Nyhet

Ring lanserer Floodlight Cam Wired Pro

Utstyrt med 3D-bevegelsessensor og fugleperspektiv kan Floodlight Cam Wired Pro gi deg et godt overblikk.

Skrevet av / 07.04.21 - 18:22
Ring lanserer Floodlight Cam Wired Pro

Ring har lansert sitt hittil mest avanserte overvåkningskamera, skriver det Amazon-eide selskapet i en pressemelding. Floodlight Cam Wired Pro kommer med nye funksjoner som 3D-bevegelsessensor, fugleperspektiv og fargesyn om natten.

Ring lover også at funksjonen Audio+ gir brukeren krystallklar lyd takket være en klynge av mikrofoner for forbedret lyd- og ekkoreduksjon.

Floodlight Cam Wired Pro
Floodlight Cam Wired Pro kommer med nye funksjoner som 3D-bevegelsessensor, fugleperspektiv og fargesyn om natten. (Foto: Ring)

Floodlight Cam Wired Pro kobles til internett via Wi-Fi og kan kobles til elektrisitet utenfor huset døgnet rundt. Kameraet gir brukeren mulighet til å overvåke huset når som helst og hvor som helst via en mobilenhet eller en Alexa-kompatibel enhet, i tillegg til at man kan se og snakke med besøkende.

Det er mulig å stille inn bevegelsessensorer som utløser advarsler og notifikasjoner, samt privatlivssonser som stenger av områder av kameraets synsfelt fra videopptak.

Les også Arlos nye overvåkningskamera kaster lys over land og hjem Arlo Pro 3 Floodlight Camera lyser opp i mørket med kraftige LED'er og 2K-oppløsning.

3D-bevegelsessensor

Floodlight Cam Wired Pro gir også huseiere muligheten til å tilpasse hvilke områder av eiendommen som skal overvåkes. Det gjøres ved at man definerer såkalte avstandsterskler. Radarsensoren bestemmer når et objekt krysser avstandsterskelen ved å måle avstanden fra kameraet. Kameraet aktiveres kun hvis grensen er krysset, og deretter sendes en bevegelsesalarm til huseieren.

Kameraet gir brukeren mulighet til å overvåke eiendommen når som helst og hvor som helst via en mobilenhet eller en Alexa-kompatibel enhet samt se og snakke med besøkende. (Foto: Ring)

Fugleperspektivet bruker 3D-bevegelsesgjenkjenning til å lage et luftfoto av hendelsesopptakene foran spotlight-kameraet og viser tydelig hvilken vei besøkende tar når de går inn på eiendommen.

Pris og tilgjengelighet

Floodlight Cam Wired Pro kommer på markedet i løpet av de neste månedene til en veiledende utsalgspris på 2.799 kroner.

Peter Gotschalk
(f. 1973): Sjefredaktør L&B Home. Peter har arbeidet for Lyd & Bilde siden 2012. Han har vært aktiv som tech-journalist for tallrike medier siden 1998, blant annet som sjefredaktør for gadgetmagasinet GEAR og som journalist for magasinene PC World og Privat Computer. Peter skriver om smartmobiler og andre bærbare enheter samt om teknologisk innovasjon, inkludert 5G, elektrisk mobilitet og smarte hjem.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Vil du lese hele artikkelen?

Med LB+ Total får du tilgang til ALT innhold på Lyd & Bilde og L&B Home.

Allerede abonnent? Logg inn her

Ønsker du kun tilgang til Lyd & Bilde eller L&B Home?

Klikk her for å bestille tilgang til Lyd & Bilde.

Klikk her for å bestille tilgang til L&B Home.

Fargerik espressomaskin fra Smeg

Bedre og billigere sikkerhetskameraer

Siemens temperaturstyrte platetopper

Miele Aerium fresher opp klærne dine!

Smart hjem med finsk teknologi

Slutt for Meet på Google Nest

Scroll to Top