Bil & El-kjøretøy Data Sport & Trening Gaming Mobil Smart Home Teknologi

Nyhet

Smarte Weber gassgriller – i flaggskipet Summit-serien

Weber utvider sitt sortiment av smarte gassgriller ved å lansere de første modellene i flaggskipserien Summit.

Skrevet av / 28.05.24 - 13:02
Smarte Weber gassgriller – i flaggskipet Summit-serien

Webers sortiment av smarte gassgriller består i dag av et titalls ulike modeller i innstegsserien Spirit (med priser fra 11 999 kroner) og premiumserien Genesis (med priser fra 31 999 til 67 999 kroner), og nå lanserer de sine første smarte modeller i flaggskipet Summit-serien.

To nye funksjoner i Summit-modellene er en integrert berøringsskjerm og en nedovervendt infrarød brenner, som gir f.eks. biffer en hel stekeflate. Det er et innebygd rotisseri, og du kan kjøpe til en stor grillinnsats, pizzastein, wok og andre spesialtilpassede grillredskaper for å gjøre produktet enda mer allsidig.

Weber-SummitFS38XS_Smart_Gasolgrill5 Weber-SummitFS38XS_Smart_Gasolgrill4-1 Weber-SummitFS38XS_Smart_Gasolgrill3 Weber-SummitFS38XS_Smart_Gasolgrill2 Weber-SummitFS38XS_Smart_Gasolgrill1 Weber-SummitFS38XS_Smart_Gasolgrill5-1
<
>
Weber Summit Smart FS38X. Foto: Weber

Smart kontroll

Du kan styre Summit Smart enten via den innebygde berøringsskjermen eller via smarttelefonen (ved hjelp av Weber Connect-appen), og Webers SmartControl-teknologi gjør det blant annet mulig å justere og overvåke grillens temperaturinnstillinger på avstand og motta varsler når maten er klar.

Du kan også velge ønsket grillmetode – direkte eller indirekte – og få instruksjoner om hvor du skal plassere maten på grillen. Og du kan få informasjon om hvor mye gass du har igjen, og når det er på tide å fylle på gassbeholderen.

Smarte målepinner følger med og gjør det enkelt å overvåke tilberedningsprosessen via smarttelefonen, holde oversikt over temperaturer og få varsler når maten er klar til å snus, ferdiggrillet og klar til servering. Du kan også få tilgang til veiledede oppskrifter på berøringsskjermen eller på mobiltelefonen din via Weber Connect-appen.

Weber Summit Smart er utstyrt med en hovedbrenner på 19,05 kW (for de fem brennerne i grillen), en sidebrenner på 3,52 kW og en nedovervendt infrarød brenner på 4,69 kW. Den primære grillflaten er 48,9 x 90,8 cm (4 394 cm²), og toppristen har et areal på 2 400 cm². Grillens mål er 133 x 190 x 68,5 cm (H x B x D – med lokket lukket), og vekten er 125 kg.

Pris og tilgjengelighet

Weber Summit Smart FS38X er tilgjengelig i rustfritt stål eller porselensemalje og koster fra ca. 67 999 kr. Den eksakte lanseringsdatoen i Norden er ikke endelig fastsatt, men du kan melde din interesse på Webers hjemmeside.

Les også Grillenes sveitserkniv En el-grill som blir veldig varm, og hvor man kan bruke halve grillen til å lage mat på andre måter. Perfekt til balkongen?
Ola Larsson
(f. 1970): Frilansjournalist for L&B Home. Ola har i 24 år jobbet med å holde oversikt over - og skrive om - trender, innovasjoner og produkter innenfor forbrukerelektronikk, hvitevarer og husholdningsapparater. I perioden 1999-2017 jobbet Ola i de svenske fagbladene Rateko, El&Vitt og ElektronikBranschen som journalist, teknisk redaktør og sjefredaktør. Siden 2017 har Ola jobbet som konsulent - i sitt eget firma Eor AB, grunnlagt i 2014 - med hovedvekt på det skrevne ord.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Autentisk pizza på mindre plass

Bertazzoni tar patent på Air-Tec

Smarte produkter til hjemmets firbeinte venner

Kjøle-/fryseskap med 438 fargekombinasjoner

Sov bedre med Philips Hue

Fargerik musikk fra Wiz

Husqvarnas robotgressklipper får solcellelading

Denne airfryeren er en dobbeldekker

Enklere hverdag med Yales smarte kodehåndtak

Budsjettvennlig airfryer med vindu

Plassbesparende kjøleskap og frysere fra Miele

Videreutviklet espressomaskin

Scroll to Top