TESTER GUIDER SERIER/FILM HØYTTALERE TV HODETELEFONER HI-FI FOTO BIL & MOBILITET SMARTE HJEM HJEMMEKINO DATA MOBIL GAMING
HØSTTILBUD PÅ LB+ 5 UKER FOR 5 KR
Nyhet

Utvid familien og få et enda renere hjem

Ecovacs utvider sine støvsuge- og mopperoboter med Deebot T10-familien, først ut er Plus og Turbo

forfatter
Publisert 11.09.22 - 10:00

Både Deebot T10 Plus og Deebot T10 Turbo har Ecovacs AIVI 3.0 AI-teknologi som standard for intelligent rengjøring av gulvet. Med den kraftige Horizon Sunrise 3-prosessoren skal den integrerte AI-en være 16 ganger mer effektiv enn forgjengeren, ifølge produsenten. Hastigheten på en enkelt bildegjenkjenning sies å være 20 ganger raskere. Takket være dette vil medlemmene i DEEBOT T10-familien oppdage og unngå hindringer, dyr og mennesker enda raskere. Den forbedrede AI-en kan håndtere opptil 18 typer hindringer, møbler og gulvmaterialer.

Med stemmeassistenten Yiko kan du kontrollere robotstøvsugeren ved å snakke med den.

Deebot T10 Plus 3
Deebot T10 Plus 3. (Foto: Ecovacs)

Deebot T10-familien har et 4-trinns rengjøringssytem. De to sidebørstene tar opp gulvstøv raskt, mens den fleksible hovedbørsten tilpasser seg til gulvets struktur uten å skade det. Robotstøvsugerens design gjør at den raskt og enkelt tilpasser seg ulike gulvtyper for dyp rengjøring. Sugekraften på 3000 Pascal gjør robotene enda kraftigere, selv på tepper.

Ifølge pressemeldingen vil du som kjøper av Deebot T10 Plus få en intelligent støvsuger og mopprobot med automatisk tømmestasjon. Den tømmer automatisk roboten for alle typer støvpartikler. Slik at den skal kunne jobbe lengre og mer intensivt. Den automatiske tømmestasjonen skal kunne samle støv i inntil 60 dager. Den fullstendig forseglede utformingen og den forseglede støvposen sikrer at støv ikke kommer ut. Brukeren kan også bestemme når robotstøvsugeren tømmer det oppsamlede støvet.

To forskjellige moppsystemer

Deebot T10 Turbo er utstyrt med et roterende moppsystem med to roterende mopper og en kompakt rengjøringsstasjon. Konstruksjonen skiller rent og skittent vann fra hverandre for å unngå forurensning. I rengjøringsstasjonen rengjøres de to moppene på et slags vaskebrett, varmetørkes og klargjøres så til bruk igjen. På denne måten forhindrer roboten ubehagelig lukt og spredning av bakterier. Den 4 liter store tanken rommer nok rent vann til et område på 400 kvm.

Plus-modellen har moppsystemet OZMO Pro 3.0, med en mopplate som vibrerer 600 ganger i minuttet. Undertegnede har bestilt et eksemplar for å se hvor godt den vibrerende mopplaten faktisk presterer, så forvent en test senere i høst!

Pris og tilgjengelighet

Begge rengjøringsrobottene er tilgjengelige nå. For Plus-modellen må du betale 9.399 kroner, mens prisen for Turbo-modellen er på 11.499 kroner.

forfatter

Åsa Hallen

(f. 1972): Endte i 1995 tilfeldigvis opp i magasinet "Elektronikvärlden" (som til slutt endret navn til Ljud & Bild). Helt fram til 2013 da hun valgte å prøve seg andre steder, i mellomtiden hadde hun da vært prosjektleder, journalist og sjefsredaktør. Siden mars 2021 er hun tilbake på frilansbasis. Åsa skriver for det meste om smarte gadgets som gjør livet morsommere. Hun har en evne til å se ting fra et litt annet perspektiv enn sin kolleger.

Legg igjen en kommentar

Aktuelle tilbud
Prisguiden.no er en kommersiell partner av lydogbilde.no. De leverer prisvarsling, produktinformasjon og oppdaterte priser.
Den populære dørlåsen blir endelig smart Ingen kodelås for inngangsdør er like populær som Yale Doorman. Nå kan du enkelt gjøre den smart, med appstyring.
Wiz scanner stuen din som en radar Smartlysprodusenten WiZ får med en softwareopdatering Wi-Fi-lyspærene til å fungere som bevegelsessensorer!
Prisgunstig og kraftfull En selvtømmende støvsuger med moppefunksjon til en rimelig pris – virker som om høsten er reddet.
Rent uten besvær Ecovacs utvider sine støvsuge- og mopperoboter med Deebot T10-familien, først ut er Plus og Turbo
La Bob og Joe hjelpe deg på kjøkkenet Franske Daan Tech vil selge sin nye minioppvaskmaskin Bob på det norske markedet. På IFA-messen i Berlin viste selskapet også frem den splitternye smarte miniovnen Joe.
Smarteste kjøleskapet vi har sett Hva med et kjøleskap som forteller deg at snart må grønnsakene kastes?
Følg Lyd & Bilde