Bil & El-kjøretøy Data Sport & Trening Gaming Mobil Smart Home Teknologi

Nyhet

Denne dørklokken har radar

Med radar og 3D-teknologi får du full kontroll med Ring Video Doorbell Pro 2. Men den har en stor ulempe for oss nordmenn.

Skrevet av / 24.02.21 - 15:30
Denne dørklokken har radar

Ring sin mest avanserte kablede ringeklokke noensinne heter Video Doorbell Pro 2. Den bruker innebygd radar med 3D-teknologi for å registrere bevegelser utenfor døra, og den kan dessuten oversette synsfeltet til fugleperspektiv. Slik at du får et «kart fra oven», hvor du enkelt kan markere hvilke områder som skal overvåkes. Deretter vil radarsensorene merke når et objekt trer inn i området ved å måle avstanden til kameraet.

I det samme «fuglekartet» kan Ring Video Doorbell Pro 2 vise nøyaktig hvor uvedkommende har kommet fra, og hvilken løype de har gått på tomten.

Les også Denne er tilpasset Norge - og du trenger ikke abonnement Netatmo Smart Video Doorbell er blant få kablede smarte ringeklokker som fungerer med norsk strømforsyning. Her trenger du heller ikke abonnement for full funksjonalitet.

Større oppløsning og nattsyn i farger

Oppløsningen har økt fra 1080p til 1536p, og kameraet har nå fått nattsyn i farger. Kameraet har også fått videre vinkel, for å kunne vise mennesker i helfigur.

Toveiskommuniseringen har forbedret støyreduksjon, og en bedre mikrofon som demper omgivelseslyd. Vi forventer dermed å slippe å plukke opp høylytte nabounger som aker og bygger snømann, fordi de er for langt unna mikrofonen til å bli fanget opp.

Flere funksjoner krever abonnement

Dersom du tegner et abonnement på Ring, får du funksjoner som Pre-Roll som starter å lagre video før en hendelse av interesse er påbegynt. Du får også People Only Mode, som kun gir beskjed når mennesker beveger seg foran kameraet, og ekskluderer dyr som katt og hund. Rich Notifications viser et øyeblikksbilde i varselet for å kunne se hva som hender i sanntid, allerede før appen åpnes. 30 dagers abonnement er inkludert i prisen, deretter må du betale månedlig.

NB! 16 volt

Det er ett aber her til lands, og det er til gjengjeld stort. Standarden for kablede ringeklokker her er nemlig 8V 1A. Video Doorbell Pro 2 krever derimot minimum 16-24V og 20 watt (VA) for å fungere. Det betyr at du må få en elektriker til å skifte ut spenningsomformeren din.

Alternativt er Rings løsning å kjøpe en plug-in-adapter som plugges til strømuttaket i veggen. Det er sikkert en grei løsning, men det gjør samtidig en helt skjult installasjon vanskelig.

Pris og tilgjengelighet 

Ring Video Doorbell Pro 2 kan kjøpes fra og med 31. mars 2021, til 2799 kr.

Mer info: ring.com

Geir Gråbein Nordby
(f. 1978): Journalist. Gråbein har aldri hatt noen heltidsjobb før Lyd & Bilde. Her har han til gjengjeld vært nesten halvparten av sitt liv, helt siden han i 2001 sendte jobbsøknaden til feil adresse (han ville opprinnelig til et innspillingsstudio ved samme navn). Gråbeins ekspertise er hovedsakelig innenfor hi-fi, hodetelefoner og hjemmekino, men det hender han glimter til med andre kvaliteter.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Sommerlig utekjøkken fra IKEA

Frittstående oppvaskmaskin i rustfritt stål

Er din Philips Hue berørt?

Airfryer på 11 liter – eller 2 x 5,5 liter

Ny luftvarmepumpe fra LG

Electrolux stangstøvsuger av resirkulert materiale

Trådløs lading som ikke synes

Smarte gressklippere til lav pris

Garmin lanserer blodtrykksmåler

LG går inn på badet

Lås opp med Apple Watch

Ny airfryer fra Wilfa

0
Scroll to Top