Bil & El-kjøretøy Data Sport & Trening Gaming Mobil Smart Home Teknologi

Nyhet

Segway Cube: Gir energi til hjemmet ditt

Segway-Ninebot vil selge deg kraftstasjoner - eller kraftbatterier - til hus og hytte. Og det kan godt åpne seg et marked for Segway Cube-serien.

Skrevet av / 04.12.23 - 13:25
Segway Cube: Gir energi til hjemmet ditt

Husholdningsbatteri, kraftbatteri, strømstasjon; kjært barn har mange navn. En ny serie fra Segway er på vei til våre breddegrader, og hittil inneholder Cube-serien to modeller: Segway Cube-1000 med 1 kWt kapasitet, og Segway Cube-2000 med, du gjettet riktig, 2 kWt kapasitet.

For å sette i perspektiv er 1 kWt nok til én klesvask på 60 grader, én middagsomgang i stekeovnen (liten forskjell mellom én og fire pizzaer), eller å drive et kjøleskap eller fryser i ca. ett døgn.

Foto: Segway-Ninebot

Bruksområder

Om du plutselig skulle oppleve strømbrudd, kommer en strømstasjon godt med. Den kan for eksempel hindre at dine dyrebare frysevarer tiner i løpet av natten, og en stor en kan brukes til å ta toppene av strømprisene: Lad den når strømmen er billig, bruk den når strømmen er dyr. Begge strømstasjonene fra Segway er dessuten bærbare, som betyr at du kan ta med deg strøm dit du ikke kan trekke en skjøteledning. For eksempel om du bygger hytte et sted det ikke er innlagt strøm, og trenger kraft til dine verktøy. Eller hva hvis du skal arrangere et bryllup eller annen fest uti skogen, og ønsker et heftig lydanlegg men mangler strøm? Mulighetene er mange.

Accessory power station cubes_Solar Panel_Product picture
Lad kraftstasjonene med solceller. Foto: Segway-Ninebot

Solceller

Segway Cube-1000 og Cube-2000 kan lades med solceller, og til den jobben lanseres Segway Solar Panel SP100 med inntil 100 W effekt, og SP200 med altså 200 W. Som kan ta litt av brodden av strømforbruket på dagtid.

Kan stables for parallellkobling

Segway Cube har et modulært batteridesign som kan stables, og du kan enkelt parallellkoble opptil fem batterimoduler sammen. Hver av dem med 1 kWt energi, og siden de kobles sammen med induksjon, trenger du ikke tenke på sammenkoblingen.

Les også Dra ut ledningen – behold strømmen Hvis du vil ha ferie under primitive forhold, men uten å gi avkall på elektroniske bekvemmeligheter, er en 230 volts powerbank løsningen.

Intelligent styring

Batteriene har en høyeffektutgang med 2200W vekselstrøm. Produktet justerer intelligent strømforsyningen til tilkoblede elektriske apparater for å forhindre overbelastning, og støtter enheter med strømforbruk på totalt 4400W.

­- Gjennom årene har vi brukt nesten 20 millioner kraftbatteripakker og over 600 millioner Li-ion battericeller i flere produktkategorier. Vår rike erfaring i batteristyring, kombinert med overveldende positive tilbakemeldinger fra våre brukere, har banet vei for vår suksess, sier Luke Gao, grunnlegger og styreleder i Segway-Ninebot, i en pressemelding.

Segway-Ninebot blir dermed en direkte konkurrent til EcoFlow og Jackery her hjemme.

Segway Power station_Lifestyle picture (6)
Foto: Segway-Ninebot

Segway Cube-1000 og Segway Cube-2000: Priser og tilgjengelighet

Begge kraftbatteriene kommer i løpet av desember. Priser har vi ennå ikke fått, men tilsvarende produkter fra Jackery og EcoFlow koster ca. 15.0000 kroner for 1 kWt, og 25.000 kroner fro 2 kWt kapasitet. Vi forventer at Segway legger seg på omtrent samme nivå.

Mer info: segway.com

Geir Gråbein Nordby
(f. 1978): Journalist. Gråbein har aldri hatt noen heltidsjobb før Lyd & Bilde. Her har han til gjengjeld vært nesten halvparten av sitt liv, helt siden han i 2001 sendte jobbsøknaden til feil adresse (han ville opprinnelig til et innspillingsstudio ved samme navn). Gråbeins ekspertise er hovedsakelig innenfor hi-fi, hodetelefoner og hjemmekino, men det hender han glimter til med andre kvaliteter.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Annonsørinnhold: Huawei Watch GT 4

Gir smartklokken deg den dataen du trenger?

Les mer

Her er testene du leste mest i 2023

Black Week: Let etter Årets Beste produkter!

L&B Home kårer årets beste produkter 2023-2024

Velkommen hjem!

0
Scroll to Top