Nyhet

Nespressos populære Creatista nå for Vertuo-kapsler

Nespressos mest populære og ikoniske kaffemaskin, Creatista, lanseres nå for Vertuo-systemet.

Skrevet av / 18.09.23 - 13:55
Nespressos populære Creatista nå for Vertuo-kapsler

Nå lanserer Creatista for Vertuo-seriens kapselsystem med kapsler i ulike størrelser, hvor hver kapsel har en strekkode som maskinen leser for å tilpasse innstillingene og sikre høy kaffekvalitet ved hver brygging.

Vi er opptatt av å levere uovertrufne kaffeopplevelser til kundene våre. Med lanseringen av Vertuo Creatista kombinerer vi det beste fra to verdener, vår populære Creatista-maskin og Vertuo kapselsystem, som sammen blir en kaffemaskin med uendelige muligheter for alle hjemmebaristaer og kaffedrikkere», sier Linda Fazekas, nordisk markedssjef i Nespresso.

Med Vertuo Creatista kan du justere kaffestyrken og brygge seks ulike koppstørrelser: Espresso (40 ml), dobbel espresso (80 ml), Gran Lungo (150 ml), krus (230 ml), Alto (355 ml) og full kanne (535 ml). Maskinens integrerte melkeskummer lar deg også kontrollere konsistensen og temperaturen på melkeskummet, og den kan selvfølgelig brukes til å lage latte-kunst.

Kapslene

Nespresso-kapslene er laget av aluminium, som selskapet sier er det ultimate materialet for å beskytte kaffekvaliteten og holde kaffen fersk, samtidig som det er uendelig resirkulerbart. Nespresso-kapslene resirkuleres (med kaffegruten i) på nærmeste gjenvinningssenter for metallemballasje eller i din lokale Nespresso Boutique.

Nespresso Vertuo Creatista. Foto: Nespresso

Pris og tilgjengelighet

Nespresso Vertuo Creatista er tilgjengelig nå – i de fire fargene Stainless Steel, Black Truffle, Black Stainless Steel og Sea Salt – og anbefalt utsalgspris er 8.199 kroner.

Ola Larsson
(f. 1970): Frilansjournalist for L&B Home. Ola har i 24 år jobbet med å holde oversikt over - og skrive om - trender, innovasjoner og produkter innenfor forbrukerelektronikk, hvitevarer og husholdningsapparater. I perioden 1999-2017 jobbet Ola i de svenske fagbladene Rateko, El&Vitt og ElektronikBranschen som journalist, teknisk redaktør og sjefredaktør. Siden 2017 har Ola jobbet som konsulent - i sitt eget firma Eor AB, grunnlagt i 2014 - med hovedvekt på det skrevne ord.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Vil du lese hele artikkelen?

Med LB+ Total får du tilgang til ALT innhold på Lyd & Bilde og L&B Home.

Allerede abonnent? Logg inn her

Ønsker du kun tilgang til Lyd & Bilde eller L&B Home?

Klikk her for å bestille tilgang til Lyd & Bilde.

Klikk her for å bestille tilgang til L&B Home.

Fargerik espressomaskin fra Smeg

Bedre og billigere sikkerhetskameraer

Siemens temperaturstyrte platetopper

Miele Aerium fresher opp klærne dine!

Smart hjem med finsk teknologi

Slutt for Meet på Google Nest

Scroll to Top