TESTER GUIDER SERIER/FILM HØYTTALERE TV HODETELEFONER HI-FI FOTO BIL & MOBILITET SMARTE HJEM HJEMMEKINO DATA MOBIL GAMING
L&B JULEKALENDER 2022
Nyhet

Smart julebelysning med Philips Hue

Signify har nettopp lansert Philips Hue Festavia, som er en smart lyslenke til juletreet.

forfatter
Publisert 11.11.22 - 10:36

Endelig kan juletreet passe inn i det smarte hjem. Philips Hue Festivia lyslenken har 250 små LED-er fordelt på 20 meter og kan bl.a. brukes som pynt på juletreet, skriver produsenten Signify i en pressemelding.

Ved hjelp av Philips Hue-appen kan man dempe eller øke lysstyrken, skifte farge, skru av og på, stille inn timere, lage tidsplaner osv. Man kan også velge bestemte punkter på lyskjeden og dermed skape en gradient lyseffekt med forskjellige farger.

Les også Snart vil Philips Hue kunne snakke med alle Smart Home-produkter Matter-standarden, som skal gjøre det enklere for Smart Home-produkter å fungere sammen, har nå blitt offisielt lansert. Og Matter er på vei til nesten alle Philips Hue-produkter, forteller produsenten.

Dessuten introduserer Signify sammen Festivia-lyskjeden nye funksjoner i Philips Hue-appen. Den nye Sparkle-effekten får lysene på lyskjeden til å blinke og skaper en ekstra festlig stemning, loves det.

Man kan også velge de eksisterende effektene Candle eller Fireplace for å skape hygge. I tillegg kommer det med Festavia en annen effekt kalt Scattered. Mens gradient-funksjonen skifter farge over fem punkter fra den ene enden til den andre, så kan man med Scattered-funksjonen velge opptil fem farger som tilfeldigvis blandes på lyskjeden og gir en fargerik, festlig opplevelse, garanterer produsenten.

(Foto: Signify)

Det gleder vi oss til å se.

Pris og tilgjengelighet

Philips Hue Festavia koster 1.679 kroner. Og er tilgjengelig fra den 15. november.

forfatter

Peter Gotschalk

(f. 1973): Strategisjef og journalist. Peter har arbeidet for Lyd & Bilde siden 2012. Han har vært aktiv som tech-journalist for tallrike medier siden 1998, blant annet som sjefredaktør for gadgetmagasinet GEAR og som journalist for magasinene PC World og Privat Computer. Peter skriver om smartmobiler og andre bærbare enheter samt om teknologisk innovasjon, inkludert 5G, elektrisk mobilitet og smarte hjem.

3 kommentarer om “Smart julebelysning med Philips Hue”

  1. Man får Twinkly med 600 led på 48 meter til samme pris, sier seg nok selv hva som er det mest fornuftige valget.

    Svar

Legg igjen en kommentar

Aktuelle tilbud
Prisguiden.no er en kommersiell partner av lydogbilde.no. De leverer prisvarsling, produktinformasjon og oppdaterte priser.
Det er jul, det er smart Kom i julestemning med Philips Hue. Vi har testet den smarteste juletrelenken til dags dato.
Veldressert Hvordan klarer en robotstøvsuger seg midt blant flytteesker og pakkemateriale? Spiser den opp alt på sin vei, eller klarer den likevel å holde rent?
Ta kontrollen med Energy IQ Selv om termometeret ikke viser fullt så lave tall som det pleier å gjøre i november, er det nok ikke lenge til vinteren er over oss. Og med vinter og kulde følger høye strømkostnader.
Philips Hue på juletreet Signify har nettopp lansert Philips Hue Festavia, som er en smart lyslenke til juletreet.
Smart varmeovn sparer penger Den kalde årstiden betyr høyere strømforbruk, men med appstyring kan du selv ta kontrollen over strømregningen.
Snart vil Philips Hue kunne snakke med alle Smart Home-produkter Matter-standarden, som skal gjøre det enklere for Smart Home-produkter å fungere sammen, har nå blitt offisielt lansert. Og Matter er på vei til nesten alle Philips Hue-produkter, forteller produsenten.
Følg Lyd & Bilde