Følg oss på

Søk etter tester, nyheter og anmeldelser...

Ring lanserer Floodlight Cam Wired Pro

Utstyrt med 3D-bevegelsessensor og fugleperspektiv kan Floodlight Cam Wired Pro gi deg et godt overblikk.

Ring har lansert sitt hittil mest avanserte overvåkningskamera, skriver det Amazon-eide selskapet i en pressemelding. Floodlight Cam Wired Pro kommer med nye funksjoner som 3D-bevegelsessensor, fugleperspektiv og fargesyn om natten.

Ring lover også at funksjonen Audio+ gir brukeren krystallklar lyd takket være en klynge av mikrofoner for forbedret lyd- og ekkoreduksjon.

Floodlight Cam Wired Pro

Floodlight Cam Wired Pro kommer med nye funksjoner som 3D-bevegelsessensor, fugleperspektiv og fargesyn om natten. (Foto: Ring)

Floodlight Cam Wired Pro kobles til internett via Wi-Fi og kan kobles til elektrisitet utenfor huset døgnet rundt. Kameraet gir brukeren mulighet til å overvåke huset når som helst og hvor som helst via en mobilenhet eller en Alexa-kompatibel enhet, i tillegg til at man kan se og snakke med besøkende.

Det er mulig å stille inn bevegelsessensorer som utløser advarsler og notifikasjoner, samt privatlivssonser som stenger av områder av kameraets synsfelt fra videopptak.

Annonse
Arlos nye overvåkningskamera kaster lys over land og hjem Arlo Pro 3 Floodlight Camera lyser opp i mørket med kraftige LED'er og 2K-oppløsning.

3D-bevegelsessensor

Floodlight Cam Wired Pro gir også huseiere muligheten til å tilpasse hvilke områder av eiendommen som skal overvåkes. Det gjøres ved at man definerer såkalte avstandsterskler. Radarsensoren bestemmer når et objekt krysser avstandsterskelen ved å måle avstanden fra kameraet. Kameraet aktiveres kun hvis grensen er krysset, og deretter sendes en bevegelsesalarm til huseieren.

Kameraet gir brukeren mulighet til å overvåke eiendommen når som helst og hvor som helst via en mobilenhet eller en Alexa-kompatibel enhet samt se og snakke med besøkende. (Foto: Ring)

Annonse

Fugleperspektivet bruker 3D-bevegelsesgjenkjenning til å lage et luftfoto av hendelsesopptakene foran spotlight-kameraet og viser tydelig hvilken vei besøkende tar når de går inn på eiendommen.

Pris og tilgjengelighet

Floodlight Cam Wired Pro kommer på markedet i løpet av de neste månedene til en veiledende utsalgspris på 2.799 kroner.

Full tilgang til Lyd & Bilde for 49 kr

Prøv i 30 dager og få tilgang til over 6000 tester, alle nyheter, guider og anmeldelser.

Det er ingen bindingstid og du kan si opp når du selv vil. Ønsker du å bestille magasinet? Klikk her Allerede abonnent ?
forfatter

(f. 1973): Strategisjef og journalist. Peter har arbeidet for Lyd & Bilde siden 2012. Han har vært aktiv som tech-journalist for tallrike medier siden 1998, blant annet som sjefredaktør for gadgetmagasinet GEAR og som journalist for magasinene PC World og Privat Computer. Peter skriver om smartmobiler og andre bærbare enheter samt om teknologisk innovasjon, inkludert 5G, elektrisk mobilitet og smarte hjem.

Vis kommentarer

Har du noe å tilføye?

Velkommen til Lyd & Bildes kommentarfelt. Vi vil gjerne vite hva du mener. Hold deg til temaet og vær saklig, så slipper vi å moderere innlegg. Andre spørsmål eller synspunkter rettes til redaksjon@lydogbilde.no.

Leave a Reply

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

 

Kontakt

Publish AS
Billingstadsletta 19 B
1396 Billingstad
Org. Nr 965 237 186
© 2021 Publish AS

Hold deg oppdatert!

Motta vårt nyhetsbrev:
© 2021 Publish AS - Lyd & Bilde arbeider etter Vær Varsom-plakatens regler for god presseskikk. Som leser har du kun rett til å benytte Innholdet på lydogbilde.no for personlige og ikke-kommersielle formål. Du kan laste ned, linke til og skrive ut Innhold fra lydogbilde.no for private og ikke-kommersielle formål, forutsatt at du henviser til kilden, respekterer eventuelle rettighetsnotiser og/eller -reservasjoner. Du kan ikke bruke Innhold, herunder (men ikke begrenset til) ikoner, for noen andre formål eller på noen andre måter enn de som er uttrykkelig tillatt. NB! Artikler som ligger utenfor plusstjenesten er ≪kjøpt fri≫ av muren av vedkommende produsent/leverandør.