Nyhet

Nye Roomba Combo j5+ og i5+ mopper og støvsugere

De nye rengjøringsmaskinene kan konverteres fra å bare støvsuge til også å moppe gulvene.

Skrevet av / 30.08.23 - 13:46
Nye Roomba Combo j5+ og i5+ mopper og støvsugere

På Roomba Combo j5+ kan man ganske enkelt bytte ut støvbeholderen med en moppebeholder, så kan den også våttvaske gulvene. Combo i5+ er en billigere modell for mindre rom.

Etter den vellykkede lanseringen av Roomba Combo j7+ har vi sett en økende etterspørsel for flere iRobot 2-i-1-rengjøringsroboter», sier Barry Schliesmann, Chief Product Officer hos iRobot. «Vi møter denne etterspørselen ved å utvide vårt 2-i-1-sortiment med Roomba Combo j5+ og Roomba Combo i5+, noe som gir kundene flere valgmuligheter når de skal velge den roboten som passer best til deres behov og budsjett i denne kategorien.»

I støvsugermodus bruker kombimodellene gummibørster som fungerer på alle typer gulvflater uten at dyrehårene setter seg fast. Den oppdager spesielt skitne områder og rengjør dem ekstra grundig. Ved behov går den inn og tømmer støvbeholderen i Clean Base, stasjonen som har engangsposer for enklere tømming.

Foto: iRobot

Når du skal moppe, bytter du ut støvbeholderen med moppebeholderen som du fyller med vann eller vaskemiddel. Deretter brukes gummibørstene, sidebørstene og moppekluten til å fjerne inngrodd flekker.

Foto: iRobot

Roomba Combo blir smartere jo mer den brukes, og lærer seg å navigere i hjemmet ditt og hva den skal unngå. Den gjenkjenner mer enn 80 gjenstander som bør unngås, for eksempel ledninger, klær, sko, ryggsekker, kjæledyrs skåler og leker – til og med avføringen deres. Du kan selv angi forbudssoner.

Foto: iRobot

Roomba Combo i5+ har samme teknologi, men er designet for mindre rom. Den forflytter og lader seg selv automatisk ved behov og fortsetter der den slapp. Ladestasjonens støvbeholder har plass til 60 dager med rengjøring.

Pris og tilgjengelighet

Roomba Combo j5+: 10.999 kr, kommer i november 2023.
Roomba Combo i5+: 8.699 kr, er tilgjengelig nå.

6 robotstøvsugere

Robotstøvsugeren – Guds gave til alle hjem?

I 2015 ble robotstøvsugeren årets julegave, og etter å ha vært et produkt som først og fremst lokket teknisk interesserte, er nå robotstøvsugeren noe som finnes i mange hjem.

Les videre
Jonas Ekelund
(f. 1969): Frilansjournalist. Jonas har jobbet for Lyd & Bilde siden 2007 med det meste som kan kalles bærbart. Det vill si mobiler, trådløse høyttalere og hodetelefoner. Iblant kommer testingen inn på kollegaenes områder innenfor multiromslyd, hjemmekino og foto. Han startet sin bane som teknikkjournalist på IDG og skrev blant annet for PC för Alla, Internetworld og det som senere ble M3.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Vil du lese hele artikkelen?

Med LB+ Total får du tilgang til ALT innhold på Lyd & Bilde og L&B Home.

Allerede abonnent? Logg inn her

  • LB+ Total i 30 dager
    Kun 49,-

    Fornyes etter 30 dager, ingen bindingstid.

  • LB+ Total i 12 Mnd
    Kun 149,- mnd

    Du sparer 288 ,-

Ønsker du kun tilgang til Lyd & Bilde eller L&B Home?

Klikk her for å bestille tilgang til Lyd & Bilde.

Klikk her for å bestille tilgang til L&B Home.

Slutt for Meet på Google Nest

Nespresso lanserer Vertuo Creatista

Et trivelig hjem med Beurer

Få liv i hjemmekontoret med Wiz

Frittstående kjøleskap og fryser fra Bertazzoni

Vask 25 kg - tørk 13 kg

Scroll to Top