TESTER GUIDER SERIER/FILM HØYTTALERE TV HODETELEFONER HI-FI FOTO BIL & MOBILITET SMARTE HJEM HJEMMEKINO DATA MOBIL GAMING
Nyhet

Smart julebelysning med Philips Hue

Signify har nettopp lansert Philips Hue Festavia, som er en smart lyslenke til juletreet.

forfatter
Publisert 11.11.22 - 10:36

Endelig kan juletreet passe inn i det smarte hjem. Philips Hue Festivia lyslenken har 250 små LED-er fordelt på 20 meter og kan bl.a. brukes som pynt på juletreet, skriver produsenten Signify i en pressemelding.

Ved hjelp av Philips Hue-appen kan man dempe eller øke lysstyrken, skifte farge, skru av og på, stille inn timere, lage tidsplaner osv. Man kan også velge bestemte punkter på lyskjeden og dermed skape en gradient lyseffekt med forskjellige farger.

Les også Snart vil Philips Hue kunne snakke med alle Smart Home-produkter Matter-standarden, som skal gjøre det enklere for Smart Home-produkter å fungere sammen, har nå blitt offisielt lansert. Og Matter er på vei til nesten alle Philips Hue-produkter, forteller produsenten.

Dessuten introduserer Signify sammen Festivia-lyskjeden nye funksjoner i Philips Hue-appen. Den nye Sparkle-effekten får lysene på lyskjeden til å blinke og skaper en ekstra festlig stemning, loves det.

Man kan også velge de eksisterende effektene Candle eller Fireplace for å skape hygge. I tillegg kommer det med Festavia en annen effekt kalt Scattered. Mens gradient-funksjonen skifter farge over fem punkter fra den ene enden til den andre, så kan man med Scattered-funksjonen velge opptil fem farger som tilfeldigvis blandes på lyskjeden og gir en fargerik, festlig opplevelse, garanterer produsenten.

(Foto: Signify)

Det gleder vi oss til å se.

Pris og tilgjengelighet

Philips Hue Festavia koster 1.679 kroner. Og er tilgjengelig fra den 15. november.

3 kommentarer om “Smart julebelysning med Philips Hue”

  1. Man får Twinkly med 600 led på 48 meter til samme pris, sier seg nok selv hva som er det mest fornuftige valget.

    Svar

Legg igjen en kommentar

forfatter

Peter Gotschalk

(f. 1973): Strategisjef og journalist. Peter har arbeidet for Lyd & Bilde siden 2012. Han har vært aktiv som tech-journalist for tallrike medier siden 1998, blant annet som sjefredaktør for gadgetmagasinet GEAR og som journalist for magasinene PC World og Privat Computer. Peter skriver om smartmobiler og andre bærbare enheter samt om teknologisk innovasjon, inkludert 5G, elektrisk mobilitet og smarte hjem.
MSI RTX 40: Nye prisbelønte serier av bærbare datamaskiner Ta spranget til et helt nytt nivå med de nye grafikkortene i GeForce RTX 40-serien og 13. generasjon Intel® Core™-prosessorer.
Flere detaljer til å fange forbryteren Kameraet fanger og registrerer alle detaljer som kan brukes som bevis, og til slutt føre til en fellende dom.
lbpluss
Roboten flytter inn En luftrenserrobot som beveger seg i hjemmet og renser luften der det trengs. Kan det være noe?
Er luften ren? VINDSTYRKA er en ny og rimelig luftsensor fra Ikea, som kan måle luftkvaliteten i det smarte hjemmet.
Husqvarnas robotgressklippere trenger ikke kabel Husqvarna Nera robotklipperne trenger ikke kanttråd, og de fungerer i bratte skråninger.
Segways robotklipper ser hindre GPS-styrt robotklipper uten kanttråd med AI-teknikk.
Følg Lyd & Bilde