Bil & El-kjøretøy Data Sport & Trening Gaming Mobil Smart Home Teknologi

Nyhet

Snart kommer Roomba i5 og Roomba i5+

iRobot utvider sortimentet sitt med to nye robotstøvsugere i mellomklassen

Skrevet av / 24.06.22 - 11:08
Snart kommer Roomba i5 og Roomba i5+

Når Roomba i5 og i5+ kommer på markedet med iRobots nyeste programvare Home Intelligence, som gir deg intelligente kart-, stemme- og appfunksjoner. Dette innebærer også barn- og husdyrslås og romspesifikke rengjøringspreferanser. Med automatiske programvareoppdateringer skal Roomba i5/i5+ bli enda smartere etter hvert som den får nye funksjoner.

Med Imprint Smart Mapping kan man lage Smart Maps, som gjør at du kan få robotten til å støvsuge spesifikke rom via iRobot Home-appen eller stemmeassistent. Du kan også stille inn rengjøringstider og rutiner basert på når du vil ha det rent. Det er også mulighet til å stille inn forbudte-zoner eller Clean-zoner.

Støvsugeren navigerer i rette linjer takket være gulvsensorer og dersom den ikke skulle klare å gå over gulvet før batteriet tar slutt, kjører den tilbake til ladestasjonen for å så fortsette der den slapp.

En funksjon som iRobot kaller Dual Multi-Surface-gummibørster og 10x Power-Lifting Suction, skal sørge for at det ikke danner seg gjemmesteder for skitt, rusk og dyrehår. Det er også en sidebørste som skal rengjøre langs vegger og i hjørnene.

i5 RobotonDockHero (foto: iRobot)

Automatisk tømming med Roomba i5+  

Med Roomba i5+ kan du ignorere støvsugningen opp i flere måneder om gangen ettersom robotstøvsugeren automatisk tømmer beholderen sin i en spesialpose som angivelig skal fange opp 99% av all pollen og mugg. Støvsugeren kan holde skitt og rusk fra opptil 60 dagers rengjøring.

Stefan Bernard, General Manager for iRobot EMEA, sier: «Med Roomba i5 og i5+ utvider vi ikke bare sortimentet vårt av roboter i mellomklassen, som alle kjennetegnes av utmerket intelligens, kraftig rengjøringsytelse og stor verdi for pengene. Vi utvider også med to helt nye robotter, som takket være iRobot Home Intelligence-programvare, byr på større mulighet for personalisering og kontroll.»

Robotstøvsugeren fungerer med stemmeassistenter som Google Assistent, Alexa og til og med Siri (stemmeassistenter selges separat)

Pris og tilgjengelighet

iRobot Roomba i5 og i5+ selges fra og med september 2022. Prisen for Roomba i5 er oppgitt til 4.999 kroner, mens i5+ er oppgitt til 7.999 kroner.

Åsa Warme Hallén
(f. 1972): Endte i 1995 tilfeldigvis opp i magasinet "Elektronikvärlden" (som til slutt endret navn til Ljud & Bild). Helt fram til 2013 da hun valgte å prøve seg andre steder, i mellomtiden hadde hun da vært prosjektleder, journalist og sjefsredaktør. Siden mars 2021 er hun tilbake på frilansbasis. Åsa skriver for det meste om smarte gadgets som gjør livet morsommere. Hun har en evne til å se ting fra et litt annet perspektiv enn sin kolleger.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Annonsørinnhold: Huawei Watch GT 4

Her er fem ting smartklokken din bør kunne leve opp til

Les mer

Her er testene du leste mest i 2023

Black Week: Let etter Årets Beste produkter!

L&B Home kårer årets beste produkter 2023-2024

Velkommen hjem!

0
Scroll to Top