Bil & El-kjøretøy Data Sport & Trening Gaming Mobil Smart Home Teknologi

Nyhet

Ny kjøkkenmaskin fra Bosch med smarte sensorer

Boschs nye kjøkkenmaskin i serie 6 er designet for å gjøre bakingen enklere med innebygd vekt og smarte sensorer.

Skrevet av / 26.03.24 - 13:04
Ny kjøkkenmaskin fra Bosch med smarte sensorer

Bosch har kunngjort at den nye Serie 6-kjøkkenmaskinen introduserer en innovativ nyhet innen kjøkkenteknologi, som kombinerer syv sensorstyrte programmer, unik 3D-mikseteknologi og en integrert presisjonsvekt.

De sensorstyrte programmene registrerer når deigen er klar til å eltes eller når kakedeigen har nådd riktig konsistens, opplyser selskapet, og legger til at den unike 3D Planetary Mixing-bevegelsen i maskinens arm er designet for å fange opp ingrediensene fra bunnen av bollen og sikre en jevn og grundig blanding av ingrediensene – bevegelsen skal etterligne effekten av håndelting.

Den innebygde vekten sørger for nøyaktig veiing med 1 grams presisjon. Den veier også olje, melk og vann i milliliter, og du kan veie direkte i bollen ved hjelp av tilbehøret eller en mindre mengde på toppen av kjøkkenmaskinen.

Ambisjonen med kjøkkenmaskinen i serie 6 var å skape et produkt som virkelig passer den nordiske forbrukeren som liker å bake brød. Ved å kombinere avansert teknologi med praktisk design og funksjon har vi skapt en kjøkkenmaskin som kan håndtere selv de mest krevende deiger og som er holdbar nok til å bli en del av familien i lang tid fremover, sier Johan Stendin, Nordic Category Manager Food Prep hos Bosch.

Kjøkkenmaskinen er utstyrt med en motor på 1600 watt og kan håndtere opptil 3,5 kg deig i den 5,5 liter store bollen. Ved å laste ned Home Connect-appen (tilgjengelig for iOS og Android) kan du la deg inspirere av oppskrifter som er laget spesielt for komfyren.

Pris og tilgjengelighet

Bosch Serie 6 MUMS6ZS00 kjøkkenmaskin er nå tilgjengelig på Power og koster 7 998 kr.

Les også Mer bakverk, mindre oppvask Kenwood forsøker å samle så mye oppvask som mulig i samme bolle. Kenwood Titanium Chef Patissier XL er en dyr maskin, men billigere enn sin storebror Cooking Chef XL. Er den et billigere alternativ eller et kompromiss?
Ola Larsson
(f. 1970): Frilansjournalist for L&B Home. Ola har i 24 år jobbet med å holde oversikt over - og skrive om - trender, innovasjoner og produkter innenfor forbrukerelektronikk, hvitevarer og husholdningsapparater. I perioden 1999-2017 jobbet Ola i de svenske fagbladene Rateko, El&Vitt og ElektronikBranschen som journalist, teknisk redaktør og sjefredaktør. Siden 2017 har Ola jobbet som konsulent - i sitt eget firma Eor AB, grunnlagt i 2014 - med hovedvekt på det skrevne ord.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

LG utvider sin premium-serie

Lover kaffe med baristakvalitet

Denne nye kinesiske robotstøvsugeren vil snart gjøre rent i norske hjem

Batteridrevet traktor fra Ryobi

En enklere hverdag med nye hvitevarer fra Samsung

Miele introduserer flere funksjoner i appen sin

Se hvordan du rengjør

Sikkerhetsløsning fra Yale

Nye roboter fra Ecovacs tar seg av vinduer og hager

Kjøkkenmaskin med ikoner i stedet for knotter

Dreame lanserer sin første robotgressklipper i Norden

Smartlåsen som er innebygd i døren

Lyd & Bilde
Scroll to Top