TESTER GUIDER SERIER/FILM L&B FORUM HØYTTALERE TV HODETELEFONER HI-FI FOTO BIL & MOBILITET SMARTE HJEM HJEMMEKINO DATA MOBIL GAMING
SOMMERTILBUD PÅ LB+
Nyhet

Smart hjelpemiddel for hobbygartnere

Nyt nyplukkede grønnsaker året rundt takket være den smarte app-kontrollerte innendørshagen.

forfatter
Publisert 18.05.22 - 15:47

Smarte løsninger til det smart hjem. Nå er det enda lettere å bli selvforsynt med grønnsaker året rundt, også om du ikke har en hage.

Ingen grønne fingre?

Hvis du ikke er født med grønne fingre er det stor sannsynlighet for at du kan lykkes likevel, for systemet er utrolig enkelt, i hvert fall på papiret.

 1. Plant frøkapslene.
 2. Tilsett vann. Vanntanken på Smart Garden 9 kan romme 4 liter, som holder en måned.
 3. Koble til strøm.
 4. Last ned appen Click & Grow.

Med Smart Garden 9 Pro kan du bruke både Click & Grow-appen og touch-kontroller på lysrammen for justere belysningen av plantene. I appen kan du også laget lysskjema slik at plantene dine får nok lys til å vokse, men lyset forstyrrer deg ikke sent på kvelden eller om natten.

sg9 1080x 10
Click & Grow-appen gør det enda enklere å dyrke selv. (Foto: Click & Grow)

Frøkapslene som følger med skal være biologisk nedbrytbare og inneholder og ingen skadelige kjemikaler, som betyr at du kan forsyne både deg selv og andre med økologiske grønnsaker, med god samvittighet

Den nye Smart Garden 9 Pro tilbyr:

 • App-styrte lysfunksjoner og lysskjema
 • Automatisk vanning
 • Perfekt lys takket være Pro-Grow-lamper
 • Perfekt tilpassede næringsstoffer og oksygen for sunne røtter.
 • Dyrk 365 dager i året
 • Tips til å bli en planteekspert
 • Velg mellom 50+ ferdige kapsler eller bruk dine egne frø
 • Leveres med 9 frøkapsler: 3 x tomat, 3 x basilikum, 3 x salat

Smart Garden 9 Pro er tilgjengelig nå og koster 2.999 kroner.

Mer info: clickandgrow.com

forfatter

Åsa Hallen

(f. 1972): Endte i 1995 tilfeldigvis opp i magasinet "Elektronikvärlden" (som til slutt endret navn til Ljud & Bild). Helt fram til 2013 da hun valgte å prøve seg andre steder, i mellomtiden hadde hun da vært prosjektleder, journalist og sjefsredaktør. Siden mars 2021 er hun tilbake på frilansbasis. Åsa skriver for det meste om smarte gadgets som gjør livet morsommere. Hun har en evne til å se ting fra et litt annet perspektiv enn sin kolleger.

Kommentarer


Velkommen til Lyd & Bildes kommentarfelt. Vi vil gjerne vite hva du mener. Hold deg til temaet og vær saklig, så slipper vi å moderere innlegg. Andre spørsmål eller synspunkter rettes til redaksjon@lydogbilde.no.

Motta varsler
Varlse meg om
0 Kommentarer
Inline Feedbacks
View all comments
Aktuelle tilbud
Prisguiden.no er en kommersiell partner av lydogbilde.no. De leverer prisvarsling, produktinformasjon og oppdaterte priser.
Nye robotstøvsugere i mellomklassen iRobot utvider sortimentet sitt med to nye robotstøvsugere i mellomklassen
Få soloppgangen inn på soverommet Sommernyhetene fra Philips Hue byr på morgensol på soverommet og lyse netter på terrassen.
Halvdum smart hage gir deg grønne fingre Click & Grow Smart Garden 9 Pro selger seg på å være spekket med smart-teknologi, men egentlig er den nesten like dum som en vanlig altankasse.
Kanskje den beste robotstøvsugeren Den rådyre Roborock S7 MaxV Ultra er den smarteste robotstøvsugeren hittil.
Gjør rent ved hjelp av laser Jeg har sagt det før, og jeg sier det igjen – det finnes morsommere ting enn å gjøre rent. Men til alt hell finnes det mennesker som faktisk gjør sitt ytterste for å få det hele både enklere og artigere.
Følg Lyd & Bilde
Send this to a friend