Bil & El-kjøretøy Data Sport & Trening Gaming Mobil Smart Home Teknologi

Nyhet

WiZ lanserer musikksynkroniseringsfunksjon og nye produkter

Signify lanserer en musikksynkroniseringsfunksjon for sitt WiZ smartlyssystem, slik at brukerne kan endre lysstyrke og farge i takt med musikken. Selskapet lanserer også en rekke nye produkter.

Skrevet av / 17.06.24 - 15:53
WiZ lanserer musikksynkroniseringsfunksjon og nye produkter

WiZ Connected-brukere kan bruke den nye musikksynkroniseringsfunksjonen til å heve og senke lysstyrken og endre fargen på belysningen i takt med musikken.

Selskapet forklarer at funksjonen bruker mikrofonen på mobiltelefonen eller nettbrettet til å registrere musikken og justere belysningen. Brukerne kan velge mellom ni forhåndsinnstilte fargepaletter i WiZ-appen.

Utvidet produktportefølje

Signify lanserer også Smart Fairy Light, for innendørs og utendørs bruk, Smart Dial Switch, et nytt utendørskamera og en GU10-lyskilde med glass.

Det nye Smart Fairy Light er 20 meter langt og består av 160 små LED-lyskilder, og med WiZ-appen kan brukerne velge mellom 30 forhåndsinnstilte statiske og dynamiske lysmoduser.

Smart Dial Switch har en dreibar knapp som gjør det mulig å dempe lyset ved å vri på knappen. Du kan også trykke på det firkantede panelet for å utløse fire lysscener som er lagret i appen. Smart Dial Switch lades via USB-kabel, og kan monteres på veggen eller plasseres på et bord. Den kan styre flere WiZ-lyskilder innenfor en maksimal avstand på 15 meter, og den fungerer selv om WiFi-nettverket midlertidig går ned.

WiZ-GU10 WiZ-Smart-Dial-Switch-Lifestyle WiZ-Outdoor-Camera WiZ-Smart-Fairy-Light-Lifestyle-2
<
>
Smart Bulb GU10 – Full Color Glass och Tunable White Glass. Foto: Signify

I fjor lanserte Signify sitt første WiZ-innendørskamera for hjemmeovervåking, og nå kommer altså den første modellen for utendørs bruk. I likhet med innendørsversjonen kan WiZ Outdoor-kameraet registrere både bevegelse og lyd og sende tilsvarende varsler til WiZ-appen. WiZ Outdoor-kameraet er også tilgjengelig sammen med en værbestandig vegglampe som kan utløse en lysalarm for å avskrekke uønskede gjester.

Den nye GU10-lyskilden i glass, som har vært på markedet en kort stund, er ifølge selskapet forbedret i henhold til brukernes preferanser og er tilgjengelig i to ulike varianter, med forskjellige glass.

Priser og tilgjengelighet

Alle de nye produktene er tilgjengelige fra 18. juni. Smart Fairy Light RGBIC koster 1.149 kr, Smart Dial Switch koster 329 kr, Utendørskamera koster 1.499 kr, Smart Bulb – Full Colour Glass GU10 koster 99,95 (1 stk.) og 189,95 (2 stk.) og Smart Bulb – Tunable White Glass GU10 koster 119,95 (1 stk.) og 229,95 (2 stk.).

Ola Larsson
(f. 1970): Frilansjournalist for L&B Home. Ola har i 24 år jobbet med å holde oversikt over - og skrive om - trender, innovasjoner og produkter innenfor forbrukerelektronikk, hvitevarer og husholdningsapparater. I perioden 1999-2017 jobbet Ola i de svenske fagbladene Rateko, El&Vitt og ElektronikBranschen som journalist, teknisk redaktør og sjefredaktør. Siden 2017 har Ola jobbet som konsulent - i sitt eget firma Eor AB, grunnlagt i 2014 - med hovedvekt på det skrevne ord.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Autentisk pizza på mindre plass

Bertazzoni tar patent på Air-Tec

Smarte produkter til hjemmets firbeinte venner

Kjøle-/fryseskap med 438 fargekombinasjoner

Sov bedre med Philips Hue

Fargerik musikk fra Wiz

Husqvarnas robotgressklipper får solcellelading

Denne airfryeren er en dobbeldekker

Enklere hverdag med Yales smarte kodehåndtak

Budsjettvennlig airfryer med vindu

Plassbesparende kjøleskap og frysere fra Miele

Videreutviklet espressomaskin

Scroll to Top