Bil & El-kjøretøy Data Sport & Trening Gaming Mobil Smart Home Teknologi

Nyhet

RoboUP Rhino 1 er «skreddersydd etter brukernes behov»

RoboUP Rhino 1 har firehjulstrekk, og skal komme frem "overalt". De mest komplekse gressplener er lett som en bris, om vi skal tro produsenten.

Skrevet av / 09.02.24 - 12:23
RoboUP Rhino 1 er «skreddersydd etter brukernes behov»

Den kinesiske produsenten av robotgressklippere, RoboUP, har tatt brukernes tilbakemeldinger på deres første kreasjon på alvor, og lanserer nå den nye Rhino 1. Skreddersydd etter brukernes behov, som det hevdes.

Plenklipperen er utviklet som respons på omfattende tilbakemeldinger fra brukere, og RoboUP hevder Rhino 1 har overlegen klippeytelse, enestående navigering og en brukervennlig utforming, som tilfredsstiller forskjellige behov.

Bygget med brukerne i tankene

Rhino 1s reise begynte med måneders innsamling av tilbakemeldinger fra brukere, som har resultert i en robotgressklipper som er både kraftig og tilpasningsdyktig, og som skal være i stand til å håndtere komplekse terreng og levere en nøyaktig trimmet plen, hver gang. Dette fokuset på brukerbehov strekker seg utover funksjonalitet, og påvirker til og med produktets navn.

RoboUP Rhino 1
Inspirert av neshornets kraft og smidighet. Foto: RoboUp

Står for styrke og pålitelighet

Valget «Rhino» ble valgt, ut ifra et nesehorns styrke og smidighet, og RoboUP har også slengt inn «pålitelighet», uten at vi vet hva som gjør nesehornet så spesielt pålitelig. Men ut ifra produsentens egne ambisjoner med Rhino 1, er det helt sikkert et produkt vi skal ta på alvor.

Les også Farvel til kanttråden Plenroboter har akkurat blitt mye morsommere

Firehjulsdrift

RoboUP hevder Rhino 1 ikke bare oppkalt etter et tøft dyr, men at den også er også bygd som et. Den bil-lignende eksteriøret fungerer som et skjold mot elementene, og sikrer drift i all slags vær – bortsett fra snøvær, vil vi tro. Med smidig firehjulsdrift skal klipperen manøvrere seg uanstrengt i bakker, ujevnt og ulendt terreng, og klippe presist selv under krevende forhold. Klippeskiven, igjen inspirert av presisjonen til et neshornhorn, skal sikre en vakkert velstelt plen.

RoboUp Rhino 1 product-sensing system
Plenklipperen Rhino 1 fra RoboUp har sensorer overalt. Illustrasjon: RoboUp

Skreddersydde løsninger for forskjellige behov

Enten du har en stor eiendom eller en kompleks hage, skal Rhino 1 dekke behovene. Med en robust drivlinje og gode kjøreegenskaper, og dessuten kraftig klippeevne, og med utvidet batterilevetid og hurtiglading, minimeres produktets nedetid, slik at det kan klippe store plener raskt og effektivt.

Vi loves en intuitiv app, med flere plenområder, slik at man enkelt kan planlegge og tilpasse klipping for hvert område. Alt for å sikre en sømløs brukeropplevelse.

RoboUp Rhino 1 lifestyle
Kanttråd er erstattet av et intelligent navigasjonssystem. Foto: RoboUp

RoboUp Rhino 1: Tilgjengelighet og pris

RoboUp har ennå ikke sagt hva Rhino 1 skal koste, eller når den kommer på markedet. Men vi har allerede en på bestilling til test, så vi vil tro og håpe den lanseres i tide til grillsesongen starter. I dag finnes to gressklippere i sortimentet: T500p 1900 dollar (ca 20 000 kr.) og den større T1000p til 2600 dollar (ca 28 000 kr). Vi vil ikke tro den nye Rhino 1 blir noe billigere.

Mer info: iroboup.com

Geir Gråbein Nordby
(f. 1978): Journalist. Gråbein har aldri hatt noen heltidsjobb før Lyd & Bilde. Her har han til gjengjeld vært nesten halvparten av sitt liv, helt siden han i 2001 sendte jobbsøknaden til feil adresse (han ville opprinnelig til et innspillingsstudio ved samme navn). Gråbeins ekspertise er hovedsakelig innenfor hi-fi, hodetelefoner og hjemmekino, men det hender han glimter til med andre kvaliteter.

2 hendelser på “RoboUP Rhino 1 er «skreddersydd etter brukernes behov»”

    1. Geir Gråbein Nordby

      Hei! Nei, ikke ennå. I verste fall må den bestilles vis Amazon.de. Vi undersøker saken.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Annonsørinnhold: Huawei Watch GT 4

Gir smartklokken deg den dataen du trenger?

Les mer

Her er testene du leste mest i 2023

Black Week: Let etter Årets Beste produkter!

L&B Home kårer årets beste produkter 2023-2024

Velkommen hjem!

0
Scroll to Top