Ring lanserer Floodlight Cam Wired Pro

Utstyrt med 3D-bevegelsessensor og fugleperspektiv kan Floodlight Cam Wired Pro gi deg et godt overblikk.
Annonse
Annonse
forfatter

Ring har lansert sitt hittil mest avanserte overvåkningskamera, skriver det Amazon-eide selskapet i en pressemelding. Floodlight Cam Wired Pro kommer med nye funksjoner som 3D-bevegelsessensor, fugleperspektiv og fargesyn om natten.

Ring lover også at funksjonen Audio+ gir brukeren krystallklar lyd takket være en klynge av mikrofoner for forbedret lyd- og ekkoreduksjon.

Floodlight Cam Wired Pro
Floodlight Cam Wired Pro kommer med nye funksjoner som 3D-bevegelsessensor, fugleperspektiv og fargesyn om natten. (Foto: Ring)

Floodlight Cam Wired Pro kobles til internett via Wi-Fi og kan kobles til elektrisitet utenfor huset døgnet rundt. Kameraet gir brukeren mulighet til å overvåke huset når som helst og hvor som helst via en mobilenhet eller en Alexa-kompatibel enhet, i tillegg til at man kan se og snakke med besøkende.

Det er mulig å stille inn bevegelsessensorer som utløser advarsler og notifikasjoner, samt privatlivssonser som stenger av områder av kameraets synsfelt fra videopptak.

Les også
Arlos nye overvåkningskamera kaster lys over land og hjem Arlo Pro 3 Floodlight Camera lyser opp i mørket med kraftige LED'er og 2K-oppløsning.

3D-bevegelsessensor

Floodlight Cam Wired Pro gir også huseiere muligheten til å tilpasse hvilke områder av eiendommen som skal overvåkes. Det gjøres ved at man definerer såkalte avstandsterskler. Radarsensoren bestemmer når et objekt krysser avstandsterskelen ved å måle avstanden fra kameraet. Kameraet aktiveres kun hvis grensen er krysset, og deretter sendes en bevegelsesalarm til huseieren.

Annonse
Kameraet gir brukeren mulighet til å overvåke eiendommen når som helst og hvor som helst via en mobilenhet eller en Alexa-kompatibel enhet samt se og snakke med besøkende. (Foto: Ring)

Fugleperspektivet bruker 3D-bevegelsesgjenkjenning til å lage et luftfoto av hendelsesopptakene foran spotlight-kameraet og viser tydelig hvilken vei besøkende tar når de går inn på eiendommen.

Pris og tilgjengelighet

Floodlight Cam Wired Pro kommer på markedet i løpet av de neste månedene til en veiledende utsalgspris på 2.799 kroner.

Vi setter stor pris på at du leser Lyd & Bilde
for å lese videre.

NYHET - nå kan du betale med Vipps!

Prøv Lyd & Bilde i 30 dager for 49 kr

Få full tilgang til alle +artikler, Nordens største testarkiv, guider, anmeldelser og ukentlig nyhetsbrev. Se flere muligheter her

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

 

forfatter

Peter Gotschalk

(f. 1973): Strategisjef og journalist. Peter har arbeidet for Lyd & Bilde siden 2012. Han har vært aktiv som tech-journalist for tallrike medier siden 1998, blant annet som sjefredaktør for gadgetmagasinet GEAR og som journalist for magasinene PC World og Privat Computer. Peter skriver om smartmobiler og andre bærbare enheter samt om teknologisk innovasjon, inkludert 5G, elektrisk mobilitet og smarte hjem.
Annonse
Annonse

Aktuelle tilbud

Prisguiden.no er en kommersiell partner av lydogbilde.no. De leverer prisvarsling, produktinformasjon og oppdaterte priser.

Les også

Smart-hage: Robotgressklipperen ordner gressplenen - og leasingfirmaet ordner robotten.
Rings nyeste generasjon av alarmer skal være et praktisk og fleksibelt hjemmesikkerhetssystem, som man kan installere selv.
Den interaktive smartskjermen Google Nest Hub får 50% mer bass. Og overvåker søvnrytmen.
Apple fjerner smarthøyttaleren HomePod fra sortimentet, og sier de i stedet vil satse på lillebroren HomePod Mini.
Ny drivlinje og fleksible utstyrspakker.
Nok en gang utsettes kinopremierer på store filmtitler.
77 mil rekkevidde, Burmester lydanlegg og MBUX infotainment-system. Garantert en luksusbil av dimensjoner.
Creative SXFI Air Gamer lover å være noe for alle, og tilbyr både trådløs og kablet lyd.
Sony oppdaterer flaggskipkameraene.
AMD Ryzen vipper Intel av pinnen for første gang på 10 år i nye gaming-maskiner fra Dell og Alienware.
Helelektrisk utgave av X1.
Harrison Ford-filmen fra 1986 gjør comeback som TV-serie.
Nå kan du lete opp ting som ikke er laget av Apple.
Den nye Nokia X-serien av smarttelefoner er utviklet til å oppfordre brukeren til å beholde smarttelefonen i lengre tid med tre års garanti, sikkerhetsoppdateringer og Android-versjoner.
I dag avduker Lenovo den nye versjonen av gaming-mobilen Legion Phone Duel 2. Den byr blant annet på en Snapdragon 888-procsssor, 5G og åtte virtuelle taster.
Lanseres sammen med ny film i Contact Sheet-design