Nyhet

Luftkjølt stavmikser fra Bosch, med keramisk kobling

Boschs nyeste stavmikser ErgoMaster Series 6 er den første med luftkjølt motor og en keramisk kontakt mellom motoren og mikserfoten.

Skrevet av / 01.06.23 - 13:04
Luftkjølt stavmikser fra Bosch, med keramisk kobling

Stavmikseren er et allsidig kjøkkenredskap som har utviklet seg på utallige måter siden den ble introdusert på 1950-tallet, med skarpere kniver, kraftigere motorer og mer tilbehør, og noen modeller har til og med blitt batteridrevne.

Hvis du søker på stavmikser opp på Prisguiden eller Prisjakt, får du opp over 500 produkter, men hvis du huker av for » trådløs», får du bare rundt et dusin treff. Det utvikles med andre ord fortsatt flest produkter med ledning, og en av de nyeste på markedet er Bosch ErgoMaster Series 6, som ble lansert i begynnelsen av året, og var den første stavmikseren på markedet med luftkjølt motor (for å redusere risikoen for overoppheting) og en keramisk kontakt mellom motoren og mikserfoten (som gjør den mer slitesterk enn plast).

Bosch ErgoMaster Serie 6 med diverse tilbehør. (Foto: Bosch)

ErgoMaster Series 6 er utstyrt med funksjoner som trinnløs hastighetsregulering som stilles inn ved å trykke på den store av/på-knappen, og en innebygd barnesikring. Et innovativt produkt med en effekt på opptil 1200 W – og en ledning som kobles til stikkontakten.

– Uansett om du skal mikse, vispe, rive, kutte noe i terninger, hakke eller skjære er det avgjørende at stavmikseren forenkler matlagingen og sørger for at resultatet blir ordentlig bra. Du skal kunne stole på ytelsen. I ErgoMaster Series 6 er koblingsforbindelsen mellom motorenheten og mikserfoten laget av et slitesterkt keramisk materiale. Den overfører motorkraft til bladene uten slitasje – i motsetning til en stavmikser med plastdeler, sier Johan Stendin, Category Manager i Bosch.

Den nye stavmikseren fra Bosch kommer også med et nytt knivsystem som gir sikkert samspill mellom Flow Booster-mikserfoten og en kniv med fire blader, det for å oppnå optimal flyt av ingredienser og minimal sugeeffekt.

Pris og tilgjengelighet

Bosch ErgoMaster Series 6 er tilgjengelig nå til en pris fra 1.490 kroner.

Ola Larsson
(f. 1970): Frilansjournalist for L&B Home. Ola har i 24 år jobbet med å holde oversikt over - og skrive om - trender, innovasjoner og produkter innenfor forbrukerelektronikk, hvitevarer og husholdningsapparater. I perioden 1999-2017 jobbet Ola i de svenske fagbladene Rateko, El&Vitt og ElektronikBranschen som journalist, teknisk redaktør og sjefredaktør. Siden 2017 har Ola jobbet som konsulent - i sitt eget firma Eor AB, grunnlagt i 2014 - med hovedvekt på det skrevne ord.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Vil du lese hele artikkelen?

Med LB+ Total får du tilgang til ALT innhold på Lyd & Bilde og L&B Home.

Allerede abonnent? Logg inn her

  • LB+ Total i 30 dager
    Kun 49,-

    Fornyes etter 30 dager, ingen bindingstid.

  • LB+ Total i 12 Mnd
    Kun 149,- mnd

    Du sparer 288 ,-

Ønsker du kun tilgang til Lyd & Bilde eller L&B Home?

Klikk her for å bestille tilgang til Lyd & Bilde.

Klikk her for å bestille tilgang til L&B Home.

Siemens temperaturstyrte platetopper

Miele Aerium fresher opp klærne dine!

Smart hjem med finsk teknologi

Slutt for Meet på Google Nest

Nespresso lanserer Vertuo Creatista

Et trivelig hjem med Beurer

Scroll to Top