Bil & El-kjøretøy Data Sport & Trening Gaming Mobil Smart Home Teknologi

Nyhet

Philips Pet Series – smarte produkter til kjæledyret

Versuni har lansert fôringsautomat og vannfontene i Philips' nye serie med smarte kjæledyrsprodukter.

Skrevet av / 21.06.24 - 12:06
Philips Pet Series – smarte produkter til kjæledyret

Med de to nye Philips Pet Series-produktene kan du gi din firbeinte venn mat og drikke døgnet rundt, selv når du ikke er hjemme, og du kan planlegge måltidene slik at de blir porsjonert ut i riktig mengde og til riktig tid.

Philips Smart Feeder med kamera er et tilkoblet produkt som styres via Philips Pet Series-appen (Android/iOS), der du kan planlegge nøyaktige porsjoner på forhånd og følge med på kjæledyrets fôringsplan. Du kan også se kjæledyret ditt i sanntid via appen, og snakke med det direkte. Appen gir deg også mulighet til å motta varsler direkte til mobilen, slik at du kan holde kontakten med kjæledyret ditt selv når du ikke er hjemme.

“Okey Leo, da blir det fire “scoops” på morgenkvisten, et mellommåltid kl 09:00, før du så får 4 scoops igjen til lunsj kl 12:00.”

Ifølge selskapet har automaten et lukket design og en teknologi som hindrer at maten setter seg fast, slik at den holder seg fersk i opptil 30 dager. Kapasiteten er på 4,5 liter, og den er designet for tørrfôr i størrelsene 2-12 mm. Kameraet har 1080P-oppløsning og nattesyn, og batteribackup-funksjonen sørger for at kattepusen får maten sin hvis strømmen skulle gå.

Leo koser seg den auomatisk dispenserte lunsjen, kl. 12 blank! (Foto: Versuni)

Vannfontenen fra Philips er utstyrt med en bevegelsessensor som aktiveres når kjæledyret er i nærheten, noe som taler til naturlige instinkter og oppmuntrer til mer drikking. Fontenen gir friskt og rent vann gjennom et 4-lags aktivt kullfilter, og et smart pumpesystem beskytter hjemmet ved å slå seg av når vannivået er lavt, for å forhindre skade, sier selskapet.

Fontenen gir friskt og rent vann gjennom et 4-lags aktivt kullfilter. (Foto: Versuni)

Vannfontenen har en kapasitet på 2,2 liter og er stillegående (støynivået er under 38 dB).

Pris og tilgjengelighet

Begge produktene er tilgjengelige nå. Philips Smart Feeder med kamera (PAW5320/02) koster 1.838 kroner, og Philips Water Fountain (PAW3210/02) koster 520 kroner.

 

Les også En smart kattesandkasse Selskapet 3i har avduket en smart kattesandkasse som skal løse problemet med ubehagelig lukt.
Ola Larsson
(f. 1970): Frilansjournalist for L&B Home. Ola har i 24 år jobbet med å holde oversikt over - og skrive om - trender, innovasjoner og produkter innenfor forbrukerelektronikk, hvitevarer og husholdningsapparater. I perioden 1999-2017 jobbet Ola i de svenske fagbladene Rateko, El&Vitt og ElektronikBranschen som journalist, teknisk redaktør og sjefredaktør. Siden 2017 har Ola jobbet som konsulent - i sitt eget firma Eor AB, grunnlagt i 2014 - med hovedvekt på det skrevne ord.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Roborock Qrevo S renser seg selv

Smartlås fra Aqara som er lett å installere

Autentisk pizza på mindre plass

Bertazzoni tar patent på Air-Tec

Smarte produkter til hjemmets firbeinte venner

Kjøle-/fryseskap med 438 fargekombinasjoner

Sov bedre med Philips Hue

Fargerik musikk fra Wiz

Husqvarnas robotgressklipper får solcellelading

Denne airfryeren er en dobbeldekker

Enklere hverdag med Yales smarte kodehåndtak

Budsjettvennlig airfryer med vindu

Scroll to Top