TESTER GUIDER SERIER/FILM HØYTTALERE TV HODETELEFONER HI-FI FOTO BIL & MOBILITET SMARTE HJEM HJEMMEKINO DATA MOBIL GAMING
Nyhet

CES 2023: Roborock S8 lansert

Ny generasjon med kraftigere støvsuging og bedre moppvasking.

forfatter
Publisert 04.01.23 - 14:30

Roborock S8-serien presenteres på CES 2023 i Las Vegas, men er ikke i salg før i mai 2023. Da kan man velge mellom tre modeller, Roborock S8 Pro Ultra, Roborock S8+ og Roborock S8.

Som vanlig er det Ultra som er den mest avanserte, med en ny dokkingstasjon som vasker moppen etter bruk, og har støvtømming, påfylling og selvrensing. Den har også fått lufttørking med varmluft, som skal forhindrer vekst av mugg og dårlig lukt på moppen og dokkingstasjonen.

S8 Pro Ultra. Foto Roborock

De tre modellene u S8-serien har fått økt sugekraft til 6000 Pa, og en ny dobbel gummibørste som skal gjøre en bedre jobb med å samle støv. Den skal også være bedre til å samle opp hår fra kjæledyr. Børsten løftes automatisk 6 mm når den mopper parketten, og der blir den også når robotstøvsugeren returnerer til dokkingstasjonen. Roborock sier at det skal forhindre overføring av bakterier fra et sted til et annet.

S8 Pro Ultra i sort sett ovenfra. Foto Roborock

Når støvsugeren rengjør tepper løftes moppen, eller vibrerer den med en frekvens på 3000 ganger per min når den vasker parketten, VibraRise 2.0 kaller Roborock teknologien bak moppingen, som nå er bygget opp med to vibrasjons-deler, som skal gi mer effektiv mopping og bedre resultat.

S8+ er en utgave med en enklere dokkingstasjon. Foto Roborock

Roborock S8-serien har et forbedtret 3D-system som gjenkjenner og unngår objekter og ledninger, og istedet manøvrerer rundt dem.

Roborock S8 Pro Ultra er utgaven med den mest avanserte dokkingen med moppvasking, Roborock S8+ er utgaven med en enklere dokkingstasjon, mens Roborock S8 kun leveres med lader uten tømming og påfyll.

Prisene er ventet å starte på 700 Euro for Roborock S8, når S8-serien er i butikkene i løpet av mai.

Roborock S8. Foto Roborock
Les også Kanskje den beste robotstøvsugeren Den rådyre Roborock S7 MaxV Ultra er den smarteste robotstøvsugeren hittil.
Roborock MaxV lader
forfatter

Lasse Svendsen

(f. 1965): Ansvarlig redaktør. Lasse har jobbet for Lyd & Bilde siden 1999. Han har også skrevet om foto for magasinet Fotografi, om hi-fi i bladet Audio Video, og har erfaring som biljournalist i bladet Drive. Det hele startet i 1980 med en Garrard platespiller, en Tandberg receiver og Jamo høyttalere, Han har også lang erfaring fra hi-fi-bransjen, og skriver i dag mye om hi-fi, foto, computere, lyd, men også om bil.

3 kommentarer om “CES 2023: Roborock S8 lansert”

  1. Jeg kjøpte min s7 ultra nylig, tror jeg retunerer og venter, for moppingen kunne vært bedre.

    Svar
  2. Hei, det tror jeg ikke jeg ville gjort. Forskjellen er nok ikke så stor at det er verdt ventetiden. S7 MaxV Ultra er så bra at den klarer du deg lenge med.

    Svar
  3. Jeg bestilte S7 MaxV Ultra til 14390 i går! Burde jeg avbestille og vente helt til Mai??

    Svar

Legg igjen en kommentar

Aktuelle tilbud prisguiden
Prisguiden.no er en kommersiell partner av lydogbilde.no. De leverer prisvarsling, produktinformasjon og oppdaterte priser.
MSI Creates a Graphics Card with Creators, Designers, and Artists in Mind Every day, designers and creators sit at their desk to make magic. Whether it is editing the next viral TikTok, or designing a 3D motion graphic character, designers and creators need a graphics card they can rely on.
Et helselaboratorium i miniatyr Å holde orden på helsen for å ha et så bra og kvalitativt liv som mulig er viktig. Men det er ikke alltid du tar deg tid til å besøke legen for å sjekke generell status. Med mindre du virkelig føler deg syk selvfølgelig.
Støvsuger bedre og spiser ikke ledninger Ny generasjon med kraftigere støvsuging og bedre moppvasking.
Skarpe og kloke kameraer D-Links nye overvåkningskameraer til hjemmet har 2K-oppløsning og kunstig intelligens.
Hold styr på helsa Hold styr på vekten og helsa med Body Scan.
lbpluss
Null hull! Oral-B iO10 bruker kunstig intelligens til å guide deg i sanntid når du børster tennene.
Følg Lyd & Bilde