Nyhet

Netatmos smarte videodørklokke støtter nå både Google Assistent, Amazon Alexa og Apple Siri

Netatmo Smart Video Doorbell har siden lanseringen støttet Apple HomeKit.
forfatter

Støtten blir nå mulig med en ny programvareoppdatering som kommer til alle Netatmos smarte videodørklokker gratis og automatisk, det skriver selskapet i en pressemelding.

Denne er tilpasset Norge - og du trenger ikke abonnement Netatmo Smart Video Doorbell er blant få kablede smarte ringeklokker som fungerer med norsk strømforsyning. Her trenger du heller ikke abonnement for full funksjonalitet.
Netatmo Smart Video Doorbell lifestyle(2)

Med Amazon Alexa og en enkel stemmekommando (f.eks. «Alexa, vis meg dørklokken») kan brukeren se hva som skjer utenfor på Amazon-smarthøyttalerne Echo Spot eller Echo Show.

Brukeren får også varsling vi Alexa så fort noen ringer på dørklokken, og kan deretter enkelt snakke med gjesten via en smarthøyttaler. For å snakke med gjesten kan brukeren bare bruke stemmekommandoer som «Alexa, la meg snakke med gjesten».

Netatmo Smart Video Doorbell lifestyle
Når postbudet ringer på kan man se det på avstand og åpne for vedkommende. Også når man ikke er hjemme, hvis man har en smart dørlås. (Foto: Netatmo)

Også med Google Assistant vil brukeren kunne få rask varsling gjennom smarthøyttaleren (Google Nest Hub, Google Nest Mini osv.), når noen ringen på døra.

Med støtte av Google Assistant kan brukerne også enkelt streame videoopptak fra dørklokken til Google Nest Hub eller Google Nest Hub Max ved hjelp av en enkel stemmekommando («Hei Google, vis meg dørklokken») for å se hva som skjer utenfor hjemmet.

Alle funksjonene i Netatmos smarte dørklokke er tilgjengelige gratis. Man trenger ikke noe abonnement eller ekstra gebyrer for å bruke kameraene eller for å få tilgang til private data.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

 

forfatter

Peter Gotschalk

(f. 1973): Strategisjef og journalist. Peter har arbeidet for Lyd & Bilde siden 2012. Han har vært aktiv som tech-journalist for tallrike medier siden 1998, blant annet som sjefredaktør for gadgetmagasinet GEAR og som journalist for magasinene PC World og Privat Computer. Peter skriver om smartmobiler og andre bærbare enheter samt om teknologisk innovasjon, inkludert 5G, elektrisk mobilitet og smarte hjem.

Aktuelle tilbud

Prisguiden.no er en kommersiell partner av lydogbilde.no. De leverer prisvarsling, produktinformasjon og oppdaterte priser.