Bil & El-kjøretøy Data Sport & Trening Gaming Mobil Smart Home Teknologi

Nyhet

Miele lanserer en ny stående støvsuger i innstegsklassen

Miele utvider sitt sortiment av batteridrevne stavstøvsugere med lanseringen av den nye innstegsmodellen Duoflex HX1.

Skrevet av / 10.11.23 - 11:00
Miele lanserer en ny stående støvsuger i innstegsklassen

Mieles nye Duoflex HX1-støvsuger kan forvandles fra en komplett støvsuger til en håndholdt enhet i ett enkelt trinn ved å trykke ned låseringen for å frigjøre PowerUnit (bestående av motor, oppladbart batteri og støvboks) fra røret.

Apparatets rengjøringsytelse er et direkte resultat av Digital Efficiency-motoren kombinert med monosyklondesignet, også kjent som Vortex-teknologi, sier Miele, og legger til at dette understøttes ytterligere av den nye 25 cm brede Multi Floor Electric Brush, hvis rullebørste automatisk gjenkjenner typen gulvbelegg – på harde gulv reduseres hastigheten, noe som sparer energi og øker driftstiden.

Litium-ion-batteriet oppgis å gi opptil 55 minutters rengjøring på laveste innstilling i solomodus uten den elektriske børsten, mens driftstiden på maksimal effekt med den elektriske børsten montert er redusert til 12 minutter.

Miele-DuoflexHX1_1 Miele-DuoflexHX1_2
<
>
Foto: Miele

Duoflex HX1 er utstyrt med et totrinns filtersystem. Grovt smuss filtreres ut i det første trinnet i forfilteret og samles opp i den gjennomsiktige støvbeholderen, mens det fine støvet går videre til det andre filtreringstrinnet med støvfilteret. Ifølge selskapet holder dette filtersystemet tilbake 99,99 prosent av det fine støvet.

Det Duoflex mangler i forhold til Mieles Triflex-modeller, er muligheten til å montere PowerUnit nær gulvet, noe som gir et lavt tyngdepunkt og bedre balanse ved støvsuging av større områder.

Pris og tilgjengelighet

Miele Duoflex HX1 lanseres i fire ulike versjoner – Basic (rød/grå, blå/grå, gul/grå), Cat&Dog (svart/grå), Extra (hvit/grå), Total Care (svart/gull). Basismodellen leveres med et standard veggfeste, mens de andre har et SpeedLock-veggfeste som gjør at støvsugeren enkelt kan tas av veggfestet enten som håndholdt enhet eller som komplett støvsuger. Priser og nøyaktig lanseringsdato er ikke kjent i skrivende stund.

Les også En mer allsidig Dyad Pro Roborock våt- og tørrstøvsuger er nå tilgjengelig med fire typer tilbehør for mer allsidig rengjøring.
Ola Larsson
(f. 1970): Frilansjournalist for L&B Home. Ola har i 24 år jobbet med å holde oversikt over - og skrive om - trender, innovasjoner og produkter innenfor forbrukerelektronikk, hvitevarer og husholdningsapparater. I perioden 1999-2017 jobbet Ola i de svenske fagbladene Rateko, El&Vitt og ElektronikBranschen som journalist, teknisk redaktør og sjefredaktør. Siden 2017 har Ola jobbet som konsulent - i sitt eget firma Eor AB, grunnlagt i 2014 - med hovedvekt på det skrevne ord.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Strømbanker eksploderer

Roombas beste robotstøvsuger hittil

Roborock lanserer nye stangstøvsugere

Har du denne powerbanken fra IKEA?

Roborock Qrevo S renser seg selv

Smartlås fra Aqara som er lett å installere

Autentisk pizza på mindre plass

Bertazzoni tar patent på Air-Tec

Smarte produkter til hjemmets firbeinte venner

Kjøle-/fryseskap med 438 fargekombinasjoner

Sov bedre med Philips Hue

Fargerik musikk fra Wiz

Scroll to Top