Denne dørklokken har radar

Med radar og 3D-teknologi får du full kontroll med Ring Video Doorbell Pro 2. Men den har en stor ulempe for oss nordmenn.
Ring Video Doorbell Pro 2
Annonse
Annonse
forfatter

Ring sin mest avanserte kablede ringeklokke noensinne heter Video Doorbell Pro 2. Den bruker innebygd radar med 3D-teknologi for å registrere bevegelser utenfor døra, og den kan dessuten oversette synsfeltet til fugleperspektiv. Slik at du får et “kart fra oven”, hvor du enkelt kan markere hvilke områder som skal overvåkes. Deretter vil radarsensorene merke når et objekt trer inn i området ved å måle avstanden til kameraet.

I det samme “fuglekartet” kan Ring Video Doorbell Pro 2 vise nøyaktig hvor uvedkommende har kommet fra, og hvilken løype de har gått på tomten.

Les også
Denne er tilpasset Norge - og du trenger ikke abonnement Netatmo Smart Video Doorbell er blant få kablede smarte ringeklokker som fungerer med norsk strømforsyning. Her trenger du heller ikke abonnement for full funksjonalitet.
Netatmo Smart Video Doorbell lifestyle(2)

Større oppløsning og nattsyn i farger

Oppløsningen har økt fra 1080p til 1536p, og kameraet har nå fått nattsyn i farger. Kameraet har også fått videre vinkel, for å kunne vise mennesker i helfigur.

Toveiskommuniseringen har forbedret støyreduksjon, og en bedre mikrofon som demper omgivelseslyd. Vi forventer dermed å slippe å plukke opp høylytte nabounger som aker og bygger snømann, fordi de er for langt unna mikrofonen til å bli fanget opp.

Flere funksjoner krever abonnement

Dersom du tegner et abonnement på Ring, får du funksjoner som Pre-Roll som starter å lagre video før en hendelse av interesse er påbegynt. Du får også People Only Mode, som kun gir beskjed når mennesker beveger seg foran kameraet, og ekskluderer dyr som katt og hund. Rich Notifications viser et øyeblikksbilde i varselet for å kunne se hva som hender i sanntid, allerede før appen åpnes. 30 dagers abonnement er inkludert i prisen, deretter må du betale månedlig.

Annonse

NB! 16 volt

Det er ett aber her til lands, og det er til gjengjeld stort. Standarden for kablede ringeklokker her er nemlig 8V 1A. Video Doorbell Pro 2 krever derimot minimum 16-24V og 20 watt (VA) for å fungere. Det betyr at du må få en elektriker til å skifte ut spenningsomformeren din.

Alternativt er Rings løsning å kjøpe en plug-in-adapter som plugges til strømuttaket i veggen. Det er sikkert en grei løsning, men det gjør samtidig en helt skjult installasjon vanskelig.

Pris og tilgjengelighet 

Ring Video Doorbell Pro 2 kan kjøpes fra og med 31. mars 2021, til 2799 kr.

Mer info: ring.com

Vi setter stor pris på at du leser Lyd & Bilde
for å lese videre.

NYHET - nå kan du betale med Vipps!

Prøv Lyd & Bilde i 30 dager for 49 kr

Få full tilgang til alle +artikler, Nordens største testarkiv, guider, anmeldelser og ukentlig nyhetsbrev. Se flere muligheter her

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

 

forfatter

Geir Gråbein Nordby

(f. 1978): Journalist. Gråbein har aldri hatt noen heltidsjobb før Lyd & Bilde. Her har han til gjengjeld vært nesten halvparten av sitt liv, helt siden han i 2001 sendte jobbsøknaden til feil adresse (han ville opprinnelig til et innspillingsstudio ved samme navn). Gråbeins ekspertise er hovedsakelig innenfor hi-fi, hodetelefoner og hjemmekino, men det hender han glimter til med andre kvaliteter.
Annonse
Annonse

Aktuelle tilbud

Prisguiden.no er en kommersiell partner av lydogbilde.no. De leverer prisvarsling, produktinformasjon og oppdaterte priser.

Les også

Kompakt strømmenanlegg med radio og CD-spiller.
High-end nettverksspiller får Organik DAC
Flere produkter støtter Roon.
Rega platespillere kan lyde bedre med en ny rem.
Ny drivlinje og fleksible utstyrspakker.
Nok en gang utsettes kinopremierer på store filmtitler.
77 mil rekkevidde, Burmester lydanlegg og MBUX infotainment-system. Garantert en luksusbil av dimensjoner.
Creative SXFI Air Gamer lover å være noe for alle, og tilbyr både trådløs og kablet lyd.
Sony oppdaterer flaggskipkameraene.
AMD Ryzen vipper Intel av pinnen for første gang på 10 år i nye gaming-maskiner fra Dell og Alienware.
Helelektrisk utgave av X1.
Harrison Ford-filmen fra 1986 gjør comeback som TV-serie.
Nå kan du lete opp ting som ikke er laget av Apple.
Den nye Nokia X-serien av smarttelefoner er utviklet til å oppfordre brukeren til å beholde smarttelefonen i lengre tid med tre års garanti, sikkerhetsoppdateringer og Android-versjoner.
I dag avduker Lenovo den nye versjonen av gaming-mobilen Legion Phone Duel 2. Den byr blant annet på en Snapdragon 888-procsssor, 5G og åtte virtuelle taster.
Lanseres sammen med ny film i Contact Sheet-design