Bil & El-kjøretøy Data Sport & Trening Gaming Mobil Smart Home Teknologi

Nyhet

Shark-rengjøringsprodukter lansert i Europa

Varemerket vil bli mye mer synlig og vil fokusere på nye produktkategorier.

Skrevet av / 09.02.24 - 09:11
Shark-rengjøringsprodukter lansert i Europa

På et lanseringsevent i Palma de Mallorca fikk vi vite at den amerikanske hvitevaregiganten SharkNinja satser stort. Noen av Shark Clean-produktene deres finner du hvis du søker på Amazon, eller nederst på prissammenligningssider. Hvis du vil prøve dem i en butikk, har du vært nødt til å dra til Storbritannia. Men det er i ferd med å endre seg når Shark Clean nå gjør sitt inntog på det europeiske markedet. I tillegg til å gjøre eksisterende produkter tilgjengelige i butikkene, ble en rekke nye produkter presentert, blant annet i en ny kategori.

Les også Smartere kjøling om sommeren Stillestående varm luft innendørs gjør en trøtt og irritert, men det finnes enkel kjøling med fiffige finesser å få kjøpt.

Shark FlexBreeze Fan

Foto: Jonas Ekelund, L&B Home

Vi kan like godt starte med nyheten om at de lanserer Shark Outdoor-serien med, som det høres ut, produkter for utendørs bruk. Først ut er FlexBreeze-viften, som passende nok lanseres nå i vår, i tide til den varme årstiden. Viften er oppladbar, og batteriet varer i hele 20 timer, slik at du kan flytte den rundt hele dagen uten å måtte stoppe opp og lete etter stikkontakt og skjøteledning. Den kan også enkelt veksle mellom å brukes som søylevifte eller bordvifte. Litt som Duux Whisper Flex Ultimate, som vant vår test av smartvifter i fjor sommer. Under demonstrasjonen la vi merke til det lave støynivået og at den blåste som den skulle selv på 10-15 meters avstand. Hvis du ønsker ekstra kjøleeffekt, kan du koble til en vannslange og få en fin tåke «Instacool misting» som gir en forfriskende følelse i varmen.

Shark Steam & Scrub

Foto: Shark

Det finnes også en forbedret dampmopp som har den fordelen at den både skrubber og bruker damp, noe som gjør den mer effektiv og gjør at man unngår bruk av unødvendige kjemikalier. Den nye modellen er lettere, har avtakbar vanntank for enklere påfylling og LED-lys som gjør det lettere å se flekker. Nytt er også Steam Blaster, som er en ekstra dampstråle når du trenger å ta tak i ekstra vanskelige flekker.

Shark Matrix Robot

Foto: Jonas Ekelund, L&B Home

Shark lanserte også en robotstøvsuger som virket lovende etter at vi så den i aksjon. Matrix Robot bruker 360 graders LiDAR til å kartlegge omgivelsene og unngå objekter. Den både støvsuger og mopper, og i tillegg til vanlig skitt kan den også håndtere dyrehår uten å sette seg fast. Når den er ferdig med jobben, tømmer den smusset i ladestasjonen. For å være sikker på at den ikke overser noe, rengjør den i en «matrise», det vil si at den streifer rommet ved å kjøre på begge sider. Men det vi var interessert i, er at den takler terskler på opptil 4 cm, noe de fleste robotstøvsugere ikke klarer i våre tester.

Shark Neverchange 5

Foto: Jonas Ekelund, L&B Home

De viste også frem en ny generasjon luftrensere. De har selvfølgelig luftkvalitetsmålere som kontinuerlig tilpasser luftstrømmen til forurensningsnivået i luften. Og de er i stand til å rense leiligheter av normal størrelse. Men det som fikk oss til å heve øyenbrynene, var at de påstår at HEPA-filteret varer i hele 5 år! Det vi oppdaget i vår store test av luftrensere, var at filtrene ofte bare varer i seks måneder, noe som gjør dem svært dyre å eie i det lange løp. Vi ser frem til å teste dette i virkeligheten.

Foreløpig har vi ikke fått noen konkrete lanseringsdatoer, priser eller informasjon om hvilke produkter som faktisk blir tilgjengelige i Skandinavia. Vi kommer tilbake med oppdateringer.

Les også 6 luftrensere som redder innendørsluften Allergener, avgasser og lukt er uønsket i hjemmet, og moderne luftrensere er den enkle løsningen.
Lyd & Bilde presiserer at reiseomkostningene til denne reportasjen ble betalt av produsenten.
Jonas Ekelund
(f. 1969): Journalist og nyhetsredaktør. Jonas har jobbet for Lyd & Bilde siden 2007 med det meste som kan kalles bærbart. Det vill si mobiler, trådløse høyttalere og hodetelefoner. Iblant kommer testingen inn på kollegaenes områder innenfor multiromslyd, hjemmekino og foto. Han startet sin bane som teknikkjournalist på IDG og skrev blant annet for PC för Alla, Internetworld og det som senere ble M3.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Annonsørinnhold: Huawei Watch GT 4

Gir smartklokken deg den dataen du trenger?

Les mer

Her er testene du leste mest i 2023

Black Week: Let etter Årets Beste produkter!

L&B Home kårer årets beste produkter 2023-2024

Velkommen hjem!

0
Scroll to Top