Bil & El-kjøretøy Data Sport & Trening Gaming Mobil Smart Home Teknologi

Nyhet

LGs minivaskemaskin til et glass eller et krus

LG har lansert mycup - en kompakt oppvaskmaskin som er spesialdesignet for rask oppvask av glass eller krus.

Skrevet av / 30.12.23 - 10:01
LGs minivaskemaskin til et glass eller et krus

Tanken med mycup er å oppmuntre til bruk av vanlige glass og kopper i stedet for engangsartikler, både på kafeer og restauranter og på kontorer og andre arbeidsplasser.

Du plasserer et glass eller en kopp i maskinen og velger deretter «Quick Wash» eller «Extra Wash» i mycup-appen, avhengig av smussnivået. Produktets display viser rengjøringsprosessen, og du kan få et varsel via appen når den er ferdig – noe som virker litt unødvendig ettersom hele prosessen tar ca. 30 sekunder hvis du velger «Quick Wash».

Begge vaskeprogrammene bruker en vanntemperatur på 65 grader. «Quick Wash» bruker LGs «Bubble-Jet»-teknologi, og programmet tar bare 30 sekunder. «Extra Wash» rengjør og tørker grundigere ved hjelp av en flerveis vannstråle og varmluft.

 

LG mycup. Foto: LG

Den kompakte og brukervennlige LG mycup-oppvaskmaskinen rengjør kopper raskt og effektivt og fremmer en bærekraftig livsstil som beskytter planeten vår for fremtidige generasjoner», sier Lyu Jae-cheol, CEO i LG Electronics Home Appliance & Air Solution Company.

LG mycup er 90 cm høy (uten display), 23 cm bred og 43 cm dyp, og vil debutere på CES 2024 (9.-12. januar 2024) i Las Vegas.

 

Ola Larsson
(f. 1970): Frilansjournalist for L&B Home. Ola har i 24 år jobbet med å holde oversikt over - og skrive om - trender, innovasjoner og produkter innenfor forbrukerelektronikk, hvitevarer og husholdningsapparater. I perioden 1999-2017 jobbet Ola i de svenske fagbladene Rateko, El&Vitt og ElektronikBranschen som journalist, teknisk redaktør og sjefredaktør. Siden 2017 har Ola jobbet som konsulent - i sitt eget firma Eor AB, grunnlagt i 2014 - med hovedvekt på det skrevne ord.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Annonsørinnhold: Huawei Watch GT 4

En smartklokke kan være både elegant og intelligent

Les mer

Her er testene du leste mest i 2023

Black Week: Let etter Årets Beste produkter!

L&B Home kårer årets beste produkter 2023-2024

Velkommen hjem!

0
Scroll to Top