Bil & El-kjøretøy Data Sport & Trening Gaming Mobil Smart Home Teknologi

Nyhet

Miele lanserer en ny stående støvsuger i innstegsklassen

Miele utvider sitt sortiment av batteridrevne stavstøvsugere med lanseringen av den nye innstegsmodellen Duoflex HX1.

Skrevet av / 10.11.23 - 11:00
Miele lanserer en ny stående støvsuger i innstegsklassen

Mieles nye Duoflex HX1-støvsuger kan forvandles fra en komplett støvsuger til en håndholdt enhet i ett enkelt trinn ved å trykke ned låseringen for å frigjøre PowerUnit (bestående av motor, oppladbart batteri og støvboks) fra røret.

Apparatets rengjøringsytelse er et direkte resultat av Digital Efficiency-motoren kombinert med monosyklondesignet, også kjent som Vortex-teknologi, sier Miele, og legger til at dette understøttes ytterligere av den nye 25 cm brede Multi Floor Electric Brush, hvis rullebørste automatisk gjenkjenner typen gulvbelegg – på harde gulv reduseres hastigheten, noe som sparer energi og øker driftstiden.

Litium-ion-batteriet oppgis å gi opptil 55 minutters rengjøring på laveste innstilling i solomodus uten den elektriske børsten, mens driftstiden på maksimal effekt med den elektriske børsten montert er redusert til 12 minutter.

Miele-DuoflexHX1_1 Miele-DuoflexHX1_2
<
>
Foto: Miele

Duoflex HX1 er utstyrt med et totrinns filtersystem. Grovt smuss filtreres ut i det første trinnet i forfilteret og samles opp i den gjennomsiktige støvbeholderen, mens det fine støvet går videre til det andre filtreringstrinnet med støvfilteret. Ifølge selskapet holder dette filtersystemet tilbake 99,99 prosent av det fine støvet.

Det Duoflex mangler i forhold til Mieles Triflex-modeller, er muligheten til å montere PowerUnit nær gulvet, noe som gir et lavt tyngdepunkt og bedre balanse ved støvsuging av større områder.

Pris og tilgjengelighet

Miele Duoflex HX1 lanseres i fire ulike versjoner – Basic (rød/grå, blå/grå, gul/grå), Cat&Dog (svart/grå), Extra (hvit/grå), Total Care (svart/gull). Basismodellen leveres med et standard veggfeste, mens de andre har et SpeedLock-veggfeste som gjør at støvsugeren enkelt kan tas av veggfestet enten som håndholdt enhet eller som komplett støvsuger. Priser og nøyaktig lanseringsdato er ikke kjent i skrivende stund.

Les også En mer allsidig Dyad Pro Roborock våt- og tørrstøvsuger er nå tilgjengelig med fire typer tilbehør for mer allsidig rengjøring.
Ola Larsson
(f. 1970): Frilansjournalist for L&B Home. Ola har i 24 år jobbet med å holde oversikt over - og skrive om - trender, innovasjoner og produkter innenfor forbrukerelektronikk, hvitevarer og husholdningsapparater. I perioden 1999-2017 jobbet Ola i de svenske fagbladene Rateko, El&Vitt og ElektronikBranschen som journalist, teknisk redaktør og sjefredaktør. Siden 2017 har Ola jobbet som konsulent - i sitt eget firma Eor AB, grunnlagt i 2014 - med hovedvekt på det skrevne ord.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Annonsørinnhold: Huawei Watch Fit 3

Den riktige smartklokken er den perfekte treningskameraten

Les mer

Fargerik musikk fra Wiz

Husqvarnas robotgressklipper får solcellelading

Denne airfryeren er en dobbeldekker

Enklere hverdag med Yales smarte kodehåndtak

Budsjettvennlig airfryer med vindu

Plassbesparende kjøleskap og frysere fra Miele

Videreutviklet espressomaskin

Styr terrassedøren via Matter

Webers flaggskipgriller blir smarte

Pizzaovn med roterende stein

Doble kurver byr på flere muligheter

Tilkoblet ølbrygger for det smarte hjemmet

Scroll to Top