Bil & El-kjøretøy Data Sport & Trening Gaming Mobil Smart Home Teknologi

Nyhet

Robotstøvsuger med lavere pris, men flere funksjoner

iRobot lanserer en ny robotstøvsuger kalt Roomba Combo Essential, som har en lavere prislapp enn selskapets bestselgende Roomba 600-serie - men høyere sugeevne og flere funksjoner.

Skrevet av / 05.04.24 - 13:47
Robotstøvsuger med lavere pris, men flere funksjoner

Selskapet iRobot lanserte sin første Roomba-robotstøvsuger i 2002 og har siden solgt mer enn 50 millioner husholdningsroboter. Roomba 600-serien, som ble lansert i 2012, er selskapets bestselger, og den nye Roomba Combo Essential-modellen hevdes å ha 18 ganger høyere sugeevne, samt moppefunksjon og smart navigering (noe forgjengeren mangler). Til tross for dette er prisen lavere.

Roomba Combo Essential drives av iRobot OS og kan betjenes via iRobot Home-appen, via talekommando (med enheter som er kompatible med Alexa, Siri og Google Assistant) eller ved å trykke på CLEAN-knappen på selve robotstøvsugeren.

iRobot-Roomba_Combo_Essential1 iRobot-Roomba_Combo_Essential3 iRobot-Roomba_Combo_Essential2
<
>
Roomba Combo Essential. Foto: iRobot

Støvsuging eller mopping

Den er utstyrt med smart navigasjon, noe som skal bety at den rengjør i rette linjer, den har justerbar sugeeffekt og væskemengde, en V-formet Multi-Surface-børste, en sidebørste og en innebygd gulvmopp med mikropumpe. Og hvis du bare vil støvsuge, fjerner du bare moppekluten. Batterilevetiden oppgis til å være 120 minutter.

Funksjonen «Clean when I’m not at home» innebærer at robotstøvsugeren starter automatisk når du forlater hjemmet, og appen gir informasjon om hvordan roboten har rengjort.

iRobot har nå solgt mer enn 50 millioner roboter over hele verden, og formålet er fortsatt det samme – derfor lanserer vi den rimelige Roomba Combo Essential som rengjør enda bedre og gjør enda mer enn forgjengeren. Denne roboten gjør iRobots 2-i-1-roboter tilgjengelige for alle, enten du er nyutdannet, nettopp har kjøpt ditt første hjem eller bare vil teste fordelene med automatisert rengjøring», sier Barry Schliesmann, Chief Product Officer i iRobot

Pris og tilgjengelighet

Roomba Combo Essential blir tilgjengelig i hvitt i begynnelsen av mai og koster 3 499 kr

Les også Penest i testen Å legge vekt på utseendet på et produkt som ofte er ganske synlig i et hjem, er et pluss. Men hovedsaken er jo likevel at det holder mål.
Ola Larsson
(f. 1970): Frilansjournalist for L&B Home. Ola har i 24 år jobbet med å holde oversikt over - og skrive om - trender, innovasjoner og produkter innenfor forbrukerelektronikk, hvitevarer og husholdningsapparater. I perioden 1999-2017 jobbet Ola i de svenske fagbladene Rateko, El&Vitt og ElektronikBranschen som journalist, teknisk redaktør og sjefredaktør. Siden 2017 har Ola jobbet som konsulent - i sitt eget firma Eor AB, grunnlagt i 2014 - med hovedvekt på det skrevne ord.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Pizzaovn med roterende stein

Doble kurver byr på flere muligheter

Tilkoblet ølbrygger for det smarte hjemmet

Robotgressklipper med sylinder

Tado oppgradert til nyeste standard

Koda 2 Max er Oonis hittil største og mest avanserte pizzaovn

Matter versjon 1.3

Motorisert mopp fra Dyson

Et kamera for enhver vinkel

Ny monsterrobot fra Roborock

Matlaging uten ledning med KitchenAid Go

Robotstøvsuger lover støvsuging og gulvrengjøring med menneskelig presisjon

Scroll to Top