Bil & El-kjøretøy Data Sport & Trening Gaming Mobil Smart Home Teknologi

Nyhet

Trådløst termometer som tåler 500 grader

Meater 2 Plus er en videreutvikling av det trådløse Meater-termometeret - den nye modellen er mindre, mer presis og tåler mye høyere temperaturer.

Skrevet av / 09.12.23 - 09:05
Trådløst termometer som tåler 500 grader

Ifølge selskapets hjemmeside har Meater solgt 40 millioner trådløse termometre siden lanseringen i 2016, og nå lanseres en ny og forbedret modell kalt Meater 2 Plus.

Det vanntette termometeret er utstyrt med fem interne sensorer og én ekstern sensor (forgjengeren hadde én intern og én ekstern sensor). De interne sensorene kan håndtere en temperatur på opptil 105 grader, og den eksterne sensoren kan håndtere 500 grader (mot tidligere 275 grader), noe som betyr at termometeret kan brukes i selv den varmeste grillen og over åpen ild, noe som ifølge selskapet gjør produktet unikt på markedet.

Meater-appen, som er tilgjengelig for iOS og Android, viser den laveste temperaturen fra de fem interne sensorene, og det nye er at den viser tiendedels grader i stedet for hele grader.

Det nye termometeret kalles en «full metal probe» fordi det er laget helt i metall, bortsett fra et tynt keramisk bånd, slik at det kan kommunisere trådløst med ladestasjonen, som igjen kommuniserer via Bluetooth 5.2 til brukerens mobiltelefon. Hvis du ønsker en lengre rekkevidde enn de maksimale 75 meterne som kan oppnås med Bluetooth, kan du bruke Meater Link WiFi og Meater Cloud for å bruke et trådløst nettverk.

 

Meater-2Plus_1 Meater-2Plus_2 Meater-2Plus_3 Meater-2Plus_4 Meater-2Plus_5 Meater-2Plus_6 Meater-2Plus_7
<
>
Meater 2 Plus. (Foto: Meater)
Ladestasjonen inneholder et AAA-batteri som skal være nok til å lade termometerets interne batteri i to år (ved bruk én gang i uken), mens batteriet i forgjengeren holder i ett år. Den nye modellen lades også raskere, med 50 prosent lading på 15 minutter, noe som betyr at du kan bruke termometeret i 12 timer. En full opplading tar ca. 30 minutter.
Det nye termometeret er også litt mindre enn forgjengeren, med en diameter på 5 mm i stedet for 6 mm.

Meater 2 Plus markerer et stort skritt fremover innen kjøkkenteknologi. Vår forpliktelse til å gi kundene våre verktøy som forbedrer matlagingsopplevelsen er uavbrutt. Vi ser frem til å gi kokker – både amatører og profesjonelle – den presisjonen, brukervennligheten og innovasjonen som Meater 2 Plus tilfører matlagingen», sier Joseph Cruz, administrerende direktør i Meater.

Pris og tilgjengelighet

Meater 2 Plus er tilgjengelig nå og koster EUR 129.

Les også MWC 2022: Smart kjøttermometer gir deg perfekt biff Bli med til Mobile World Congress i denne videoen, hvor vi har snakket med et firma som bruker mobilen til å hjelpe deg på kjøkkenet.
Ola Larsson
(f. 1970): Frilansjournalist for L&B Home. Ola har i 24 år jobbet med å holde oversikt over - og skrive om - trender, innovasjoner og produkter innenfor forbrukerelektronikk, hvitevarer og husholdningsapparater. I perioden 1999-2017 jobbet Ola i de svenske fagbladene Rateko, El&Vitt og ElektronikBranschen som journalist, teknisk redaktør og sjefredaktør. Siden 2017 har Ola jobbet som konsulent - i sitt eget firma Eor AB, grunnlagt i 2014 - med hovedvekt på det skrevne ord.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Ny Matter-sikkerhetsstandard for det smarte hjem

LG utvider sin premium-serie

Lover kaffe med baristakvalitet

Denne nye kinesiske robotstøvsugeren vil snart gjøre rent i norske hjem

Batteridrevet traktor fra Ryobi

En enklere hverdag med nye hvitevarer fra Samsung

Miele introduserer flere funksjoner i appen sin

Se hvordan du rengjør

Sikkerhetsløsning fra Yale

Nye roboter fra Ecovacs tar seg av vinduer og hager

Kjøkkenmaskin med ikoner i stedet for knotter

Dreame lanserer sin første robotgressklipper i Norden

Lyd & Bilde
Scroll to Top