Bil & El-kjøretøy Data Sport & Trening Gaming Mobil Smart Home Teknologi

Nyhet

CES 2024: Roborock Q Revo MaxV og S8 MaxV Ultra

Spinnende mopper og robotarm.

Skrevet av / 08.01.24 - 16:01
CES 2024: Roborock Q Revo MaxV og S8 MaxV Ultra

10 år etter at den første Roborock modellen, er de markededende på robotstøvsugere. I følge dem selv, skyldes det blant annet at de er ivrige etter å lytte til kundenes tilbakemeldinger. Feedback som har vært viktig under utviklingen av seks nye støvsugere, som presenteres under CES 2024 i Las Vegas.

To nye modeller i S8-serien, S8 MaxV Ultra og S8 Max Ultra, har fått en robotarm med en roterende mopp. De kaller det FlexiArm Design, og sidebørsten som kalles Extra Edge Spinning Mop System, skal gjøre det lettere å rengjøre på vanskelig tilgjengelige steder.

S8 MaxV Ultra. Foto Roborock

S8 MaxV Ultra på bildet over, leveres med en ladestasjon som automatisk tømmer, fyller på og doserer vaskemiddelet. Moppen vaskes på 60°C  og tørkes med 60°C varmluft som skal hindre lukt og muggdannelse. Moppesystemet kalles nå VibraRise 3.0 og har to vibrasjonsmoduler vibrerer med opptil 4000 vibrasjoner per minutt, og de kan løftes 2 cm når støvsugeren kjører på et teppe.

De to S8-modellene er ganske like, men S8 MaxV Ultra har en sugeeffekt på 10 000 Pa, og S8 Max Ultra litt mindre med 8 000 Pa.

Les også Den kraftigste robotstøvsugeren hittil Roborocks flaggskip er kanskje den beste og smarteste robotstøvsugeren på markedet.

Hello Rocky

Ultra-modellene har også fått en stemme- og videoassistent kalt Hello Rocky, og støtte for Matter smartstyring. Den har også DirTect som tilpasser rengjøringsinnstillingene etter ulike typer smuss, og Reactive AI 2.0 som bruker kunstig intelligens til å manøvrere rundt hindringer og løse objekter.

Q Revo-serien

Q Revo MaxV. Foto Roborock

Det kommer også to nye modeller i Q Revo-serien: Q Revo MaxV og Q Revo Pro, som også har Roborocks nye FlexiArm Design Edge moppingsystem, men lavere sugekraft og moppefrekvens. Her kan man også få en ladestasjon med 60°C moppevask, 45°C varmluftstørking, vanntankfylling og automatisk støvtømming.

Les også Vedlikeholdsfri – nesten Roborock er litt bortskjemte med strålende karakterer og fanfarer. Nå skal de delta i en gruppetest hvor de dessuten har den høyeste prislappen.

Q Revo-serien kan også styres med Hello Rocky.

Q Revo MaxV. Foto Roborock

Flexi-serien

Den håndholdte Flexi-serien får også to nye modeller. Flexi Pro og Flexi Lite. De kan brukes både med vått og tørt, og har hele 17 000 Pa sugekraft.

Priser

Norske priser er ikke klare ennå, men under CES 2024 annonserte Roborock priser i USD, som gir en indikasjon å prisnivået, når S8 Max- og Q-serien lanseres i Norge i løpet av 2. kvartal 2024.

  • S8 MaxV Ultra $1799.99
  • S8 Max Ultra $1599.99
  • Q Revo MaxV $1199.99
  • Q Revo Pro $999.99

Lasse Svendsen
(f. 1965): Ansvarlig redaktør. Lasse har jobbet for Lyd & Bilde siden 1999. Han har også skrevet om foto for magasinet Fotografi, om hi-fi i bladet Audio Video, og har erfaring som biljournalist i bladet Drive. Det hele startet i 1980 med en Garrard platespiller, en Tandberg receiver og Jamo høyttalere, Han har også lang erfaring fra hi-fi-bransjen, og skriver i dag mye om hi-fi, foto, computere, lyd, men også om bil.

1 hendelser på “CES 2024: Roborock Q Revo MaxV og S8 MaxV Ultra”

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Annonsørinnhold: Huawei Watch GT 4

En smartklokke kan være både elegant og intelligent

Les mer

Her er testene du leste mest i 2023

Black Week: Let etter Årets Beste produkter!

L&B Home kårer årets beste produkter 2023-2024

Velkommen hjem!

0
Scroll to Top