaskmaskin Bob på det norske markedet. På IFA-messen i Berlin viste selskapet også frem den splitternye smarte miniovnen Joe.
Smarteste kjøleskapet vi har sett Hva med et kjøleskap som forteller deg at snart må grønnsakene kastes?
Følg Lyd & Bilde