TESTER GUIDER SERIER/FILM HØYTTALERE TV HODETELEFONER HI-FI FOTO BIL & MOBILITET SMARTE HJEM HJEMMEKINO DATA MOBIL GAMING
HØSTTILBUD PÅ LB+ 5 UKER FOR 5 KR
Nyhet

Netatmos smarte videodørklokke støtter nå både Google Assistent, Amazon Alexa og Apple Siri

Netatmo Smart Video Doorbell har siden lanseringen støttet Apple HomeKit.

forfatter
Publisert 11.05.21 - 15:23

Støtten blir nå mulig med en ny programvareoppdatering som kommer til alle Netatmos smarte videodørklokker gratis og automatisk, det skriver selskapet i en pressemelding.

Les også Denne er tilpasset Norge - og du trenger ikke abonnement Netatmo Smart Video Doorbell er blant få kablede smarte ringeklokker som fungerer med norsk strømforsyning. Her trenger du heller ikke abonnement for full funksjonalitet.
Netatmo Smart Video Doorbell lifestyle(2)

Med Amazon Alexa og en enkel stemmekommando (f.eks. «Alexa, vis meg dørklokken») kan brukeren se hva som skjer utenfor på Amazon-smarthøyttalerne Echo Spot eller Echo Show.

Brukeren får også varsling vi Alexa så fort noen ringer på dørklokken, og kan deretter enkelt snakke med gjesten via en smarthøyttaler. For å snakke med gjesten kan brukeren bare bruke stemmekommandoer som «Alexa, la meg snakke med gjesten».

Netatmo Smart Video Doorbell lifestyle
Når postbudet ringer på kan man se det på avstand og åpne for vedkommende. Også når man ikke er hjemme, hvis man har en smart dørlås. (Foto: Netatmo)

Også med Google Assistant vil brukeren kunne få rask varsling gjennom smarthøyttaleren (Google Nest Hub, Google Nest Mini osv.), når noen ringen på døra.

Med støtte av Google Assistant kan brukerne også enkelt streame videoopptak fra dørklokken til Google Nest Hub eller Google Nest Hub Max ved hjelp av en enkel stemmekommando («Hei Google, vis meg dørklokken») for å se hva som skjer utenfor hjemmet.

Alle funksjonene i Netatmos smarte dørklokke er tilgjengelige gratis. Man trenger ikke noe abonnement eller ekstra gebyrer for å bruke kameraene eller for å få tilgang til private data.

forfatter

Peter Gotschalk

(f. 1973): Strategisjef og journalist. Peter har arbeidet for Lyd & Bilde siden 2012. Han har vært aktiv som tech-journalist for tallrike medier siden 1998, blant annet som sjefredaktør for gadgetmagasinet GEAR og som journalist for magasinene PC World og Privat Computer. Peter skriver om smartmobiler og andre bærbare enheter samt om teknologisk innovasjon, inkludert 5G, elektrisk mobilitet og smarte hjem.

Legg igjen en kommentar

Aktuelle tilbud
Prisguiden.no er en kommersiell partner av lydogbilde.no. De leverer prisvarsling, produktinformasjon og oppdaterte priser.
Den populære dørlåsen blir endelig smart Ingen kodelås for inngangsdør er like populær som Yale Doorman. Nå kan du enkelt gjøre den smart, med appstyring.
Wiz scanner stuen din som en radar Smartlysprodusenten WiZ får med en softwareopdatering Wi-Fi-lyspærene til å fungere som bevegelsessensorer!
Prisgunstig og kraftfull En selvtømmende støvsuger med moppefunksjon til en rimelig pris – virker som om høsten er reddet.
Rent uten besvær Ecovacs utvider sine støvsuge- og mopperoboter med Deebot T10-familien, først ut er Plus og Turbo
La Bob og Joe hjelpe deg på kjøkkenet Franske Daan Tech vil selge sin nye minioppvaskmaskin Bob på det norske markedet. På IFA-messen i Berlin viste selskapet også frem den splitternye smarte miniovnen Joe.
Smarteste kjøleskapet vi har sett Hva med et kjøleskap som forteller deg at snart må grønnsakene kastes?
Følg Lyd & Bilde