Bil & El-kjøretøy Data Sport & Trening Gaming Mobil Smart Home Teknologi

Nyhet

Renere hjem med mindre rengjøring

Rengjøring er in! Det hevder hvert fall Blueair, som nå tilbyr et hjelpemiddel til alle som vil gjøre rengjøring i hjemmet enklere.

Skrevet av / 14.03.22 - 20:58
Renere hjem med mindre rengjøring

Koronapandemien har ført til at vi bruker mer tid hjemme, noe som har gjort at man virkelig kan se hvor fort støvet samler seg, selv om man nettopp har gjort rent.

Som en annen magnet tiltrekker DustMagnet fra Blueair luftbårne støvpartikler, før de setter seg på overflater og gulv, noe som betyr at man ikke trenger å støvsuge eller tørke støv så ofte. For selv om det er lurt å gjøre rent, så er det mye annet som er morsommere å gjøre.

Ifølge Blueair samler DustMagnet bakterier og virus ved hjelp av HEPASilent-teknologi og fjerner 99,97 prosent av luftbårne partikler ned til 0,1 mikromoter fra luften, slik som allergener, pollen, svampesporer samt partikler fra husdyr og mikroplast.

I tillegg sier de at DustMagnet-filteret også fjerner ubehagelige lukter og røyk i hjemmet. Med en kombinasjon av elektrostatisk og mekanisk filtrering kan Blueair HEPASilent filtreringsteknologi bruke mindre tette filtre enn tradisjonelle luftrensere, som gjør at DustMagnet kan produsere mer ren luft med mindre støy og lavere energiforbruk (mindre enn en lyspære)

20 06 BLUEAIR0067 aRGB High
(Foto: Blueair)

Skal fungere som et møbel

For at luftrenseren skal passe best mulig inn i et alminnelig hjem, er den ifølge Blueair designet som et stilrent skandinavisk møbel, hvor toppen fungerer som en bordflate. Dermed kan DustMagnet brukes som et avlastningsbord i stua eller som et nattbord og fortsatt holde hjemmet stilrent.

Les også En luftrenser verdt prisen? På tide å freshe opp innendørsluften med en luftrenser.

Fås i to størrelser

Man kan velge mellom to forskjellige størrelser alt etter størrelsen på rommet: 5240i rengjør rom på ca. 20-48 kvm, og 5440i er beregnet til rom på 33-79 kvm.

For raskere rengjøring kan DustMagnet brukes i mindre rom, og Blueair anbefaler at en luftrenser skal kunne klare 4,8 utskiftninger av luften hver time for å sikre kontinuerlig ren luft i rommet.

Ved hjelp av Blueair-app’en kan man styre luftrenseren og sette opp forskjellige instillinger etter behov. DustMagnet kan også styres med Amazon Alexa og Google Home.

Blueair DustMagnet 5240i koster 409 euro, mens DustMagnet 5440i koster 499 euro. De kan kjøpes nå på blueair.com.

Åsa Warme Hallén
(f. 1972): Endte i 1995 tilfeldigvis opp i magasinet "Elektronikvärlden" (som til slutt endret navn til Ljud & Bild). Helt fram til 2013 da hun valgte å prøve seg andre steder, i mellomtiden hadde hun da vært prosjektleder, journalist og sjefsredaktør. Siden mars 2021 er hun tilbake på frilansbasis. Åsa skriver for det meste om smarte gadgets som gjør livet morsommere. Hun har en evne til å se ting fra et litt annet perspektiv enn sin kolleger.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Billigere Arlo-overvåkningskameraer

Hårføner som skåner hodebunnen

Markedets mest effektive rengjøringsverktøy

To beholdere i én airfryer

Sommerlig utekjøkken fra IKEA

Frittstående oppvaskmaskin i rustfritt stål

Er din Philips Hue berørt?

Airfryer på 11 liter – eller 2 x 5,5 liter

Ny luftvarmepumpe fra LG

Electrolux stangstøvsuger av resirkulert materiale

Trådløs lading som ikke synes

Smarte gressklippere til lav pris

0
Scroll to Top