Bil & El-kjøretøy Data Sport & Trening Gaming Mobil Smart Home Teknologi

Nyhet

Gjør balkongdøren smart

Mange ønsker smart dørlås, men glemmer terrassedøren. Med Secuyou Smart Lock har du dekket bakveien også.

Skrevet av / 17.10.21 - 08:00
Gjør balkongdøren smart

Secuyou er en dansk spesialist på smarte dørlåser til terrassen. Der hvor Yale med sin Doorman har fått nærmest monopol på smarte dørlåser her til lands, håper Secuyou å oppnå det samme med sin Smart Lock nøkkelfrie terrassedørlås.

Les også Leilighet i borettslag? Dette er smartlåsen for deg Yale Linus gir ny funksjonalitet til dørlåsen. Den endrer lite eller ingenting på utsiden av døren, så styret i borettslaget kan holde kjeft, og vaktmesteren kan fortsatt bruke systemnøkkel.

Tanken er at villaeiere i mindre grad sikrer sine terrassedører. Ofte kan man rett og slett glemme å låse terrassedøren før man forlater boligen, eller man gidder ikke å gå gjennom boligen – kanskje til en annen etasje – for å låse. Man skal jo bare ut et lite ærend.

Eller du har dratt på ferie, og sitter med en vond følelse av å ha glemt noe. Så kommer du på at det er terrassedøren som er åpen. Ingenting å gjøre med, du er jo bortreist.

Låser seg selv

Med Smart Lock håper Secuyou å gi deg litt mer sinnsro, ved å fikse dette problemet. Låsen er automatisert og låser seg selv når man forlater huset. Har du et utvendig håndtak i tillegg, kan du få nøkkelfri adgang utenfra med smartmobilen.

Ikke stemmestyrt

Dessverre kan ikke Secuyou Smart Lock stemmestyres med verken Google Assistant eller Apple HomeKit, men må styres med sin egen app.

Hvordan autolåsen fungerer i praksis dersom en voksen forlater huset mens andre er hjemme, vil vi snart finne ut av, da vi har mottatt et sett til å montere selv.

Secuyou Smart Lock: Pris og tilgjengelighet

Secuyou Smart Lock koster 2399 kroner, og er tilgjengelig nå. Husk at du må velge venstrevendt eller høyrevendt.

Mer info: secuyou.dk

Geir Gråbein Nordby
(f. 1978): Journalist. Gråbein har aldri hatt noen heltidsjobb før Lyd & Bilde. Her har han til gjengjeld vært nesten halvparten av sitt liv, helt siden han i 2001 sendte jobbsøknaden til feil adresse (han ville opprinnelig til et innspillingsstudio ved samme navn). Gråbeins ekspertise er hovedsakelig innenfor hi-fi, hodetelefoner og hjemmekino, men det hender han glimter til med andre kvaliteter.

6 hendelser på “Gjør balkongdøren smart”

 1. Har kjøpt og montert denne smartlåsen selv. Gikk for matter-versjonen for å få den til å fungere med HomeKit – men ble skuffet da den ikke virket med min Apple TV (gen 3) WiFi, selv om kundeservice sa det skulle virke. Viser seg at det kun er Apple TV med WiFi + Ethernet som har thread border router innebygd, så greit å være bevisst på dette før man kjøper. Låsen var enkel å installere – virker som et bra produkt. Jeg kjøper nok en HomePod mini for å få den inn i HomeKit.

  1. Geir Gråbein Nordby

   Takk for info! Vi har Matter-versjonen på vei til test, etter en heller ustabil opplevelse med den nå utgående Bluetooth-varianten.

  1. Geir Gråbein Nordby

   Hei, Eirik! Beklager sent svar, Bluetooth fungerte inntil det ikke gjorde det lenger, og det er et herk å skulle resette låsen mellom hver gang den slutter å funke. Vi gleder oss til å teste WiFi-versjonen med Matter!

  1. Geir Gråbein Nordby

   Hei, Paal Arne! Beklager sent svar, Bluetooth fungerte inntil det ikke gjorde det lenger, og det er et herk å skulle resette låsen mellom hver gang den slutter å funke. Vi gleder oss til å teste WiFi-versjonen med Matter!

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Robotgressklipper med sylinder

Tado oppgradert til nyeste standard

Koda 2 Max er Oonis hittil største og mest avanserte pizzaovn

Matter versjon 1.3

Motorisert mopp fra Dyson

Et kamera for enhver vinkel

Ny monsterrobot fra Roborock

Matlaging uten ledning med KitchenAid Go

Robotstøvsuger lover støvsuging og gulvrengjøring med menneskelig presisjon

Ønsker å endre gulvrengjøring

Rundere kurver på dine stikkontakter og lysbrytere

Nutribullet gjør comeback i Norden

Scroll to Top