Bil & El-kjøretøy Data Sport & Trening Gaming Mobil Smart Home Teknologi

Nyhet

Xiaomi Smart Humidifier 2 finner riktig luftfuktighet

Xiaomis nye luftfukter har vannrensing og aromaterapi og skal være stille nok til soverommet.

Skrevet av / 21.05.23 - 10:54
Xiaomi Smart Humidifier 2 finner riktig luftfuktighet

Her i Norden er inneluften generelt litt for tørr store deler av året, noe som fører til hudtørrhet, rennende øyne og luftveisplager. I tillegg til å forbedre ventilasjonen, er en luftfukter en effektiv måte å motvirke dette på.

Xiaomi Smart Humidifier 2 skal hjelpe til ved å gi en rask luftfukting på 350 ml/t. Den har en vanntank på 4,5 liter og skal vare i opptil 32 timer. For å unngå bakterievekst i vannet og for å få en sunnere damp, har den også innebygd ultrafiolett sterilisering, akkurat som på sykehus.

Foto: Xiaomi

Et nytt design gjør at støynivået ligger på bare 32 dB, som dermed gjør det mulig å bruke den på soverommet uten å forstyrre søvnen. En roterende dyse sørger for en jevn fordeling i rommet uten at du trenger å vri på enheten. Det unike er at den også kan bidra til å gjøre hjemmet ditt mer velluktende. Ved bruk av aromaoljer kan du få godluktende duft som spres i hele rommet.

Med smarttelefonappen kan du overvåke fuktighetsnivået eksternt og justere luftfukteren. Den har tre fuktighetsnivåer og en konstant fuktighetsmodus.

Foto: Xiaomi

Pris og tilgjengelighet

Xiaomi Smart Humidifier 2 er tilgjengelig nå til 859 kroner.

 

Les mer på Mistore.

Xiaomi Electric Scooter 3

Kvalitetsparkesykkel i transportvennlig design

Xiaomi Electric Scooter 3 er solid bygd, men ikke tyngre enn at du kan klappe den sammen og ta den med deg. El-sparkesykkelen har dessuten et fint utvalg av smarte funksjoner, og leverer en utmerket kjøreopplevelse.

Les videre
Jonas Ekelund
(f. 1969): Frilansjournalist. Jonas har jobbet for Lyd & Bilde siden 2007 med det meste som kan kalles bærbart. Det vill si mobiler, trådløse høyttalere og hodetelefoner. Iblant kommer testingen inn på kollegaenes områder innenfor multiromslyd, hjemmekino og foto. Han startet sin bane som teknikkjournalist på IDG og skrev blant annet for PC för Alla, Internetworld og det som senere ble M3.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Tilbud i samarbeid med vår kommersielle partner Prisjakt.no

Vil du lese hele artikkelen? Bli abonnent. Allerede abonnent? Logg inn

Med LB+ får du tilgang til ALT innhold på lydogbilde.no

Våre L&B abonnement finner du her.

Solcelle-backup på balkongen

Bedre luft med Smart Humidifier 2

Ny IKEA Trådfri-dimmer

Overvåkningskameraer fra Wiz

Hold hodet kaldt uten å gå konkurs

Pizzaen er klar på to minutter

Scroll to Top