TESTER GUIDER SERIER/FILM HØYTTALERE TV HODETELEFONER HI-FI FOTO BIL & MOBILITET SMARTE HJEM HJEMMEKINO DATA MOBIL GAMING
L&B JULEKALENDER 2022
Nyhet

Smart hjelpemiddel for hobbygartnere

Nyt nyplukkede grønnsaker året rundt takket være den smarte app-kontrollerte innendørshagen.

forfatter
Publisert 18.05.22 - 15:47

Smarte løsninger til det smart hjem. Nå er det enda lettere å bli selvforsynt med grønnsaker året rundt, også om du ikke har en hage.

Ingen grønne fingre?

Hvis du ikke er født med grønne fingre er det stor sannsynlighet for at du kan lykkes likevel, for systemet er utrolig enkelt, i hvert fall på papiret.

 1. Plant frøkapslene.
 2. Tilsett vann. Vanntanken på Smart Garden 9 kan romme 4 liter, som holder en måned.
 3. Koble til strøm.
 4. Last ned appen Click & Grow.

Med Smart Garden 9 Pro kan du bruke både Click & Grow-appen og touch-kontroller på lysrammen for justere belysningen av plantene. I appen kan du også laget lysskjema slik at plantene dine får nok lys til å vokse, men lyset forstyrrer deg ikke sent på kvelden eller om natten.

sg9 1080x 10
Click & Grow-appen gør det enda enklere å dyrke selv. (Foto: Click & Grow)

Frøkapslene som følger med skal være biologisk nedbrytbare og inneholder og ingen skadelige kjemikaler, som betyr at du kan forsyne både deg selv og andre med økologiske grønnsaker, med god samvittighet

Den nye Smart Garden 9 Pro tilbyr:

 • App-styrte lysfunksjoner og lysskjema
 • Automatisk vanning
 • Perfekt lys takket være Pro-Grow-lamper
 • Perfekt tilpassede næringsstoffer og oksygen for sunne røtter.
 • Dyrk 365 dager i året
 • Tips til å bli en planteekspert
 • Velg mellom 50+ ferdige kapsler eller bruk dine egne frø
 • Leveres med 9 frøkapsler: 3 x tomat, 3 x basilikum, 3 x salat

Smart Garden 9 Pro er tilgjengelig nå og koster 2.999 kroner.

Mer info: clickandgrow.com

Annonse
forfatter

Åsa Hallen

(f. 1972): Endte i 1995 tilfeldigvis opp i magasinet "Elektronikvärlden" (som til slutt endret navn til Ljud & Bild). Helt fram til 2013 da hun valgte å prøve seg andre steder, i mellomtiden hadde hun da vært prosjektleder, journalist og sjefsredaktør. Siden mars 2021 er hun tilbake på frilansbasis. Åsa skriver for det meste om smarte gadgets som gjør livet morsommere. Hun har en evne til å se ting fra et litt annet perspektiv enn sin kolleger.

Legg igjen en kommentar

Aktuelle tilbud
Prisguiden.no er en kommersiell partner av lydogbilde.no. De leverer prisvarsling, produktinformasjon og oppdaterte priser.
Det er jul, det er smart Kom i julestemning med Philips Hue. Vi har testet den smarteste juletrelenken til dags dato.
Veldressert Hvordan klarer en robotstøvsuger seg midt blant flytteesker og pakkemateriale? Spiser den opp alt på sin vei, eller klarer den likevel å holde rent?
Ta kontrollen med Energy IQ Selv om termometeret ikke viser fullt så lave tall som det pleier å gjøre i november, er det nok ikke lenge til vinteren er over oss. Og med vinter og kulde følger høye strømkostnader.
Philips Hue på juletreet Signify har nettopp lansert Philips Hue Festavia, som er en smart lyslenke til juletreet.
Smart varmeovn sparer penger Den kalde årstiden betyr høyere strømforbruk, men med appstyring kan du selv ta kontrollen over strømregningen.
Snart vil Philips Hue kunne snakke med alle Smart Home-produkter Matter-standarden, som skal gjøre det enklere for Smart Home-produkter å fungere sammen, har nå blitt offisielt lansert. Og Matter er på vei til nesten alle Philips Hue-produkter, forteller produsenten.
Følg Lyd & Bilde