Nyhet

Samsungs Bespoke Family Hub+ har 32-tommers display

Samsung presenterte sitt nye kjøl/frys Bespoke 4-Door Flex med Family Hub+ - med 32-tommers skjerm - på CES 2023 i januar, og nå er det tilgjengelig i USA.

Skrevet av / 09.07.23 - 09:00
Samsungs Bespoke Family Hub+ har 32-tommers display

Samsung lanserte sitt første Family Hub kjøle- og fryseskap i 2016, og har nå kommet til generasjon åtte, som skiller seg fra den forrige modellen ved å ha en skjerm på 32 tommer i stedet for 21,5 tommer. Denne nye modellen er også det første kjøle-/fryseskapet fra Samsung som er en Matter-kontrollenhet. Eksisterende Family Hub 2.0 og nyere modeller vil bli oppgradert til Matter-styring i juli, opplyser Samsung.

Bespoke betyr skreddersydd, så du vil antakelig kunne velge et annet utseende enn en karbonsvart glassplate og en bunn i rustfritt stål. Foto: Samsung

Kjøleskapsdelen rommer 481 liter og fryseren 173 liter, og produktet er 91 cm bredt, 180 cm høyt og 75 cm dypt (det kommer også en 60 cm dyp modell).

Samsung har solgt tre millioner Bespoke-kjøleskap globalt siden produktserien ble introdusert, og Bespoke-serien består i år av 15 produktkategorier som er tilgjengelige i 52 land.

Samsung har tidligere kunngjort lanseringen av Bespoke 4-Door Flex med Family Hub+, nye side-by-side- og kombinerte kjøle- og frysemodeller, som forventes å komme til Norden i 2024.

Ola Larsson
(f. 1970): Frilansjournalist for L&B Home. Ola har i 24 år jobbet med å holde oversikt over - og skrive om - trender, innovasjoner og produkter innenfor forbrukerelektronikk, hvitevarer og husholdningsapparater. I perioden 1999-2017 jobbet Ola i de svenske fagbladene Rateko, El&Vitt og ElektronikBranschen som journalist, teknisk redaktør og sjefredaktør. Siden 2017 har Ola jobbet som konsulent - i sitt eget firma Eor AB, grunnlagt i 2014 - med hovedvekt på det skrevne ord.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Vil du lese hele artikkelen?

Med LB+ Total får du tilgang til ALT innhold på Lyd & Bilde og L&B Home.

Allerede abonnent? Logg inn her

Ønsker du kun tilgang til Lyd & Bilde eller L&B Home?

Klikk her for å bestille tilgang til Lyd & Bilde.

Klikk her for å bestille tilgang til L&B Home.

Kjøle- og fryseskap i større format

Fargerik espressomaskin fra Smeg

Bedre og billigere sikkerhetskameraer

Siemens temperaturstyrte platetopper

Miele Aerium fresher opp klærne dine!

Smart hjem med finsk teknologi

Scroll to Top