Bil & El-kjøretøy Data Sport & Trening Gaming Mobil Smart Home Teknologi

Nyhet

Gjør din Yale Doorman smart

Ingen kodelås for inngangsdør er like populær som Yale Doorman. Nå kan du enkelt gjøre den smart, med appstyring.

Skrevet av / 23.09.22 - 15:33
Gjør din Yale Doorman smart

Har du en kodelås av typen Yale Doorman men skulle ønske den mer moderne Doorman L3, men ikke føler det forsvarlig å bruke mye penger på ny lås, så har vi gode nyheter til deg: Du trenger ikke! For nå har oppgraderingssettet Yale Access Module kommet.

Det nye kit-et gjør at eldre Yale Doorman-låser endelig kan kobles sammen med den nye appen. Det betyr en ganske annen hverdag for de mange brukerne som kun bruker Doorman som en kodelås lokalt på inngangsdøren. Nå kan man nemlig fjernstyre låsen med Yale Access-appen. Du kan dermed se direkte på telefonen om døren er åpen, lukket eller låst. Du kan få varslinger om at barnet ditt har kommet seg trygt hjem når skoledagen er over, og du kan lage midlertidige koder fra fjernt. For eksempel til vaskehjelpen. Og slette adgangsrettighetene når du ønsker.

JULY_10_21 ACCESS MODULE AMAZON 2000x2000 IMAGES AW23
Foto: Yale

Mange nye funksjoner

Yale Access Module gir eldre Doorman-håndtak funksjoner som automatisk opplåsning og forsinket automatisk låsing, akkurat som både Yale Doorman L3 og Yale Linus kan.

I samme app kan du styre flere ulike typer Yale-låser i samme hjem eller flere hjem (hytta, sommerhuset osv). Access Module kan dessuten kobles opp for smartstyring med Google Home, Alexa, Airbnb og IFTTT.

16-9_classic_alexa_google
Yale Access Module kan kobles opp mot smarthøyttalere fra Google og Amazon. Foto: Yale

Enkel installasjon

En Bluetooth-modul passer inn i en port under batteridekselet på Yale Doorman V2, V2N og Classic. Det følger med en Yale Connect wifi-bro, som kobler låsen til hjemmenettverket. Dermed kan du fjernstyre låsen i appen når du ikke er hjemme.

Foto: Yale

Yale Access Module: Pris og tilgjengelighet

Produktet blir tilgjengelig i slutten av oktober, til 1490 kroner.

Mer info: yalehome.com

Geir Gråbein Nordby
(f. 1978): Journalist. Gråbein har aldri hatt noen heltidsjobb før Lyd & Bilde. Her har han til gjengjeld vært nesten halvparten av sitt liv, helt siden han i 2001 sendte jobbsøknaden til feil adresse (han ville opprinnelig til et innspillingsstudio ved samme navn). Gråbeins ekspertise er hovedsakelig innenfor hi-fi, hodetelefoner og hjemmekino, men det hender han glimter til med andre kvaliteter.

2 hendelser på “Gjør din Yale Doorman smart”

  1. Thomas Solheim

    Hva er forskjellen på denne og den gamle modulen, der man kunne gjøre nøyaktig det samme? 🤷‍♂️

    1. Geir Gråbein Nordby

      Litt dårlig spesifisert ja, men den nye fungerer med den nye appen, slik at Doorman kan kobles i system med f.eks. Linux, og Yale har planer om nye smarthjem-funksjoner i fremtiden, som ikke støttes av den gamle modulen.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Annonsørinnhold: Huawei Watch GT 4

Gir smartklokken deg den dataen du trenger?

Les mer

Her er testene du leste mest i 2023

Black Week: Let etter Årets Beste produkter!

L&B Home kårer årets beste produkter 2023-2024

Velkommen hjem!

0
Scroll to Top