Bil & El-kjøretøy Data Sport & Trening Gaming Mobil Smart Home Teknologi

Nyhet

Samsungs Bespoke Family Hub+ har 32-tommers display

Samsung presenterte sitt nye kjøl/frys Bespoke 4-Door Flex med Family Hub+ - med 32-tommers skjerm - på CES 2023 i januar, og nå er det tilgjengelig i USA.

Skrevet av / 09.07.23 - 09:00
Samsungs Bespoke Family Hub+ har 32-tommers display

Samsung lanserte sitt første Family Hub kjøle- og fryseskap i 2016, og har nå kommet til generasjon åtte, som skiller seg fra den forrige modellen ved å ha en skjerm på 32 tommer i stedet for 21,5 tommer. Denne nye modellen er også det første kjøle-/fryseskapet fra Samsung som er en Matter-kontrollenhet. Eksisterende Family Hub 2.0 og nyere modeller vil bli oppgradert til Matter-styring i juli, opplyser Samsung.

Bespoke betyr skreddersydd, så du vil antakelig kunne velge et annet utseende enn en karbonsvart glassplate og en bunn i rustfritt stål. Foto: Samsung

Kjøleskapsdelen rommer 481 liter og fryseren 173 liter, og produktet er 91 cm bredt, 180 cm høyt og 75 cm dypt (det kommer også en 60 cm dyp modell).

Samsung har solgt tre millioner Bespoke-kjøleskap globalt siden produktserien ble introdusert, og Bespoke-serien består i år av 15 produktkategorier som er tilgjengelige i 52 land.

Samsung har tidligere kunngjort lanseringen av Bespoke 4-Door Flex med Family Hub+, nye side-by-side- og kombinerte kjøle- og frysemodeller, som forventes å komme til Norden i 2024.

Ola Larsson
(f. 1970): Frilansjournalist for L&B Home. Ola har i 24 år jobbet med å holde oversikt over - og skrive om - trender, innovasjoner og produkter innenfor forbrukerelektronikk, hvitevarer og husholdningsapparater. I perioden 1999-2017 jobbet Ola i de svenske fagbladene Rateko, El&Vitt og ElektronikBranschen som journalist, teknisk redaktør og sjefredaktør. Siden 2017 har Ola jobbet som konsulent - i sitt eget firma Eor AB, grunnlagt i 2014 - med hovedvekt på det skrevne ord.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Har du denne powerbanken fra IKEA?

Roborock Qrevo S renser seg selv

Smartlås fra Aqara som er lett å installere

Autentisk pizza på mindre plass

Bertazzoni tar patent på Air-Tec

Smarte produkter til hjemmets firbeinte venner

Kjøle-/fryseskap med 438 fargekombinasjoner

Sov bedre med Philips Hue

Fargerik musikk fra Wiz

Husqvarnas robotgressklipper får solcellelading

Denne airfryeren er en dobbeldekker

Enklere hverdag med Yales smarte kodehåndtak

Scroll to Top