Bil & El-kjøretøy Data Sport & Trening Gaming Mobil Smart Home Teknologi

Nyhet

Still inn temperatur i stedet for varmetrinn på kokeplaten

Med Siemens' nye induksjonstopper med stekesensor Pro kan du velge en nøyaktig temperatur på platetoppen i stedet for å regulere effekten via nivåer.

Skrevet av / 26.09.23 - 16:11
Still inn temperatur i stedet for varmetrinn på kokeplaten

På stekeovnen stiller du inn hvor mange grader du ønsker å steke på, men på en koketopp velger man i stedet effektnivået. Men ikke på Siemens nye serie induksjonstopper med fryingSensor Pro, for her er det nemlig mulig å velge mellom 11 temperaturnivåer mellom 70 og 220 grader, slik at det blir enklere å kontrollere varmen under matlagingen.

Dette vil gjøre teknikker som sautering, damping, smelting og fritering enklere å håndtere, mener Siemens, som også lanserer nye flexPans – spesielle panner som er laget for å passe nøyaktig til de fleksible flexInduction-kokesonene.

De nye koketoppene har også bedre brukervennlighet takket være et nytt touchSlider-grensesnitt, der bare en smal linje er synlig på koketoppen, og hvor kontrollerne først aktiveres når koketoppen slås på, forteller Siemens.

Platetoppene kan automatisk registrere når man setter gryter og panner på dem, og takket være flexZones tilpasser kokesonene seg til størrelsene på det som plasseres på dem. Hvis en grytere skulle være større enn én sone, aktiveres automatisk en ny sone som kombinerer de to, noe som bidrar til å gjøre matlagingen raskere og mer intuitiv.

Pauseknapp & favoritknapp

En annen nyhet er pauseknappen. Ved å trykke på denne fjerner du varmen fra de aktive sonene i en viss tid (maks. 10 min), og går deretter raskt tilbake til de tidligere innstillingene ved å trykke på den samme knappen en gang til.

Det er også en favorittknapp, denne kan brukes til å lagre ulike funksjoner eller aktivere andre nettverkstilkoblede apparater utenfor kjøkkenet. Den kan for eks. starte en favorittspilleliste, slå på forvarming eller varsle familien om at middagen er klar via Home Connect-appen.

Pris og tilgjengelighet

I skrivende stund er fortsatt litt uklart om de nye induksjonstoppene med fryingSensor Pro er tilgjengelige eller ikke, men vi oppdaterer artikkelen med informasjon, så snart vi vet mer.

Ola Larsson
(f. 1970): Frilansjournalist for L&B Home. Ola har i 24 år jobbet med å holde oversikt over - og skrive om - trender, innovasjoner og produkter innenfor forbrukerelektronikk, hvitevarer og husholdningsapparater. I perioden 1999-2017 jobbet Ola i de svenske fagbladene Rateko, El&Vitt og ElektronikBranschen som journalist, teknisk redaktør og sjefredaktør. Siden 2017 har Ola jobbet som konsulent - i sitt eget firma Eor AB, grunnlagt i 2014 - med hovedvekt på det skrevne ord.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Matter versjon 1.3

Motorisert mopp fra Dyson

Et kamera for enhver vinkel

Ny monsterrobot fra Roborock

Matlaging uten ledning med KitchenAid Go

Robotstøvsuger lover støvsuging og gulvrengjøring med menneskelig presisjon

Ønsker å endre gulvrengjøring

Rundere kurver på dine stikkontakter og lysbrytere

Nutribullet gjør comeback i Norden

Ny Matter-sikkerhetsstandard for det smarte hjem

LG utvider sin premium-serie

Lover kaffe med baristakvalitet

Scroll to Top