Bil & El-kjøretøy Data Sport & Trening Gaming Mobil Smart Home Teknologi

Nyhet

Nespressos populære Creatista nå for Vertuo-kapsler

Nespressos mest populære og ikoniske kaffemaskin, Creatista, lanseres nå for Vertuo-systemet.

Skrevet av / 18.09.23 - 13:55
Nespressos populære Creatista nå for Vertuo-kapsler

Nå lanserer Creatista for Vertuo-seriens kapselsystem med kapsler i ulike størrelser, hvor hver kapsel har en strekkode som maskinen leser for å tilpasse innstillingene og sikre høy kaffekvalitet ved hver brygging.

Vi er opptatt av å levere uovertrufne kaffeopplevelser til kundene våre. Med lanseringen av Vertuo Creatista kombinerer vi det beste fra to verdener, vår populære Creatista-maskin og Vertuo kapselsystem, som sammen blir en kaffemaskin med uendelige muligheter for alle hjemmebaristaer og kaffedrikkere», sier Linda Fazekas, nordisk markedssjef i Nespresso.

Med Vertuo Creatista kan du justere kaffestyrken og brygge seks ulike koppstørrelser: Espresso (40 ml), dobbel espresso (80 ml), Gran Lungo (150 ml), krus (230 ml), Alto (355 ml) og full kanne (535 ml). Maskinens integrerte melkeskummer lar deg også kontrollere konsistensen og temperaturen på melkeskummet, og den kan selvfølgelig brukes til å lage latte-kunst.

Kapslene

Nespresso-kapslene er laget av aluminium, som selskapet sier er det ultimate materialet for å beskytte kaffekvaliteten og holde kaffen fersk, samtidig som det er uendelig resirkulerbart. Nespresso-kapslene resirkuleres (med kaffegruten i) på nærmeste gjenvinningssenter for metallemballasje eller i din lokale Nespresso Boutique.

Nespresso Vertuo Creatista. Foto: Nespresso

Pris og tilgjengelighet

Nespresso Vertuo Creatista er tilgjengelig nå – i de fire fargene Stainless Steel, Black Truffle, Black Stainless Steel og Sea Salt – og anbefalt utsalgspris er 8.199 kroner.

Ola Larsson
(f. 1970): Frilansjournalist for L&B Home. Ola har i 24 år jobbet med å holde oversikt over - og skrive om - trender, innovasjoner og produkter innenfor forbrukerelektronikk, hvitevarer og husholdningsapparater. I perioden 1999-2017 jobbet Ola i de svenske fagbladene Rateko, El&Vitt og ElektronikBranschen som journalist, teknisk redaktør og sjefredaktør. Siden 2017 har Ola jobbet som konsulent - i sitt eget firma Eor AB, grunnlagt i 2014 - med hovedvekt på det skrevne ord.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Matter versjon 1.3

Motorisert mopp fra Dyson

Et kamera for enhver vinkel

Ny monsterrobot fra Roborock

Matlaging uten ledning med KitchenAid Go

Robotstøvsuger lover støvsuging og gulvrengjøring med menneskelig presisjon

Ønsker å endre gulvrengjøring

Rundere kurver på dine stikkontakter og lysbrytere

Nutribullet gjør comeback i Norden

Ny Matter-sikkerhetsstandard for det smarte hjem

LG utvider sin premium-serie

Lover kaffe med baristakvalitet

Scroll to Top