Nyhet

Gjør balkongdøren smart

Mange ønsker smart dørlås, men glemmer terrassedøren. Med Secuyou Smart Lock har du dekket bakveien også.
Secuyou Smart Lock
forfatter

Secuyou er en dansk spesialist på smarte dørlåser til terrassen. Der hvor Yale med sin Doorman har fått nærmest monopol på smarte dørlåser her til lands, håper Secuyou å oppnå det samme med sin Smart Lock nøkkelfrie terrassedørlås.

Leilighet i borettslag? Dette er smartlåsen for deg Yale Linus gir ny funksjonalitet til dørlåsen. Den endrer lite eller ingenting på utsiden av døren, så styret i borettslaget kan holde kjeft, og vaktmesteren kan fortsatt bruke systemnøkkel.
Yale Linus SPREAD

Tanken er at villaeiere i mindre grad sikrer sine terrassedører. Ofte kan man rett og slett glemme å låse terrassedøren før man forlater boligen, eller man gidder ikke å gå gjennom boligen – kanskje til en annen etasje – for å låse. Man skal jo bare ut et lite ærend.

Eller du har dratt på ferie, og sitter med en vond følelse av å ha glemt noe. Så kommer du på at det er terrassedøren som er åpen. Ingenting å gjøre med, du er jo bortreist.

Låser seg selv

Med Smart Lock håper Secuyou å gi deg litt mer sinnsro, ved å fikse dette problemet. Låsen er automatisert og låser seg selv når man forlater huset. Har du et utvendig håndtak i tillegg, kan du få nøkkelfri adgang utenfra med smartmobilen.

Ikke stemmestyrt

Dessverre kan ikke Secuyou Smart Lock stemmestyres med verken Google Assistant eller Apple HomeKit, men må styres med sin egen app.

Hvordan autolåsen fungerer i praksis dersom en voksen forlater huset mens andre er hjemme, vil vi snart finne ut av, da vi har mottatt et sett til å montere selv.

Secuyou Smart Lock: Pris og tilgjengelighet

Secuyou Smart Lock koster 2399 kroner, og er tilgjengelig nå. Husk at du må velge venstrevendt eller høyrevendt.

Mer info: secuyou.dk

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

 

forfatter

Geir Gråbein Nordby

(f. 1978): Journalist. Gråbein har aldri hatt noen heltidsjobb før Lyd & Bilde. Her har han til gjengjeld vært nesten halvparten av sitt liv, helt siden han i 2001 sendte jobbsøknaden til feil adresse (han ville opprinnelig til et innspillingsstudio ved samme navn). Gråbeins ekspertise er hovedsakelig innenfor hi-fi, hodetelefoner og hjemmekino, men det hender han glimter til med andre kvaliteter.

Aktuelle tilbud

Prisguiden.no er en kommersiell partner av lydogbilde.no. De leverer prisvarsling, produktinformasjon og oppdaterte priser.