TESTER GUIDER SERIER/FILM L&B FORUM HØYTTALERE TV HODETELEFONER HI-FI FOTO BIL & MOBILITET SMARTE HJEM HJEMMEKINO DATA MOBIL GAMING
Nyhet

Gjør balkongdøren smart

Mange ønsker smart dørlås, men glemmer terrassedøren. Med Secuyou Smart Lock har du dekket bakveien også.

forfatter
Publisert 17.10.21 - 08:00

Secuyou er en dansk spesialist på smarte dørlåser til terrassen. Der hvor Yale med sin Doorman har fått nærmest monopol på smarte dørlåser her til lands, håper Secuyou å oppnå det samme med sin Smart Lock nøkkelfrie terrassedørlås.

Les også Leilighet i borettslag? Dette er smartlåsen for deg Yale Linus gir ny funksjonalitet til dørlåsen. Den endrer lite eller ingenting på utsiden av døren, så styret i borettslaget kan holde kjeft, og vaktmesteren kan fortsatt bruke systemnøkkel.
Yale Linus SPREAD

Tanken er at villaeiere i mindre grad sikrer sine terrassedører. Ofte kan man rett og slett glemme å låse terrassedøren før man forlater boligen, eller man gidder ikke å gå gjennom boligen – kanskje til en annen etasje – for å låse. Man skal jo bare ut et lite ærend.

Eller du har dratt på ferie, og sitter med en vond følelse av å ha glemt noe. Så kommer du på at det er terrassedøren som er åpen. Ingenting å gjøre med, du er jo bortreist.

youtu.be/PDPbp5eh9qo

Låser seg selv

Med Smart Lock håper Secuyou å gi deg litt mer sinnsro, ved å fikse dette problemet. Låsen er automatisert og låser seg selv når man forlater huset. Har du et utvendig håndtak i tillegg, kan du få nøkkelfri adgang utenfra med smartmobilen.

Ikke stemmestyrt

Dessverre kan ikke Secuyou Smart Lock stemmestyres med verken Google Assistant eller Apple HomeKit, men må styres med sin egen app.

Hvordan autolåsen fungerer i praksis dersom en voksen forlater huset mens andre er hjemme, vil vi snart finne ut av, da vi har mottatt et sett til å montere selv.

youtu.be/M3JLkSVO5Z0

Secuyou Smart Lock: Pris og tilgjengelighet

Secuyou Smart Lock koster 2399 kroner, og er tilgjengelig nå. Husk at du må velge venstrevendt eller høyrevendt.

Mer info: secuyou.dk

forfatter

Geir Gråbein Nordby

(f. 1978): Journalist. Gråbein har aldri hatt noen heltidsjobb før Lyd & Bilde. Her har han til gjengjeld vært nesten halvparten av sitt liv, helt siden han i 2001 sendte jobbsøknaden til feil adresse (han ville opprinnelig til et innspillingsstudio ved samme navn). Gråbeins ekspertise er hovedsakelig innenfor hi-fi, hodetelefoner og hjemmekino, men det hender han glimter til med andre kvaliteter.

Kommentarer


Velkommen til Lyd & Bildes kommentarfelt. Vi vil gjerne vite hva du mener. Hold deg til temaet og vær saklig, så slipper vi å moderere innlegg. Andre spørsmål eller synspunkter rettes til redaksjon@lydogbilde.no.

Motta varsler
Varlse meg om

1 Kommentar
nyeste
eldste mest poulære
Inline Feedbacks
View all comments

Hva fant dere ut etter å hå prøvd den?

Aktuelle tilbud
Prisguiden.no er en kommersiell partner av lydogbilde.no. De leverer prisvarsling, produktinformasjon og oppdaterte priser.
Robotklippere feirer Curiositys bursdag Curiosity Rover har i dag vært på Mars i 10 år. Det feires av 100.000 robotgressklippere.
Nye lamper av gamle CD-er og fiskenett med 3D-print teknologi Lysprodusenten Signify introduserer en ny kolleksjon av 3D-printede lamper i gjenbrukte og gjenvinnelige materialer under navnet Philips MyCreation. 
Smart overvåkning og webkameraer Toucan Solutions lanseres i Norden med smarthjem-produkter.
Nye robotstøvsugere i mellomklassen iRobot utvider sortimentet sitt med to nye robotstøvsugere i mellomklassen
Få soloppgangen inn på soverommet Sommernyhetene fra Philips Hue byr på morgensol på soverommet og lyse netter på terrassen.
Halvdum smart hage gir deg grønne fingre Click & Grow Smart Garden 9 Pro selger seg på å være spekket med smart-teknologi, men egentlig er den nesten like dum som en vanlig altankasse.
Følg Lyd & Bilde
Send this to a friend