Nyhet

Wilfa vinner designpriser for Probaker og Smooth Mix

Wilfa mottok priser fra både Red Dot og iF Design Awards 2023 for produktene Probaker og Smooth Mix.

Skrevet av / 10.06.23 - 09:00
Wilfa vinner designpriser for Probaker og Smooth Mix

Funksjonelt og brukervennlig design med smarte funksjoner er hovedfokuset når Wilfa utvikler nye produkter, forteller selskapet, og legger til at de er stolte over utmerkelsene de har mottatt fra både Red Dot Award og iF Design Award – som har utdelt priser for produktdesign i 2023, det til kjøkkenmaskinen Probaker og den elektriske vispen Smooth Mix.

Det er en sann glede å ta motta priser fra to anerkjente institusjoner, for to produktdesign etter en omfattende utviklings- og designprosess til hvert av produktene. Dette ser vi som en anerkjennelse av vårt fokus og vår besluttsomhet i arbeidet med innovativ produktutvikling, sier Morten Hoff, administrerende direktør i Wilfa.

Wilfa Probaker og Smooth Mix har begge mottatt hver sin designpris. Foto: Wilfa

Wilfa Probaker kjøkkenmaskin

Kjøkkenmaskinen Probaker er designet for å gjøre nytte av funksjoner som er unike for profesjonelle kjøkkenmaskiner, og den har et minimalistisk design som passer til det nordiske hjemmet, forteller Wilfa, og forklarer at de i utviklingsprosessen har samarbeidet med Eker Design, i tillegg til det norske bakelandslaget og håndplukkede entusiastiske hobbybakere for å nå målet om å skape en kjøkkenmaskin som gir profesjonelle bakeresultater for alle brukere, uavhengig av erfaring.

Wilfa Smooth Mix elektrisk visp

Smooth Mix er designet og utviklet med brukervennlighet i tankene, forklarer Wilfa, og forteller at ved å fokusere på de taktile punktene i tillegg til de funksjonelle egenskapene, vil Wilfa Smooth Mix føles som noe helt nytt.

I design- og utviklingsprosessen har vi kombinert våre interne produktutviklingsressurser med det norske designbyrået Permafrost, forklarer selskapet, og forklarer videre at målet var å oppnå optimale innstillinger for både høy og lav hastighet, med et tilstrekkelig dreiemoment til å håndtere deig og tung arbeidsbelastning, alt i en elegant innpakning.

Pris og tilgjengelighet

Kjøkkenmaskinen Wilfa Probaker (KM1B-70) og den elektriske vispen Smooth Mix (HM1B-500) er tilgjengelige nå og koster hhv. 9.499 kroner og 799 kroner.

Ola Larsson
(f. 1970): Frilansjournalist for L&B Home. Ola har i 24 år jobbet med å holde oversikt over - og skrive om - trender, innovasjoner og produkter innenfor forbrukerelektronikk, hvitevarer og husholdningsapparater. I perioden 1999-2017 jobbet Ola i de svenske fagbladene Rateko, El&Vitt og ElektronikBranschen som journalist, teknisk redaktør og sjefredaktør. Siden 2017 har Ola jobbet som konsulent - i sitt eget firma Eor AB, grunnlagt i 2014 - med hovedvekt på det skrevne ord.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Vil du lese hele artikkelen?

Med LB+ Total får du tilgang til ALT innhold på Lyd & Bilde og L&B Home.

Allerede abonnent? Logg inn her

  • LB+ Total i 30 dager
    Kun 49,-

    Fornyes etter 30 dager, ingen bindingstid.

  • LB+ Total i 12 Mnd
    Kun 149,- mnd

    Du sparer 288 ,-

Ønsker du kun tilgang til Lyd & Bilde eller L&B Home?

Klikk her for å bestille tilgang til Lyd & Bilde.

Klikk her for å bestille tilgang til L&B Home.

Smart hjem med finsk teknologi

Slutt for Meet på Google Nest

Nespresso lanserer Vertuo Creatista

Et trivelig hjem med Beurer

Få liv i hjemmekontoret med Wiz

Frittstående kjøleskap og fryser fra Bertazzoni

Scroll to Top